indiriyorum ama yuklemnıyor

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

indiriyorum ama yuklemnıyor

Mesaj gönderen QUTSAL06 »

arkadaşlar ve yçnetici çemberlitaşı ındırıyorum ama yuklemıyorum setupu eksık dıyor bunun hakkında bilgisi olanlar yazarmı lutfen
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: indiriyorum ama yuklemnıyor

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz(Firefox, Internet Explorer, Google Chrome) ?

Anti virüs uygulaması kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, adını ve tam sürümünü yazabilir misiniz?

Yukarıda ki bilgiler, sorunuzun cevabı için önemlidir.

Dipnot: Eğer anti virüs uygulamasını kullanıyorsanız, oyunun düzgün bir şekilde indirilebilmesi için kısa bir süreliğine devre dışı bırakıp indirmeyi deneyebilir misiniz?

Bu konu ile ilgili sorununuz devam ederse, yukarıda istenilen tarayıcı ve anti virüs uygulamasının bilgilerini, "Hızlı Destek" bölümün de paylaşarak tekrar sorabilirsiniz.

Hızlı Destek; viewforum.php?f=100

İyi forumlar.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhaba arkadaşlar iyi eğlenceler...

Eğer oyunu kurarken hata alıyorsanız bilgisayardan oyunu tamamen kaldırmamışsınız demektir. http://www.revouninstaller.com/ bu linkteki programi indirerek kalan kalıntılarıda temizleyın programı orjinal site haricinde bir yerden indirmeyin ayrıca sorumluluk kabul etmiyorum.

Eğer indirirken sorun yaşıyorsanız...İnternet donwloand manager ile indirin kendi sitesinden indirip kurmanızı tavsiye ederim kücük ama işlevi gerçekten çok iyi.İndirdiğiniz dosyaları parçalara bölüp iniriyor daha sonra birleştiriyor.

Bu dediğim adımları uygularsanız oyun sorunsuz çalısır iyi eğlenceler bol şans... :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Alper yazdı:Merhaba,

Anti virüs uygulaması kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, adını ve tam sürümünü yazabilir misiniz?

Dipnot: Eğer anti virüs uygulamasını kullanıyorsanız, oyunun düzgün bir şekilde indirilebilmesi için kısa bir süreliğine devre dışı bırakıp indirmeyi deneyebilir misiniz?

Bu konu ile ilgili sorununuz devam ederse, yukarıda istenilen tarayıcı ve anti virüs uygulamasının bilgilerini, "Hızlı Destek" bölümün de paylaşarak tekrar sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

3 tarayıcının 3 üde var 3 ünüde kullanıyorum kafama göre esed smart secrutiry 4 kullanıyorum dedınız gibi yapcam işe yara inş. teşekkürler
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Birde şu konuya bir göz at oradan yapamadıysan buraya bak...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
QUTSAL06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Alper yazdı:Merhaba,

İyi forumlar.

çok teşekkur ederım hakkını helal et yardımın için açmayı başardı sonun oyunu teşekkurler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

qutsalx sadece bana bağlıdır taklitlerden sakının

“Genel Sohbet” sayfasına dön