KUKLACI LONCALARI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: KUKLACI LONCALARI

Mesaj gönderen ozaerden »

YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar

YakamozxPaix
KArdes haklısın bi ws atsa yenilceği adam wardır ve o lonca kurmuştur mesela..Adam seni(konuyu açanı) yeniyor..Eee nesi ezik? Böyle kişiler oyunda etkili oluyor ve hemen lonca açıyor.Bu başarısı güzel bir loncaya basamak oluyor.Ancak sonra noluyor..Vsyi kaybeden konu sahibi de katılıyor ve loncalar bunlar gibiler yüzünden YIKILIYOR !! (Vsyi burada etkili anlatım için kullandım)

Ayrıca selo46 : Küçümsediğin bi loncanın geçmişi yada şu anki durumuyla ilgili bileceklerinin kısıtlı olduğunu düşünüyorum..Belki senden kaynaklanıyordur !! ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

Her nekadar Sarılar dan ayrılsamda hepsi hala kardeşim ve hepsi çok tecrübeli sağlam kişilerdir.Bence bu konu tamamen tartışma çıkarmak için açılmıştır.
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Kardeş Sen güzeL LoncaLarı Yazmışın iyi etmişinde bazı LoncaLarı yanLış yazmışın .. Bide sıraLamayı yanLış yapmışın

bence :
1- RoA
2 - TLOO
3 - Türkx
4 - Wild
5 - Ahix
6 - Mirx
7 - Cihadx
8 - Lostx

Diye gidiyorrr ... Kendi görüşümdür ...

Revengeofage * Revengeofagee * Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
selo46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selo46 »

ozaerden yazdı:
YakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar

YakamozxPaix
KArdes haklısın bi ws atsa yenilceği adam wardır ve o lonca kurmuştur mesela..Adam seni(konuyu açanı) yeniyor..Eee nesi ezik? Böyle kişiler oyunda etkili oluyor ve hemen lonca açıyor.Bu başarısı güzel bir loncaya basamak oluyor.Ancak sonra noluyor..Vsyi kaybeden konu sahibi de katılıyor ve loncalar bunlar gibiler yüzünden YIKILIYOR !! (Vsyi burada etkili anlatım için kullandım)

Ayrıca selo46 : Küçümsediğin bi loncanın geçmişi yada şu anki durumuyla ilgili bileceklerinin kısıtlı olduğunu düşünüyorum..Belki senden kaynaklanıyordur !! ;)
Benden kaynaklanan bir sorun yok kimin ne olduğunu bilecek kadar bu oyun içerisindeyim meraklanma ama senin konu başlığını okumanı öneririm kuklacıda ki loncalardan bahsediyor eminönünden gelen kardeşimiz, kısa biz zaman öncesine kadar o lonca kuklacıda ne kadar aktif ti sen cevap ver istersen ...
Kullanıcı avatarı
26inca26
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen 26inca26 »

Bu güsel davranısın için tesekküRleR
[]
VaRLıGımDa KıYMeT BiLMeYeNi YoKLuGuMDa TeRBiYe eDeRiM
Kullanıcı avatarı
Kinghero
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kinghero »

Oyunun en iyi loncası 3 senelik gözlemlerime göre =))))

ATA
TLOO
ROA
Orionxxx
Şahx
Ahix
Cihadx
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx

Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx

CIRCUS Alpbey
Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

Bhence en iyi lONCALAR
Xbull
Gladiox
Şahx
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerden »

selo46 yazdı:
ozaerden yazdı:

YakamozxPaix

Benden kaynaklanan bir sorun yok kimin ne olduğunu bilecek kadar bu oyun içerisindeyim meraklanma ama senin konu başlığını okumanı öneririm kuklacıda ki loncalardan bahsediyor eminönünden gelen kardeşimiz, kısa biz zaman öncesine kadar o lonca kuklacıda ne kadar aktif ti sen cevap ver istersen ...
Dikkat et kuklacıda etkindi demedim ancak oyunda birçok sunucuda warlar dergisi bile olan bir lonca hala saçma sapan konusuyosun..Bu arada Sülo sonuna kadar haklısın..Bu arada loncadan niye ayrıldın öğrenebilirmiyim..Yine de sen bilirsin istersen özelinde kalsın :? ?
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Loncadan ayrılmamın sebebi belkide artık lonca sorumluluğu taşıyamadığımdandır.Ve herkesin yaptığı davranışların lonca başkanı olarak benim üstüme yıkılmasıdır.
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
TuGii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TuGii »

google yazdı:MERHABA BEYLER-BAYANLAR...

BEN EMİNÖNÜ OYUNCUSUYUM KUKLACIYA 1 AY OLDU BAŞLAYALI GÖZÜME ÇARPAN BİRŞEY VARDI İLK ZAMANLAR
KUKLACIDA LONCALAR KARMAN ÇORMAN.

VE GÖZLEM YAPTIM SONUCUNDA İSE SİZE TAVSİYELERİM OLUCAK.

BİR LONCAYA GİRMEK İSTİYOR İSENİZ BU LONCALARA GİRİNİZ...

1-LODOS OTTOMAN
2-CİHAD
3-AHİ
4-PROLİFE
5-FIRTINA
6-WİLD

LONCAYA GİRMEK İSTİYOR İSENİZ BU LONCALARA GİRMEYE ÇALIŞINIZ.
DİĞER EZİK LONCALARA GİRMEYİNİZ TAVSİYEMDİR.

SEVGİLİ OYUNCULAR BU SADECE 1 AYLIK GÖZLEMİMDİR.

BİRİNİ YA DA BİRİLERİNİ ÜZDÜYSEM KUSURUMA BAKMAYINIZ...

SAYGILARIMLA
Eminönülü
hiç bir loncaya ezik deme gibi bir hakkın yok.

Ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum bi çok lonca gördüm bunların içinde en çok oyunda gördüklerim.
(kankaxler oyunda olmasalarda kuklacının en büyük loncalarından biriydi.)
ahix,
şahx,
cihadx,
hunx,
türkx,
gazix,
profile,
sarıların,
tloo ,
bunlar.
unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.(şahx loncasında olduğum için şahx loncasını eklemedim şahxlerde büyük bir lonca olduğu için ekledim.)

iyi günler

Roque/Şahxtugay

“Genel Sohbet” sayfasına dön