Şu resim işinde en beğendiğim kişisin açıkcası tarzın çok hoşuma gidiyor.
Resmine gelince,karanlık tarzlarda resim yapıyorsun ve tonunu çok güzel ayarlıyorsun.Karakterler ile arka plan arasında uyum çok iyi olmuş...Düşüncene sağlık.
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim Koyu renk tonu gerçekten çok hoşuma gidiyor gerek giyim tarzım olsun gerek eşyalarım olsun koyu renkli olanları tercih ederim.Bunu da yaptığım görsel çalışmalara eklemek hoşuma gidiyor Beğendiniz için Tekrar Teşekkür Ederim.
Güzel çalışma, Çemberlitaş Sütun'unun olduğu kısım biraz fazla koyu. Ama koyu resimler yapmayı seviyorsun biliyorum ve güzel oluyor, sadece bu biraz olmamış gibi. Karakterlerin yerleştirilmesi de güzel olmuş, renk tonlarıda.
Güzel çalışma, Çemberlitaş Sütun'unun olduğu kısım biraz fazla koyu. Ama koyu resimler yapmayı seviyorsun biliyorum ve güzel oluyor, sadece bu biraz olmamış gibi. Karakterlerin yerleştirilmesi de güzel olmuş, renk tonlarıda.
Eline sağlık..
Haklısın o kısım biraz fazla koyu olmuş çalışma sonunda orayı biraz daha açık renk yapıp dumanların gözükmesini sağlıcaktım fakat unutmuşum.
Eline sağlık..
Haklısın o kısım biraz fazla koyu olmuş çalışma sonunda orayı biraz daha açık renk yapıp dumanların gözükmesini sağlıcaktım fakat unutmuşum.