KALİTELİ ARKADAŞLARIMIZI YAKINDA KAZANDIRACAGIZ (SCOUT olarak ben
ZiRaaT Grubu Güncel Kadro
Re: ZiRaaT Grubu Güncel Kadro
Yaklaşık 3 3.5 senedir aktif olan bir arkadaş topluluguyuz amaçımız tamamen oyundan Keyif almak ve dostlugumuzu bir Grub catısı altında sürdürmektir .Ana agırlık Rize olarak Diger illerden arkadaşlarımız var Herkezin İnsani degeri aynı grubumuzdan gurur duyuyorum Lodos Klanını en iyi şekilde temsil eden Sayılı Topluluklardanız ve olmaya devam edecegiz ... Hayırlı olsun demeyecegim
Zalten coktan beri varız :mrgreen:
) iyi forumlar ....
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]
A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Sizlerinde Dediği Gibi Ziraat Olmak Ayrıcalıktır...
Konuda Bize Destek Veren Arkadaslara Kendim ve Arkadaslarım Adına Çok Teşekkür Ederim.
Bu Zaman Zarfında Bizlerle Vakit Geçirip Bizleri Tanımış Arkadasların Yorumlarını Görünce
Hem Güldüm Hem Duygulandım
Konuda Bize Destek Veren Arkadaslara Kendim ve Arkadaslarım Adına Çok Teşekkür Ederim.
Bu Zaman Zarfında Bizlerle Vakit Geçirip Bizleri Tanımış Arkadasların Yorumlarını Görünce
Hem Güldüm Hem Duygulandım
AsaLeT yazdı:Ziraat olmak ayrıcalıktır[/b]
Yeni güncel kadronuz h.olsun,ve o ZiraatxŞifaxbaba olursa herkes adına iyi olur. Öptüm Sıtkım :lol: :lol:
Zahmet Edip Konuya Bizim İçin Yorum Yazan Arkadaslara ve Tüm İkv Oyuncularına Çok Teşekkürler.YasinKocamanca yazdı:Zıraat BİR Mahalledir bu Loncada kı ler grup bölgelerını genellıkle camdan birbirlerine bağırarak bitirirler
Şaka bir yana sizleri seviyorum arkadaşla başarılar ...
Bir İnsan Kendini Kurtaramazsa Onu Hiç Kimse Kurtaramaz...
Gelen yorumları okuduktan sonra anlıyorumki yaza yaza herkesi kafasına
ZİRAAT Ayrıcalıktır... Farkını sokmuşum hepinize teşekürederiz... ZiRaaT
ZİRAAT Ayrıcalıktır... Farkını sokmuşum hepinize teşekürederiz... ZiRaaT
ZiRaaTxGoNZaLeZZ ZiRaaTxFiRsT
bunu unutmayalım.TAKVA yazdı:Yeni güncel listeniz ve loncanız hayırlı olsun.Kişilikli ve karakterli insanları listesinde bulunduran bir lonca umarım umduğunuzu bulursunuz
Ha unutmadan Zıraat ayrıcalıktır
-
- Acemi Savaşçı
TAKVA yazdı:bunu unutmayalım.TAKVA yazdı:Yeni güncel listeniz ve loncanız hayırlı olsun.Kişilikli ve karakterli insanları listesinde bulunduran bir lonca umarım umduğunuzu bulursunuz
Ha unutmadan Zıraat ayrıcalıktır
TEŞEKKÜRLER TAKVA.
UNUTMADAN ZİRAAT AYRICALIKTIR...
Bir İnsan Kendini Kurtaramazsa Onu Hiç Kimse Kurtaramaz...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sifaxbaba yazdı:Yaklaşık 3 3.5 senedir aktif olan bir arkadaş topluluguyuz amaçımız tamamen oyundan Keyif almak ve dostlugumuzu bir Grub catısı altında sürdürmektir .Ana agırlık Rize olarak Diger illerden arkadaşlarımız var Herkezin İnsani degeri aynı grubumuzdan gurur duyuyorum Lodos Klanını en iyi şekilde temsil eden Sayılı Topluluklardanız ve olmaya devam edecegiz ... Hayırlı olsun demeyecegimZalten coktan beri varız :mrgreen:
KALİTELİ ARKADAŞLARIMIZI YAKINDA KAZANDIRACAGIZ (SCOUT olarak ben) iyi forumlar ....
Rizeli olmanız ayrı bi güzel
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
VatanXLydeR yazdı:Sifaxbaba yazdı:Yaklaşık 3 3.5 senedir aktif olan bir arkadaş topluluguyuz amaçımız tamamen oyundan Keyif almak ve dostlugumuzu bir Grub catısı altında sürdürmektir .Ana agırlık Rize olarak Diger illerden arkadaşlarımız var Herkezin İnsani degeri aynı grubumuzdan gurur duyuyorum Lodos Klanını en iyi şekilde temsil eden Sayılı Topluluklardanız ve olmaya devam edecegiz ... Hayırlı olsun demeyecegimZalten coktan beri varız :mrgreen:
KALİTELİ ARKADAŞLARIMIZI YAKINDA KAZANDIRACAGIZ (SCOUT olarak ben) iyi forumlar ....
Rizeli olmanız ayrı bi güzelRizeliyim bende
Cidden şaşırdım bu kadar Rizeli cıkmasına
![]()
Fatih Trabzona gelirken Sıtkıları'da al getir. :twisted: :twisted: :twisted:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
tokyo2drift yazdı:VatanXLydeR yazdı:Sifaxbaba yazdı:Yaklaşık 3 3.5 senedir aktif olan bir arkadaş topluluguyuz amaçımız tamamen oyundan Keyif almak ve dostlugumuzu bir Grub catısı altında sürdürmektir .Ana agırlık Rize olarak Diger illerden arkadaşlarımız var Herkezin İnsani degeri aynı grubumuzdan gurur duyuyorum Lodos Klanını en iyi şekilde temsil eden Sayılı Topluluklardanız ve olmaya devam edecegiz ... Hayırlı olsun demeyecegimZalten coktan beri varız :mrgreen:
![]()
Bu sene kesin gelmeye calısacagım
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
VatanXLydeR yazdı:tokyo2drift yazdı:VatanXLydeR yazdı:Sifaxbaba yazdı:Yaklaşık 3 3.5 senedir aktif olan bir arkadaş topluluguyuz amaçımız tamamen oyundan Keyif almak ve dostlugumuzu bir Grub catısı altında sürdürmektir .Ana agırlık Rize olarak Diger illerden arkadaşlarımız var Herkezin İnsani degeri aynı grubumuzdan gurur duyuyorum Lodos Klanını en iyi şekilde temsil eden Sayılı Topluluklardanız ve olmaya devam edecegiz ... Hayırlı olsun demeyecegimZalten coktan beri varız :mrgreen:
![]()
Bu sene kesin gelmeye calısacagım![]()
Gelmeye çalışma geL :twisted: :twisted:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team