Lag yüzünden oynuyamadığım tek online oyun!!!!
-
apollo44
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Lag yüzünden oynuyamadığım tek online oyun!!!!
Evet arkadaşlar betadan beridir ikv oyuncusuyum savaş atmosferi gerçekten çok süper.Velakin lag olayında tırnak kadar gelişme yapamadılar o kadar şikayetlere rağmen sanırım oyunun alt yapısından kaynaklı bir durum ve giderilememekte.Çemberli taş reklamını gördüm inceleme amaçlı paketi indirdim fakat 1 saat dayanamadım.(PC KÖTÜ DEĞİL SİTEDE OTURUYORUM VE TÜM ARKADAŞLARIM AYNI ŞİKAYETTEN MUZDARİP.GRAFİK, EFEK NE VARSA EN DÜŞÜK DÜZEYDE OYNUYORUM) Belki yeni paketlerde düzelir umuduyla takibimiz devam edicek oynayabilenlere iyi eğlenceler. 
Re: Lag yüzünden oynuyamadığım tek online oyun!!!!
İkv oynuorum adamlar cıplak gösterior yanlarına yaklasınca giyinik oluorlar yardım pls buda mı lag yha
Darkangelxxx Darkqueenxxx Kadimxdark
TheQueeN
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
oyunda ayarlara gir ve karakter detay mesafesini yükseltQueen1992 yazdı:İkv oynuorum adamlar cıplak gösterior yanlarına yaklasınca giyinik oluorlar yardım pls buda mı lag yha
- wWolWaRinE
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ekran kartının ve grafik işlemcinin modelini söyler misin ? sorun sende gibi gözüküyorQueen1992 yazdı:İkv oynuorum adamlar cıplak gösterior yanlarına yaklasınca giyinik oluorlar yardım pls buda mı lag yha
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
onla alakası yok cevabını vermiş arkadaşwWolWaRinE yazdı:Ekran kartının ve grafik işlemcinin modelini söyler misin ? sorun sende gibi gözüküyorQueen1992 yazdı:İkv oynuorum adamlar cıplak gösterior yanlarına yaklasınca giyinik oluorlar yardım pls buda mı lag yha
MuRaTPoLaT yazdı:oyunda ayarlara gir ve karakter detay mesafesini yükseltQueen1992 yazdı:İkv oynuorum adamlar cıplak gösterior yanlarına yaklasınca giyinik oluorlar yardım pls buda mı lag yha
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!