Epe + Buluşma ...!
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Epe + Buluşma ...!
Epe ve buluşma hatırası 1milyar600m den üzeri teklif verene satılacaktır...Hatıra ve epe teşkilatta . İsteyen istedigi sunucuya aktara bilir. parayı hangi sunucudan verdiginin önemi yok
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Epe + Buluşma ...!
haha
ona 1mılyar 600m verenın aklından suphe ederım
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

Parası olan alır. Olmayanda sizin gibiler gibi boş konuşur...İşinize bakın boş yorum yapmayın ...Ciddi olanlar yazarsa sevinirim.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]
oyunda 1milyar 600m parasi olan varmidir senceSarhosimam yazdı:Parası olan alır. Olmayanda sizin gibiler gibi boş konuşur...İşinize bakın boş yorum yapmayın ...Ciddi olanlar yazarsa sevinirim.
...
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

Ula ogün heryerde artizlik yapcan değil mi?FaunTLeRoy yazdı:5 Milyar 500 binim var
konuşurum![]()
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ankada bizde biriktiririz kolaysa eminönü teşkilat gibi kalabalık sunucularda yap o parayıFaunTLeRoy yazdı:5 Milyar 500 binim var
konuşurum![]()
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

o kaşındıStaffers yazdı:Ula ogün heryerde artizlik yapcan değil mi?FaunTLeRoy yazdı:5 Milyar 500 binim var
konuşurum![]()
![]()
bende servetimi söyledim
aslında daha 14m falan var ama

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

para biriktirmedim menekşe çektim 45 tanewonka yazdı:Ankada bizde biriktiririz kolaysa eminönü teşkilat gibi kalabalık sunucularda yap o parayıFaunTLeRoy yazdı:5 Milyar 500 binim var
konuşurum![]()