Bir çember var ve içine ne sokarlar artık ?
Re: Bir çember var ve içine ne sokarlar artık ?
Yaptığın hatanın farkına varman gayet güzel.Lakin şu bir gerçek hırsızlık affedilecek bir davranıs değil.Sana tavsiyem o charların şifresini RoA dan bir yetkiliye teslim et ve oyunu bırak.!
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yazık çok yazık

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Vay bee. ! , En iyi drama hikayesi ödülünü hak ettin.
Sizin bu davranışınız yüzünden belki sakat birisinin yardım istemesine bu sunucunun güveni pek kalmaz , kul hakkı büyük vebaldir. Bilmem farkındamısınız..
Saygılarımla ISTANBULFATİHİ
Sizin bu davranışınız yüzünden belki sakat birisinin yardım istemesine bu sunucunun güveni pek kalmaz , kul hakkı büyük vebaldir. Bilmem farkındamısınız..
Saygılarımla ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- İskele Babası
Olmuş bir defa ..
Hakimiyet Allahındır diyenler.
Hakimiyeti millete verdiler.
Dün,Kuran esastır diyenler.
Bugün,İncili esas aldılar.
Allah,a inanırız,ama dediği olmaz.
Müslümanlığı yaşayan olur yobaz.
Öyle talimat verdi,bizim baş papaz.
Kaldı,namaz,onuda şeytanlar koymaz.
Fakire yardım et,Ekonomi düzelsin.
Bu insana,yardımdır, böyle bilesin.
Suç işleyeni Affederler,ülke düzelsin.
Hırsızı affetmek kime yakışır? .bilinmez.
Hainleri affetmek,erdemlikmiş meğer.
Bu,Müslümanlarda adalet,olsaydı eğer.
Meğer,Kur,an,a, sünnete verirdi değer.
Yoktur farika,kim müslüman bilinmez.
Kimliğinde müslüman yazılı,kâfirin.
Adı, Ahmet,Mehmet,Ali,Veli,afferin.
Sonu böylemi olacaktı? ,büyük zaferin.
Sonumuz ne olacak? ,şimdi bilinmez.
Namusu vurduk taşa,düşmeyin telaşa.
Yazın değil,kışın örtün dedi paşa.
İlahî,Örtünmek bakmaz yaza,kışa.
Kim müslüman,kim kafir,bilinmez.
Hoş göre göre,ne hallere kaldık.
Lafazanlara inandık,şimdi aldandık.
Yoldaki zındığı,müslüman sandık.
Şekil aynı,giyim aynı,kimdir? ,bilinmez.
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen Kankax ( Ayaklanacağız .. Yer Yerinden Oynayacak )
KankaXUAsman || IxHoLYGaNxYsFxI
Rauf Musavvir ALLAH Birsin
Azze Ve Cellesin
Biliyorum Sen Herkeslesin
Ama En Güzeli Benlesin ..
Hakimiyet Allahındır diyenler.
Hakimiyeti millete verdiler.
Dün,Kuran esastır diyenler.
Bugün,İncili esas aldılar.
Allah,a inanırız,ama dediği olmaz.
Müslümanlığı yaşayan olur yobaz.
Öyle talimat verdi,bizim baş papaz.
Kaldı,namaz,onuda şeytanlar koymaz.
Fakire yardım et,Ekonomi düzelsin.
Bu insana,yardımdır, böyle bilesin.
Suç işleyeni Affederler,ülke düzelsin.
Hırsızı affetmek kime yakışır? .bilinmez.
Hainleri affetmek,erdemlikmiş meğer.
Bu,Müslümanlarda adalet,olsaydı eğer.
Meğer,Kur,an,a, sünnete verirdi değer.
Yoktur farika,kim müslüman bilinmez.
Kimliğinde müslüman yazılı,kâfirin.
Adı, Ahmet,Mehmet,Ali,Veli,afferin.
Sonu böylemi olacaktı? ,büyük zaferin.
Sonumuz ne olacak? ,şimdi bilinmez.
Namusu vurduk taşa,düşmeyin telaşa.
Yazın değil,kışın örtün dedi paşa.
İlahî,Örtünmek bakmaz yaza,kışa.
Kim müslüman,kim kafir,bilinmez.
Hoş göre göre,ne hallere kaldık.
Lafazanlara inandık,şimdi aldandık.
Yoldaki zındığı,müslüman sandık.
Şekil aynı,giyim aynı,kimdir? ,bilinmez.
Saygılarımla ..
Herşeye Rağmen Kankax ( Ayaklanacağız .. Yer Yerinden Oynayacak )
KankaXUAsman || IxHoLYGaNxYsFxI
Rauf Musavvir ALLAH Birsin
Azze Ve Cellesin
Biliyorum Sen Herkeslesin
Ama En Güzeli Benlesin ..
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Valla yaptığın şey çok yanlış. Ama gerçekten bu oyun hırs yaratıyor bazen...
