Çemberlitaş Kutu içeriği: Kasa Erişimi Anahtarı!
Re: Çemberlitaş Kutu içerği: Kasa Erişimi Anahtarı!
Biz bunların nerden alıcagız

BrothersxRuLiNqX
BrothersxRuLiNqX
Bu ürün İKV Çemberlitaş Kutusu içeriğidir. Ayrıca Akçe ile satılmamaktadır.xKadirHanx yazdı:kaç para bu anahtar işi kaç akçe ?
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
İKV'den Haberdar Olun!
Kasa Erişim Anahtar'ı Çemberlitaş Kutu'nun kapsamlı içeriğinden birisidir. Ayrıca Akçe karşılığında satılmaz...NoeLDayi yazdı:Bunu BıLe UcretLı yapan IKV yonetıme saygıLar DIorm baska söze gerek yok
İKV'den Haberdar Olun!
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Kutu içeriği: Kasa Erişimi Anahtarı!
Yeraltı geldiğinde çıkan kutular : Teknosa, media markt vb. alışveriş mazalarında satılmaya başlamıştı özel sürüm kutular.
Çemberlitaş özel sürüm kutuları tekrar benzeri alış veriş mazalarında da satılacak mı ? Yani şahsen evimin yanında media markt vardı ve kutu alacağım zaman oradan alıyordum veya mesela bu şekilde adresler yerine ismi duyulmuş alışveriş mazalarında satılsa daha iyi olmazmıydı ? (Tabi uyuşmazlıklar yoksa)
Çemberlitaş özel sürüm kutuları tekrar benzeri alış veriş mazalarında da satılacak mı ? Yani şahsen evimin yanında media markt vardı ve kutu alacağım zaman oradan alıyordum veya mesela bu şekilde adresler yerine ismi duyulmuş alışveriş mazalarında satılsa daha iyi olmazmıydı ? (Tabi uyuşmazlıklar yoksa)
- ilkerxahmet
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Selam arif bey ben FERRAND kardeşim bizim daha kurtaramadığımız 5 charımız kaldı 5 kurtuldu 5 kaldı onları en yakın zamanda kurtarmamıza yardım edermisin.[/size]
Ganimeti fırsat bilip faydalanmaya kalkma kimseden ALEMİ CİHAN OLSAN BİR GÜN HESABI SORULUR SENDEN.

tüm karakterlerde geçerli olmalı napıyonuzzzzz yakında orda burda satılmayacak diyosunuz ama yeni bi kutu daha çıkartıp tüm karakterler için geçerlidir yapıp 25 satarsınız fiyat neden düştüm çünkü kimse almaz bune ya saçmaaaaa katıllll :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Geçen yıl yapılan bu uygulama yetersiz kaldı bana göre bir çok ile ulaşmadı neredeyse bu TTNET bayilerinde satılması daha avantajlı hemen her ilde ve iller haricinde ilçelerdede bulababiliyorasim3428 yazdı:Yeraltı geldiğinde çıkan kutular : Teknosa, media markt vb. alışveriş mazalarında satılmaya başlamıştı özel sürüm kutular.
- xHeYBeLiADax
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
akce ıle satılsa fena olmaz aslında 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)