Acaba bu belirlenen tarih bizlere de söylense artık ? Bizler de bekliyoruz Çemberlitaş'a girmeyi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?Nerull yazdı:Buluşma ile ilgili gelen ve gelecek sorulara istinaden;
Buluşmaya gelmeyenler Çemberlitaş'a giremeyecek diye bir durum kesinlikle söz konusu değildir.
Çemberlitaş Genişleme Pakete tamamen ücretsiz olup herkesin girişine açılacaktır.
Şu an test sunucusunda ve normal sunucularda yöneticiler tarafından son testleri yapılmakta olan bölgeyi; buluşmaya gelerek bizleri mutlu edecek oyuncularımıza test sunucusunda Adeks Cafe'de görme ve oynama imkanı veriyoruz.
Tüm oyuncularımıza açılacağı tarih zaten belirlenmiştir, bu etkinliğin bir etkisi yoktur. Bu etkinliğin asıl amacı oyuncularımızın ve geliştirme ekibinin bir araya gelip fuarda olduğu gibi buluşması ve Çemberlitaş Genişleme Paketini kutlamasıdır.
Biz ne zaman gireceğiz ?
Biz ne zaman gireceğiz ?
For Ever Rock ! 
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Biz ne zaman gireceğiz ?
Böle bi şaçmalık artık olamaz ya belirli bi tarih olması lasım.FaunTLeRoy yazdı:Belki yarın , belki yarından da yakın !
® SİNCE 2007...
Hidrada böyle olmuştu, yapıcak bi şey yok..
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Çemberlitaş benim o da sana yasak .
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tarih henüz belli değilmiş. En az 15 gün olarak düşünüyorum son çıkan reçete skandalı üzerine reçetelerde düzenlemeye gidilecekmiş diye biliyorum.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Ne reçete skandalı bu.. Böyle bir şey de nereden çıktı ?ProtectorDragon yazdı:Tarih henüz belli değilmiş. En az 15 gün olarak düşünüyorum son çıkan reçete skandalı üzerine reçetelerde düzenlemeye gidilecekmiş diye biliyorum.
For Ever Rock ! 
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Classic yazdı:Ne reçete skandalı bu.. Böyle bir şey de nereden çıktı ?ProtectorDragon yazdı:Tarih henüz belli değilmiş. En az 15 gün olarak düşünüyorum son çıkan reçete skandalı üzerine reçetelerde düzenlemeye gidilecekmiş diye biliyorum.
[Mevlana Zırh Reçetesi]'nin malzemelerinin forumda dün gece 02:00 itibariyle paylaşılıp , bir kaç dakika sonra silinmesinden ibarettir.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
bazı reçeteler açıga çıktı ve oyuncular mu reçetede istenilen mataryelleri almaya başaladı.oysaki bunlar çemberlitaş geldiginde söylenecekti.yani oyuncular şimdiden malzemeleri hazır edip geldiginde direk üreteceklerdi.Yönetimde buna izin vermemek için reçetelerdeki mataryelleri değiştirme çabasına girdi.Bu da muhtemelen en az 1 hafta zaman alır diye düşünüyorum.Classic yazdı:Ne reçete skandalı bu.. Böyle bir şey de nereden çıktı ?ProtectorDragon yazdı:Tarih henüz belli değilmiş. En az 15 gün olarak düşünüyorum son çıkan reçete skandalı üzerine reçetelerde düzenlemeye gidilecekmiş diye biliyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
kım nasıl paylastı onuatabey yazdı:Classic yazdı:Ne reçete skandalı bu.. Böyle bir şey de nereden çıktı ?ProtectorDragon yazdı:Tarih henüz belli değilmiş. En az 15 gün olarak düşünüyorum son çıkan reçete skandalı üzerine reçetelerde düzenlemeye gidilecekmiş diye biliyorum.
[Mevlana Zırh Reçetesi]'nin malzemelerinin forumda dün gece 02:00 itibariyle paylaşılıp , bir kaç dakika sonra silinmesinden ibarettir.
yenı zırhlar recete olacaksa cemberlı nın anlamı ney
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''