Bi bak belki işine yarar ;)
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bi bak belki işine yarar ;)
Teşkilat sunucunda Epe buluşma hatırası satılır... Parayı hangi sunucundan verdiginiz farketmez.1milyar700mdir tek tek satmıyorum 3 parça halinde...
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Bi bak belki işine yarar ;)
Egerkıı oo fıyatı veren bull Sen tebrık edecegımSarhosimam yazdı:Teşkilat sunucunda Epe buluşma hatırası satılır... Parayı hangi sunucundan verdiginiz farketmez.1milyar700mdir tek tek satmıyorum 3 parça halinde...
Fazla cızgı dızı ızlıyorsun
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
:lol: :lol: :lol:samedsedir06 yazdı:Egerkıı oo fıyatı veren bull Sen tebrık edecegımSarhosimam yazdı:Teşkilat sunucunda Epe buluşma hatırası satılır... Parayı hangi sunucundan verdiginiz farketmez.1milyar700mdir tek tek satmıyorum 3 parça halinde...DD
Fazla cızgı dızı ızlıyorsun
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Mal benim fiyatı ben bicerim. Çizgi dizi izleyecek yaşı çoktan geçtim sana fazla izlememeni tavsiye ederim.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- eseslisemi