Ayrıca 2 yıl öncesine kadar bende bilgisayar başından kalkamazdım ikv'ye girerdim sıkılınca warrock'a silkroalda cod'a her bişeye girerdim 24 saat boyunca. Daha sonra farkına vadım ki dışardaki hayat daha güzel. Herkese tavsiye ederim. Git denize, dağa, git yamaç paraşütü yap işte bişeyler yap top oyna. Önemli olan sanal dünya ile gerçek dünya arasındaki bağını iyi tutmak.
Ayrıca 2 yıl öncesine kadar bende bilgisayar başından kalkamazdım ikv'ye girerdim sıkılınca warrock'a silkroalda cod'a her bişeye girerdim 24 saat boyunca. Daha sonra farkına vadım ki dışardaki hayat daha güzel. Herkese tavsiye ederim. Git denize, dağa, git yamaç paraşütü yap işte bişeyler yap top oyna. Önemli olan sanal dünya ile gerçek dünya arasındaki bağını iyi tutmak.
Oyunda cok hırsız olabılır, degersız ıtem veya meteryal calmıs olabılır. Ama sunu dusunuyorum oyundakı hırsızlar bıle bence senden ıyıymıs cunku sen ınsanların ıyı nıyetını ıyılık duygularını çaldın tek dıyecem Allah gunahını afetsın. Şunuda soylım o ıyı nıyet gosteren arkadaşlara bunun gıbıler sızın ve benım gıbı dusunnenlerın ıyı nıyetını bence calamaz cunku sızın ve benım gıbı dusunenlerın gonlunun zengın oldugunu dusunuyorum. Herkese iyı Forumlar
SUHKAN - EseR - EserEFE
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Hala oyunun esiri oldugunu söyleyebilirim bu yazdıklarınla. Ayrıca eğer oyunu bıraktım diyosan ve carı birisine bırakcam diyosan hic yapma. Carı sil bir bu oyuna hayatı mahvolcak bir ikv bağımlısı daha kazandırma. Ayrıca Kimse seni item vs calmıssın diyerek te hırsızlık ile suclayamaz cünkü altı üstü bir oyun salla gitsin. Günahı da yoq bunun başka birşeyi de. Engellilere yardım yapılması güzel birşey ve bununla pişmanlık veya sucluluk duymamak cok dogal Ancak Bu oyunu oynayanların hepsi Ailemizin üzerindeki hakkı, emeği vs. herşeyi boşa, çöpe atmak büyük bir sucluluktur ve günahtır. Bunun yaşla alakası yoq. Baba isen cocuguna karşı olan ilgin sorumlulugun kaybolur. Evin bir cocugu isen Geleceğini mahvetmeye devam ediyorsun demektir. Kimse de bu yazdıklarımdan dolayı ben eleştirmesin. Ha şöle bir şey sorarsanız : peki sen niye oynuyorsun ; İnsan sigaraya başlar ve bağımlı olur ve zararlı oldugunu bile bile devam eder ; İşte benimkisi de böle birşey. Ama ben bu oynayıpta hic bir sucluluk hissetmiyorum veya pişmanlık duymuyorum diyen birisi yalan söylüyordur
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- IsTANBuLLBoGasI
- İri Fare Avcısı
çar bılgılerını vercem ıcınde 1000 akçe var onuda kullan saten beleşden geldi haydan gelen huya gitti mevlüt dinç vermişdi neyse içindeki itemlerin çoğu Tuna abimindir sizi yakından tanıdım eskiden Tuna abiyi kötü birisi tanırdım ama ne kadar iyi olduğunu anladım loncanızdan bazılarına karşı hala düşüncelerim aynı değişmedi ama ben o Eceli hırsızlık görmüyorum bana verdiğiniz itemleri vakitleri ve duyguları görüyorum yanlız.
Siz bana ne yaptınız ? kendinize sordunuz mu hiç hı ?
