Dev İKV Çemberlitaş Buluşması
Re: Dev İKV Çemberlitaş Buluşması
IKV gibi dev bir oyunun genişleme paketinin bir internet cafe'de açılışının planlanması abes değil mi sizce de ??

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Plus Paket ile Kasa Erişimi'nin bağlantısı yoktur. Çemberlitaş Kutu'nun içerisinde Plus Paket'i, +5 Yetenek Puanı'nı ve Kasa Erişimi'ni kullanabilmeniz için E-Pin kodları bulunmaktadır. Kasa Erişimi süresiz olacaktır.jiyan yazdı:kasa erişim anahtarı süreli mi yani plusamım bitince kasa erişimim de bitiyormu yoksa devam mı ediyor?
2009-2013
- EteK6ConTroL
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Geçen Bulusmada Sbs Günüydü Gelmistim
Ama Bu Sefer Gelebilirmiyim Bilmiorumm :|
GözLeRimLe GözLerini GözLerKeN GözLeRinLe GözLerimi GözLediğini GözLediM .^_^.
FOXY
FOXY
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
yeter artık yüklüyorum 3 saattir son 1 saattir yüzde 99 da kaldı biliyorum nedenini fakat abartı ya bu ne beleş yüklenio dediniz ama burnumuzdan getirionuz ayıp ya 
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
bilall yazdı:Nerull yazdı:
Tüm oyuncularımıza açılacağı tarih zaten belirlenmiştir, bu etkinliğin bir etkisi yoktur.
Ne zaman açılacak ? Ayrıntılara baktım fakat tarih göremedım, söylersenız sevinirim.
İDM ile indirmeyi dene.xARZx yazdı:yeter artık yüklüyorum 3 saattir son 1 saattir yüzde 99 da kaldı biliyorum nedenini fakat abartı ya bu ne beleş yüklenio dediniz ama burnumuzdan getirionuz ayıp ya
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
merhaba biz yarın iki kişi ile geleceğiz.Atakent (Halkalı) Buradan binebileceğimiz hatlar
89 (Atakent - Aksaray)
89T (Atakent - Taksim)
98 T (Atakent - Bakırköy )
89 İ (Atakent - Aksaray)
98 İ (Atakent - Bakırköy)
59 T (Atakent - Mecidiyeköy)
Bize hangi otobüsle binip hangi durakta inip hangi otobüse aktarım yapacağımızı anlatır mısınız kafamızdan plan yaptık ama uygun mduur . 89 ,89 i otobüsüne binip pazartekke durağında inip (89 T unkapanı ya da) 28 T otobüsüne binip son durağında beşiktaş iskelesinin oralarda bir ye. Oradan da barbaros bulvarında yürümek haritadan yakın geldi.Doğru mu geliyoruz ya da yanlışlıklarımız nerede.Teşekkürler
89 (Atakent - Aksaray)
89T (Atakent - Taksim)
89 İ (Atakent - Aksaray)
Bize hangi otobüsle binip hangi durakta inip hangi otobüse aktarım yapacağımızı anlatır mısınız kafamızdan plan yaptık ama uygun mduur . 89 ,89 i otobüsüne binip pazartekke durağında inip (89 T unkapanı ya da) 28 T otobüsüne binip son durağında beşiktaş iskelesinin oralarda bir ye. Oradan da barbaros bulvarında yürümek haritadan yakın geldi.Doğru mu geliyoruz ya da yanlışlıklarımız nerede.Teşekkürler

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Çırağan sarayındamı açılış yapılmasını bekliyordun?Tryagain yazdı:IKV gibi dev bir oyunun genişleme paketinin bir internet cafe'de açılışının planlanması abes değil mi sizce de ??
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Selam,XxWhiteDewiLxX yazdı:merhaba biz yarın iki kişi ile geleceğiz.Atakent (Halkalı) Buradan binebileceğimiz hatlar
89 (Atakent - Aksaray)
89T (Atakent - Taksim)
89 İ (Atakent - Aksaray)
Atakent'den Üsküdar'a gelebilirsen (Atekent ışıklardan dolmuş ve iett otobüs var) , Üsküdar Motor İskelesi (Dentur)'nden motor ile Beşiktaş'a geçebilirsin. Beşiktaş iskelesinden inip etkinliğimize katılabilirsin. İskeleden gelmek için bu resimdeki Yeşil A noktasından Yeşil B noktasına ilerleyebilirsin.
Eğer illaki belirttiğin hatlar birisi olacaksa, Taksimi tercih etmeni öneririm. Taksim'den Taksim Beşiktaş dolmuşları var. Onlara Conrad Otelinin önünde ineceğinizi söyleyin. Adeks Internet Cafe tam olarak Conrad Oteli'nin tam karşısında yer alıyor.
Görüşmek üzere
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
bursayada ekleriz imza gününe
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı