Şimdi ikinizde haklısınız aslında. Neden dersen sayfaya girince güvenlik denetimi istiyor ve bu şekilde facebook hacklenebiliyor. O sayfaya girince evete basmadanda kapatılamıyor, dolayısıyla hack link sanması normal. Küfür etmesi normal mi dersen o arkadaş görevli felanmı yada tanınmış birisimi bilmiyorum fakat, canım sıkkınsa ve böyle bi durumda ben kalsam bende ederdim küfür sanırım. Ama senin açından bakıncada sendede suç yok, sende haklısın o yüzden.
Sizin meseleyi okuyuncada aklıma şu Fıkra geldi
Bir gün Nasrettin Hoca`nın evine iki kişi gelmiş.
"Aramızda bir anlaşmazlık çıktı"demişler.
Biri derdini anlatmış, Nasrettin Hoca haklısın demiş.
Diğeride derdini anlatmış. Nasrettin Hoca onada haklısın demiş.
O sırada çayları vermekte olan Karısı atlamış,
"Bu nebiçim şey Hoca! ikisine de haklısın dedin?"
Hoca bi an düşünmüş ve karısına dönüp :
"neyapalım hanım sen de haklısın" demiş.
arkadasim senle samimiyetim bile yok simdi herkese soruyorum ben size böyle bir link atsam hanginiz bana sövmezsiniz linke tikladim benden sifre istiyor .. emege göz dikenin gözünü ..... m küfür ettim etmedim demiyorum .
StylxZorabi yazdı:arkadasim senle samimiyetim bile yok simdi herkese soruyorum ben size böyle bir link atsam hanginiz bana sövmezsiniz linke tikladim benden sifre istiyor .. emege göz dikenin gözünü ..... m küfür ettim etmedim demiyorum .
diyorum ya birisi bana böyle link atsa, ve o an canım sıkkın olsa bende küfür ederim. Ama oda haklı cünkü o uyarıyı alma sebebin onun attığı sayfa değil, senin güvenlik ayarlarının yüksek olması. sanırım güvenli bağlantıyı kullan seçeneğini tıklamışsın o yüzdende https olarak kullanıyorsun otomatik, ve böyle gruplara vs geçerken uyarı verir. Diyorum ya o da haklı sende haklısın aslında
StylxZorabi yazdı:arkadasim senle samimiyetim bile yok simdi herkese soruyorum ben size böyle bir link atsam hanginiz bana sövmezsiniz linke tikladim benden sifre istiyor .. emege göz dikenin gözünü ..... m küfür ettim etmedim demiyorum .