Kadim hidra kescez dediniz bizi 4 saat pc başında esir ettiniz ve bir #@!? kesmediniz hı kesdiniz ama 2. ve 1. dereceden tanıgınız ınsanlara kesdiniz benim yazın o kadar verdiğim emekler 5 akık 5 menekse sızın gıbıler yuzunden Kadim Pençe(Şukimiye ve Atatürkçüxbüyücünün ki) Mavi topaz sabahlıcakdım çöpe gitti umutlarım hayallerim bütün 4 ayımı verdiğim ve 12 aylık aldıgım plusda boşa gıttı sıze sınırledım bölgelere klanlara hakaretler yağdırdım suçlumuyum evet neden size uydum
Bakın kadim kescez diye 4 saat bekledim orda bizim sitenin arkası yaklaşık 300 m uzaklıkda yaz gecesi pc başından kalkmayayım diye 300 m yı 7 kere koşdum ve yaptığımız mangaldan bı #@!? tad alamadım komşularımızla vakıt gecıremedım o menekse ve akıkı çekmek ıcın götümü patlattım ve onlarda bosa gıttı banlanmadan once fevzı setle tarhass setımı tks ettım onlarda gıttı degıl mı neden bılıyodum banlancamı mal mal takas ettım
sızın yuzunuzden sancaka mckerem le 25 m transfer ettım 5 menekse ve 5 akık ın parası orda vakıt harcadım plusum gasp edıldı ama sız o sırada mıs gıbı sıgnak mıgrat yapıyordunuz ben neden mı ejder asa uretıcekdım sızın gıbı kıbırlı ınsanlar ejderlı ejderlı dıye salak salak yazıyorlar ama bılmıyorlarkı kolay mı uretmek
hem fiziki hem manevi çöküntüler yaşadım
Ailemle kavga ettim sırtımda oturdugum sandalyenın bırebır ızlerı var ben sızı kazıklamadan once ıcım rahattı dusunuyordumda 500 m borcunuz var bana ecel saten 450 m ama Tuna abi gibi insanları görünce içim cız ettti neyse al bilgileri butun çarlar var burda hatta Alicanda plusda yuklu ama o arkadas oyuna bagamlı olcaksa benım şeyımde bıle olmaz hı bakın sızın yandaş forum yonetıcılerı konuyu bıle kılıtlemıyo kullanıcı bılgılerını paylasmak yasak dıye ama al mesaj dısında bu yazıyı konumdada yayınlıyıcam ama şifrelerı falan koymıcam
HERŞEYDEN ÖNCE İÇİM ÇOK RAHAT AMA TUNA ABİ GİBİ UĞUR ABİ CEREN ABLA DIŞINDA İSMİNİ UNUTTUĞUM OYUN ICINDE PM ATAN ARKADAŞLARIM ICIMI SIZLATIYO NEYSE BAKIN ICINDE 3 ITEM VAR ONLARI AREF E VER YUCELEN HALIT ELD YUZUK KOLYE DISINDAKI SEYLER TUNA ABININDIR SIZIN DEIL
Siz bana ne yaptınız ? kendinize sordunuz mu hiç hı ?
Kadim hidra kescez dediniz bizi 4 saat pc başında esir ettiniz ve bir #@!? kesmediniz hı kesdiniz ama 2. ve 1. dereceden tanıgınız ınsanlara kesdiniz benim yazın o kadar verdiğim emekler 5 akık 5 menekse sızın gıbıler yuzunden Kadim Pençe(Şukimiye ve Atatürkçüxbüyücünün ki) Mavi topaz sabahlıcakdım çöpe gitti umutlarım hayallerim bütün 4 ayımı verdiğim ve 12 aylık aldıgım plusda boşa gıttı sıze sınırledım bölgelere klanlara hakaretler yağdırdım suçlumuyum evet neden size uydum
Bakın kadim kescez diye 4 saat bekledim orda bizim sitenin arkası yaklaşık 300 m uzaklıkda yaz gecesi pc başından kalkmayayım diye 300 m yı 7 kere koşdum ve yaptığımız mangaldan bı #@!? tad alamadım komşularımızla vakıt gecıremedım o menekse ve akıkı çekmek ıcın götümü patlattım ve onlarda bosa gıttı banlanmadan once fevzı setle tarhass setımı tks ettım onlarda gıttı degıl mı neden bılıyodum banlancamı mal mal takas ettım
sızın yuzunuzden sancaka mckerem le 25 m transfer ettım 5 menekse ve 5 akık ın parası orda vakıt harcadım plusum gasp edıldı ama sız o sırada mıs gıbı sıgnak mıgrat yapıyordunuz ben neden mı ejder asa uretıcekdım sızın gıbı kıbırlı ınsanlar ejderlı ejderlı dıye salak salak yazıyorlar ama bılmıyorlarkı kolay mı uretmek
hem fiziki hem manevi çöküntüler yaşadım
Ailemle kavga ettim sırtımda oturdugum sandalyenın bırebır ızlerı var ben sızı kazıklamadan once ıcım rahattı dusunuyordumda 500 m borcunuz var bana ecel saten 450 m ama Tuna abi gibi insanları görünce içim cız ettti neyse al bilgileri butun çarlar var burda hatta Alicanda plusda yuklu ama o arkadas oyuna bagamlı olcaksa benım şeyımde bıle olmaz hı bakın sızın yandaş forum yonetıcılerı konuyu bıle kılıtlemıyo kullanıcı bılgılerını paylasmak yasak dıye ama al mesaj dısında bu yazıyı konumdada yayınlıyıcam ama şifrelerı falan koymıcam
HERŞEYDEN ÖNCE İÇİM ÇOK RAHAT AMA TUNA ABİ GİBİ UĞUR ABİ CEREN ABLA DIŞINDA İSMİNİ UNUTTUĞUM OYUN ICINDE PM ATAN ARKADAŞLARIM ICIMI SIZLATIYO NEYSE BAKIN ICINDE 3 ITEM VAR ONLARI AREF E VER YUCELEN HALIT ELD YUZUK KOLYE DISINDAKI SEYLER TUNA ABININDIR SIZIN DEIL
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII
BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ
Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII
BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ
Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!