Aynen Kardeşim Cok Zevkli Ve Sinir Bozucu Bir Bölge Ama hemen gELsin He Bide Yeni Level Bekleyen Arkadaslara Sesleniyorum En Az 1 Sene Daha Gelmez Yeni Level Cünkü Buraların Taktiklerinin Öğrenilmesi - İtemlerinin Yapılması Filan Çok Ama Çok Uzun Bir Zaman Alacak.. :idea:
ghost yazdı:robotları motorın gıbı gıt gel yaparak kesmeyı deneseysınız
İlk Başta Aynı Sığınak Gibi Bi Yere Isınlanıosun Cok Dar Bir Alan Var. Ve o Dar Alanda 2 Tane Yanyana Taarruz Robotu Var. Zaten Robotlar Cok güclü. Birde 2 Büyücü oLduqumuz Değil Aramızda Döndürmek Tek Vurusda Ölüyoruz
daha çok hangi hasar ön planda fiziksel mi elekmi buzmu ?=)
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
bbknow yazdı:Demek o itemleri düşürmek o kadar basit oLmayacak :|
Aynen Kardeşim. Bide Gm-LerLe Sohbet Etme İmkanı Var Diyolar YaLAaaaaan ! Adama Soru Soruyorum.
Ben- İtemler Reçeteden Mi Düşcek? Gm- Bilmioruz Görecez. Ben- Reçete değilse Ödül oLarak mı Verilcek? Gm- Deneyip Görceksiniz. Ben- Taktik Ne Bari onun Hakkında Bişi Söyle.? Gm- Bişey
Aynen Konusma Böyle gEçti Valla
Ben- İtemler Reçeteden Mi Düşcek? Gm- Bilmioruz Görecez. Soru mantıklı değilki hacı itemler reçeteden nasıl düşecek bari , itemleri reçetedenmi üretcez desen cevap verirdi :lol:
ghost yazdı:robotları motorın gıbı gıt gel yaparak kesmeyı deneseysınız
İlk Başta Aynı Sığınak Gibi Bi Yere Isınlanıosun Cok Dar Bir Alan Var. Ve o Dar Alanda 2 Tane Yanyana Taarruz Robotu Var. Zaten Robotlar Cok güclü. Birde 2 Büyücü oLduqumuz Değil Aramızda Döndürmek Tek Vurusda Ölüyoruz
daha çok hangi hasar ön planda fiziksel mi elekmi buzmu ?=)
Kardeşim Charlar da Skiller Dağıtılmış Haldeydi Ve Skiller Büyü + Elektrikdi Sıfır Kelvin Vardı Büyücülerde. Sanırsam Büyü Buz Yine Ön pLanda
bbknow yazdı:Demek o itemleri düşürmek o kadar basit oLmayacak :|
Aynen Kardeşim. Bide Gm-LerLe Sohbet Etme İmkanı Var Diyolar YaLAaaaaan ! Adama Soru Soruyorum.
Ben- İtemler Reçeteden Mi Düşcek? Gm- Bilmioruz Görecez. Ben- Reçete değilse Ödül oLarak mı Verilcek? Gm- Deneyip Görceksiniz. Ben- Taktik Ne Bari onun Hakkında Bişi Söyle.? Gm- Bişey
Aynen Konusma Böyle gEçti Valla
Ben- İtemler Reçeteden Mi Düşcek? Gm- Bilmioruz Görecez. Soru mantıklı değilki hacı itemler reçeteden nasıl düşecek bari , itemleri reçetedenmi üretcez desen cevap verirdi :lol:
Orda Yöneticidede Suç Var CevapLasa NoLcaktı Ne Demek İstediğimi Anladı Zaten