Ahh o güzel günler.
Artık Anka da kimsecikler kalmadı.
Kuvaiinzıbatiye :Yok (Bu isim baya hoşuma giderdi.)
Enfection:Yok (Askerden sonra Anıl geri gelirmi dersiniz)
Ecrin:Yok (Şiirli günlerde kafasını şişirmiştik , ama sonradan o da modaya uydu Bacım inşallah iyisindir.)
Güven:Yok(Gülüşüne gurban olduğum gardaşım )
Şava:Yok(Ersin nerelerdesin)
Tetik:Yok(Alem senden de hiç ses seda yok)
Blade:(Haluk artık DES takımın da , uzun zamandır ses seda yok , bir ara baya bir tartışmaya neden olmuştu)
Djbarbaros:Yok(Erhan paşa nerelerdesin)
Cüneyt:Yok(Başka oyunlardalar artık)
Koray:Yok (Kankam benim o da yok arada bir görüşüyoruz o kadar...)
Hakan(Microsoft:Yok (Bir haber alan varsa selamımı iletsin)
Uğur(Polatalemdar):Yok (Oyundan elini ayağını çekti Hacı oldu kankam benim)
Deporado(Volkan):Yok (hiç haber alamıyorum , başka oyunda sanırım)
Barbaros(Hakan):Yok(Başka bir oyunda takılıyor galiba)
Tülay:(Sanırım yok , oyunda ilk tanışdıklarımdan birisidir.Çok yardımını gördüm)
Çağatay:Hala oyunda (Kardeşim benim yeni loncanla hep başarılara koş , ah o eski şiirli günler ahhh)
Fantomx(Alp):Bende yokum , hep bir şeyler için çabaladım ama , hepsi nafile imiş.)
Oyunda olan eskilerden sanırım bir kaç kişi kaldı.
Ve onları herkes biliyor.
Unutuklarım mutlaka olmuştur , bu konuyu görünce eskiyi yad etmek istedim.
Umarım unuttuklarımı kırmamışımdır...
Bu yok olanlar hep ama hep aklımın bir ucunda kalıcak.
Ne diyeyim , Herşey gönlünüzce olsun.
Dünya küçük bir yerlerde mutlaka görüşür halleşiriz.
ŞöyLe bir düşününce diyorum kendi kendime Bazen...
Dönsem mi Dönmesem mi... Fakat anlıyorumki Yaş ilerledikce sorumluluklar artıyor... Önceden Okul vardı iş yoktu. ve istediğim kadar oyunda olabiliyordum..
Ama şimdi Okul bitti girdik bir işe Atıldık hayatın içine yuvarlanıp gidiyoruz.. Vaktim olmuyor oyuna girmeye... zaten eski oyun ve tad kalmdı..
Ben en cok zevki BETA döneminde aldım.. şimdilerde ise klasik bir oyuna dönüştü oyun..! :?: :?: :?:
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Beni hatırlayan varmı baya zman oldu Kafamxkıyak şuan askerdeyim artık oyuna giremiyorum eski günleri çok güzeldi Anka' nın geri dönmeyi çok istedim ama olmadı Anka' nın yeri bir başkadır bende her zamn için çünki çok saygın kişiler oynuyordu bu sunucuda bir zamnlar herşey el ele yapılıyor herkes birbiriyle iyi geçiniyordu arada patavatsızlar geliyordu başka sunuculardan ama yinede güzel bir sunucuydu, sonradan Eminönüye geri döndüm ama Eminönüde istediğim gibi bir ortam bulamadım hiç bir zman
Eğer madem bu kadar güzel bir sunucuydu neden geri E.ö ye gittin diye soracak olursanız eğer çünki oyunda geçirdiğim son günlerde 3 veya bilemediniz 5 kişi giriyordu çok boştu ve gitmek zorunda kaldım
Fatih , eski günler güzeldi , ama geri gelmez.
Ben oyunu bırakalı nerdeyse 4 ay olmuştur.
Dediğin gibi sorumluluklar artınca , kendini başka kulvarlara atamıyorsun.
Benim de geçen ay , bir kızım oldu.
O var şimdi eğlence kaynağım.
Ama forumlarda vakit geçirmek ayrıca bir keyif
Ve Kafamkıyak ; Samed kardeş , seni unutmadık , hatta
Konu ve yorumlarda senin adını bile telaffuz ettik.
Güzel günlerdi o günler.
Eğleniyorduk , kendimizi bir şey yapmaya zorlamıyorduk , canımız nasıl isterse takılıyor , muhabbetler ediyorduk.
Ama , gel gelelelim , şimdi herşey paraya döndü , açıkça söyliyeyim İkv bozuldu.
Evet para olmalı ama para işi bozuyor be kardeşim.
Neyse , bize eski güzel günleri ve muhabbetlerimizi yad etmek düşer.
Derseniz ki , o günler tekrar yaşanacak , koşa koşa gelmeyen namerttir.
Selamun aleykum Normalde forum konularıyla pek ilgilenmem ama bir yorum atmak istedim EskiLer güzel oldugu kadar yeniliklerde güzeldir anka sunucusu artık bildigimiz sunucu eskiden sakinligiyle bilinirdi Şimdi ise her tür şey dönüyor Bundan 2 ay öncesinde karakterlerim silindi Hırsızlık olayları küfürler Çeşit çeşit insanlar kagalar oo daha neler neler Artık herkes oyununa bakıyor Kendi arkadaşlarını bulmuş kafa dengi insanlarla takılıyor dışardaki insanları önemsemeden bir oyun sürüyor . Aslında ikv nin kuralı buymuş megersem Eskileri bende özlüyorum Özellik o güzel insanları Şimdi gene ankada çok iyi insanlar var ama Arada pürüzler oluyor tabi Neyse bu kadar yeterli herşeyin özü iyidir derler Herkese kolay gelsin