Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.
Siz Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz?
Yönetim artık şu düşünceyle iş yapıyor ;
ELİMİZE 5-10 KURUŞ FAZLA PARA GEÇSİN OYUNCULARA KAZIK GİRSİN.
Sizcede Yenilikler Erken Gelmedi mi?
- kalakenlosma
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Re: Sizcede Yenilikler Erken Gelmedi mi?
ben sana katılmıyorum arkadaşım herkes yönetime küfür ediodu çemberli gelsin die al sana çemberli sonrada üçgenli gelecek sonra kareli xDRoinLess yazdı:Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
adamım yorum süperkalakenlosma yazdı:ben sana katılmıyorum arkadaşım herkes yönetime küfür ediodu çemberli gelsin die al sana çemberli sonrada üçgenli gelecek sonra kareli xDRoinLess yazdı:Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.
Meran Püskevitsizler Derneği

- kalakenlosma
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
Eyvallah saol :mrgreen:juqero yazdı:adamım yorum süperkalakenlosma yazdı:ben sana katılmıyorum arkadaşım herkes yönetime küfür ediodu çemberli gelsin die al sana çemberli sonrada üçgenli gelecek sonra kareli xDRoinLess yazdı:Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Bence geç bile kalınan bir eklenti. Oyunun zevki yok denecek kadar azaldı ..Bu eklenti ile sıgınaga mıgrata girilemeyecek diye bir şey yok . Loncan ile veya grubun , arkadaşların ile kolayca yapılabilir. Üstümüz düzülebilir
Ben çemberlitaş gelmeden 1 hafta önce soyuldum artı carımı sildiler ben ne yapayım *.
- xxvengatxx
- Salgın Koruyucusu

intihar etSahxyilan yazdı:Ben çemberlitaş gelmeden 1 hafta önce soyuldum artı carımı sildiler ben ne yapayım *.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
iNTAHAR etme
, yeni gelen itemlerle eski itemlerin üstünde olsa idi için yanacaktı
rezil olduk boşuna ürettik diyecektin
ama şimdi onun yerine git üstün gördüğün tek sınıfa yönel
+ şaeser üretme yeni gelenlerden basarsın .. : D
Mantık Biter, IKV BAŞLAR
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran