İşte sizin denetmen ekibiniz...
İşte sizin denetmen ekibiniz...
kişinin haberi olmadan illegal yollardan temin edilen mevlana zırh reçetesine binayen çok değerli arkadaşlarımızdan özel olarak bir reçete daha gönderildi. bu konuda elimi taşın altına koymuş biri olaraktan sizlerle paylaşıyorum. zira bunu yollayan kişinin konuşmalarınıda eklemek isterdim ama çok fazla etik olmaz.
söz konusu resmi Kelvin asa'ya ait olduğunu belirtmek isterim...
evet arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır oynadığım oyunda her zaman karşı çıktığım noktalardan biri oldu bu. kişilere yetki verilirken kötüye kullanmamaları konusunda. ve bunu forumda açılan her konuda dile getirdim.
viewtopic.php?f=4&t=60546
viewtopic.php?f=46&t=48576&hilit=bize+h ... i&start=20
yukarıdaki konular sadece birkaçında buna cevap verdiğim konulardır. zira bu rantı sağlamaya kimsenin hakkı yoktur. burda onlarca oynayan oyuncuyuz. herkes zevk için oynuyor.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
Re: İşte sizin denetmen ekibiniz...
arkadaşa kesin katılıyorum
ilv destek ekibinin tamamen değişmesi :arrow: şart !
:arrow: bravo konfucyus :idea:
ilv destek ekibinin tamamen değişmesi :arrow: şart !
:arrow: bravo konfucyus :idea:
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
Gerçekten üzerinde durulmasi gereken bi konu günlerdir. Bi kaç kişi neden durmadan bazi materyallari satin alma peşinde diye düşünmeye başlamiştim.
işin asli ortaya çıktı. Teşekkürler İlgi ve alakandan dolayi. Sonuna kadar arkandayiz. Daha bazi şeyler oyuna gelmeden eşyalari hazirlayip oyunda kralligini ilan etmek isteyenlerin önüne geçmek lazim. Oyun eskiden böyle degildi çok degişmiş gerçekten şaşirtici seviyede degişmiş.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
o kadar plus alıyoruz o kadar silah yükseltme alıyoruz nereye gidiyor bu paralar... tt takımını oyundan seçiyorsunuz maaşla adam alın baride oyundan olmasın türkiyedede işsizliğe biraz çare bulunmuş olur 3-5 insanı iş sahibi yaparak.
TEST TAKIMININ OYUN İÇİ OYUNCULARDAN SEÇİLMESİNE KARŞIYIM !!
bu kadar rezalet yeter...
TEST TAKIMININ OYUN İÇİ OYUNCULARDAN SEÇİLMESİNE KARŞIYIM !!
bu kadar rezalet yeter...
Sadece destek vermek amacıyla yazıyorum. şaşkınlık yok yıllardır devam eden bi durum bu zaten .ve bunlar çerez diyede ekliyorum . daha neler var .ve bunlar o gönüllü denetim grubu veya tt lerin suçu değil onlar ego tatmin etmek için oldular gönüllü. ama birileride onlarla tatmin oluyor 2 kodla susturulurlar al bunu kullan bende seni kullanıyım............yazıcak çok şey var ama yorgun hissediyorum ....
Selamlar,
Öncelikle bu kritik bilgilerin herhangi bir sızıntı veya kişisel paylaşım ile dışarı çıkmadığını belirtmek isteriz. Çemberlitaş bölgesi içerik yönüyle çok zengin bir bölge olduğundan kapalı test diye tanımlanan, çok daha kısıtlı kişi sayısıyla testleri yapılmıştır. Testler yapılırken farklı kurulum dosyasından,farklı alt yapı sunucusuyla bağlantılı olan farklı bir İKV dünyasında testler yapılmıştır. Çemberlitaş kurulum dosyası tüm oyunculara açılmadan önce bu sızıntı diye tanımladığınız kritik bilgilerin muhabbetine oyun içi,forum veya başka İKV platformlarında denk gelinmemiştir. Bu da bilgilerin yeni kurulum dosyasıyla birlikte ortaya çıktığının göstergesidir.
Oyun dosyalarında basit değişiklikler yaparak, bazı özellikleri görmek mümkündür. Aynı şekilde yeni reçetelerin kodlarını başka öğeler ile değiştirip incelemekte mümkündür. Bu hususta basit şekilde oyun dosyalarının değiştirilmesi, sizlerin haklı olarak kuşkuya düşmesine neden olmuştur.
Çemberlitaş grup bölgesi geldiğinde eminim ki bu basit bilgi aktarımlarının etkisel yönünü daha iyi kavrayacak ve şu zamanda düştüğünüz endişenin pek önemi olmadığını anlayabileceksiniz.
Bilginize.
Öncelikle bu kritik bilgilerin herhangi bir sızıntı veya kişisel paylaşım ile dışarı çıkmadığını belirtmek isteriz. Çemberlitaş bölgesi içerik yönüyle çok zengin bir bölge olduğundan kapalı test diye tanımlanan, çok daha kısıtlı kişi sayısıyla testleri yapılmıştır. Testler yapılırken farklı kurulum dosyasından,farklı alt yapı sunucusuyla bağlantılı olan farklı bir İKV dünyasında testler yapılmıştır. Çemberlitaş kurulum dosyası tüm oyunculara açılmadan önce bu sızıntı diye tanımladığınız kritik bilgilerin muhabbetine oyun içi,forum veya başka İKV platformlarında denk gelinmemiştir. Bu da bilgilerin yeni kurulum dosyasıyla birlikte ortaya çıktığının göstergesidir.
Oyun dosyalarında basit değişiklikler yaparak, bazı özellikleri görmek mümkündür. Aynı şekilde yeni reçetelerin kodlarını başka öğeler ile değiştirip incelemekte mümkündür. Bu hususta basit şekilde oyun dosyalarının değiştirilmesi, sizlerin haklı olarak kuşkuya düşmesine neden olmuştur.
Çemberlitaş grup bölgesi geldiğinde eminim ki bu basit bilgi aktarımlarının etkisel yönünü daha iyi kavrayacak ve şu zamanda düştüğünüz endişenin pek önemi olmadığını anlayabileceksiniz.
Bilginize.