Ayın gmler yükleye tıklıyorum hata veriyor
şlem başarısız diye neden acaba
AKÇE YÜKLENMİYOR
TAKVA
Bu gibi konuları burdan yeterli şekilde cevap alamazsınız. lütfen Hızlı Destek başlığı altında bulunan Soru-Cevap kısmında yada Akçe sistemiyle ilgili sorularınız için İkv Destek Sayfasından Dükkan kısmına gönderiniz.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: TAKVA
İKV Destek demeyinde ne derseniz deyinTAKVA yazdı:Bu gibi konuları burdan yeterli şekilde cevap alamazsınız. lütfen Hızlı Destek başlığı altında bulunan Soru-Cevap kısmında yada Akçe sistemiyle ilgili sorularınız için İkv Destek Sayfasından Dükkan kısmına gönderiniz.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
24 zaat içinde cevap gelmeyen izteklerini tekrar yollayabilirzinTURKIYEIMPARATOR yazdı:İKV Destek demeyinde ne derseniz deyinTAKVA yazdı:Bu gibi konuları burdan yeterli şekilde cevap alamazsınız. lütfen Hızlı Destek başlığı altında bulunan Soru-Cevap kısmında yada Akçe sistemiyle ilgili sorularınız için İkv Destek Sayfasından Dükkan kısmına gönderiniz.49 saat oldu hala bir cevap yok .
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
49 saatte 5 mesaj en son mesajı dün gece 12 de attımx0xKaaNx0x yazdı:24 zaat içinde cevap gelmeyen izteklerini tekrar yollayabilirzinTURKIYEIMPARATOR yazdı:İKV Destek demeyinde ne derseniz deyinTAKVA yazdı:Bu gibi konuları burdan yeterli şekilde cevap alamazsınız. lütfen Hızlı Destek başlığı altında bulunan Soru-Cevap kısmında yada Akçe sistemiyle ilgili sorularınız için İkv Destek Sayfasından Dükkan kısmına gönderiniz.49 saat oldu hala bir cevap yok .
Yokza hiç cevap gelmez. Bir yerde okuduydum.
Birde Çemberlitaş demiyorlarmı o benim kafamı bozuyor
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya