OKUYAN SAVASCİLARDA BANA HAK VERECEK
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
OKUYAN SAVASCİLARDA BANA HAK VERECEK
Merhaba Arkadaslar ben sancaktan Galatasarayfc herkesin bildiği gibi Çemberlitaş geldi ve girilmiyor hepbirlikte bekliyor ama sunu unutuyoruz biz savaşçıların boşuna beklemesine gerek yok çünkü savaşçı arayan yok herkes tank arıyor oda arada buralar grub bölgesi olmasaydı bizde girebilirdik ama ben Sığınakta veya migoda boss bile kesmedim çünkü aramıyorlar savaşçı boşuna seviniyoruz arkadaşlar yine ejderler ve şifacılar yönetecek çemberliyide ve savaşçılar herzamanki gibi güçsüz olacak eğer çemberliye gireceksen çooook iyi arkadasın seni gruba alcak ve grub kurup girecek yada loncada olacaksın yoksa bize çemberlide yer yok beyler

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Re: OKUYAN SAVASCİLARDA BANA HAK VERECEK
Tank bir savaşçının 35 /36/37 bin canı oldukça giremeyeceği bölge yoktur. Şaheser önemli değildir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum açtığın konunun başlığı dahi falso..
İKV de çoğu oyuncu 3 karakter grubundan da chara sahip.. Benim şahsen 3 charım da full bin şükür.. Bu charları 1 hafta klandan çıkıp maden çekerek şaheserlerle de tamamladım.. Gerçek anlamda iyi bir insansan , etrafına saygı duyuyor etrafından saygı görüyorsan , ve oyunculuk becerilerin de belli bir seviyede ise dışarda kalman için hiçbir sebep yok..[/i]
İKV de çoğu oyuncu 3 karakter grubundan da chara sahip.. Benim şahsen 3 charım da full bin şükür.. Bu charları 1 hafta klandan çıkıp maden çekerek şaheserlerle de tamamladım.. Gerçek anlamda iyi bir insansan , etrafına saygı duyuyor etrafından saygı görüyorsan , ve oyunculuk becerilerin de belli bir seviyede ise dışarda kalman için hiçbir sebep yok..[/i]

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

2nizde beni anlamadınız ben tanklar giremez demedim tankları alıyorlar savaşçıları almıyorlar savaşçılar sığınakta ve migoda işe yaramaz diyorlar eeee ozaman biz nasıl gircez çemberliye istersen full kenan ve ışık itemlerin olsun yinede almazlar çemberliye veya diğer grub bölgelerine savaşçılarda anca forumdan veya videositelerinden görebilir çemberliyi

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Dostum ben bile ejdersizim junon görmedim alsalar çemberlide hepimimiz oynasak diyoruz bi zamanlar onlarda ejdersizdi
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: mahşer
JoeyJordison yazdı:2nizde beni anlamadınız ben tanklar giremez demedim tankları alıyorlar savaşçıları almıyorlar savaşçılar sığınakta ve migoda işe yaramaz diyorlar eeee ozaman biz nasıl gircez çemberliye istersen full kenan ve ışık itemlerin olsun yinede almazlar çemberliye veya diğer grub bölgelerine savaşçılarda anca forumdan veya videositelerinden görebilir çemberliyi
sende tank ol kendin söylüyorsun tankları alıyorlar tanklıkda savaşçının bi özelliğidir
ayrıca ben 2 ofansif savaşçı ile dahi girdim sıgınaklara sadece 55 dk sürmüştü yani her türlü ama savaşçılar en az tercih edilen sınıflar bölgeler için yeni güncelleme ile artık savaşçı(tank) alımları artmıştır die düşünüyorum genel olarak olmasada bi nebze artar ...
Yusuf
İyi de canım kardeşim, TANK olmaya en uygun sınıf zırhı ve enerjisi göze alındığında (yetenekleri saymıyorum bile) savaşçıdır. İçerde TANK'a ihtiyaç var, TANK alıyorlar, ofansif alamazlar mı ? Alırlar elbet ancak iş yavaşlar. Sen de başta TANK olarak gir, içerden ofansif eşyalarını düşür, dışarda ofansif dolaş. Bunları bir kenara koyalım bana kalırsa Çemberlitaş diziliminde savaşçılar Sığınak ve Migrat'tan daha fazla şans bulacak. Yönetimden gelen tüm açıklamalar TANK'ların yüksek zırhlı olmasının şart olduğu yönünde, büyük ihtimalle 1 TANK yetmeyebilir, 2 TANK ile girilebilir (Örneğin; 2 TANK Savaşçı, 2 Büyücü, 2 Şifacı dizlimi). Sen TANK eşyalarını giyin ve hazır konumda bekle derim. 1-2 kere girdikten sonra zaten grupsuz kalma şikayetin olmayacaktır.
Bol eğlenceler...
Bol eğlenceler...

haklsın kardes savascilari hiç almiyorlar tank olmazsan tank itemi dşürmeye kalksan plus yok plus alsak cikmiyor.e her savascida büyücü kasarsa bu sefer savascıların ne anlamı kaldı..
...
ISTANBULFATIHI yazdı:Tank bir savaşçının 35 /36/37 bin canı oldukça giremeyeceği bölge yoktur. Şaheser önemli değildir.
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Az Önce Buluşmadaydım. 6 kişilik grup halinde Sokuyolardı.
2 Tane Büyücü- 2 Şifacı - 1 Tank Savascı - 1 Ofansif Savascı.
Ve Emin oLun Yaratıklar o Kadar Güclüki Tankı Bile 10 sn sürmüyordu KesmeLEri !
2 Tane Büyücü- 2 Şifacı - 1 Tank Savascı - 1 Ofansif Savascı.
Ve Emin oLun Yaratıklar o Kadar Güclüki Tankı Bile 10 sn sürmüyordu KesmeLEri !