Sizcede Yenilikler Erken Gelmedi mi?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Sizcede Yenilikler Erken Gelmedi mi?

Mesaj gönderen RoinLess »

Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.
Siz Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz?

Yönetim artık şu düşünceyle iş yapıyor ;
ELİMİZE 5-10 KURUŞ FAZLA PARA GEÇSİN OYUNCULARA KAZIK GİRSİN.
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Sizcede Yenilikler Erken Gelmedi mi?

Mesaj gönderen kalakenlosma »

RoinLess yazdı:Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.

ben sana katılmıyorum arkadaşım herkes yönetime küfür ediodu çemberli gelsin die al sana çemberli sonrada üçgenli gelecek sonra kareli xD
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
juqero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen juqero »

kalakenlosma yazdı:
RoinLess yazdı:Hiç lafı uzatmadan direk konuya giricem bu yenilikler için oyun henüz hazır değil bence daha üstünü dizememiş şaheserini eline alamamış bir sürü adam var e adam çemberliye girmek için şaheser üretecek sabah akşam maden çekicek yeri geldiğinde donuna kadar satıcak sanki şaheserleri üretmek zor değilmiş gibi birde yenilik üstüne yenilik getiriyosunuz ne bu ya bence çemberlitaş için 1-2 ay daha beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum düşüncelerinizi alalım.

ben sana katılmıyorum arkadaşım herkes yönetime küfür ediodu çemberli gelsin die al sana çemberli sonrada üçgenli gelecek sonra kareli xD
adamım yorum süper :D
Meran Püskevitsizler Derneği
Resim
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalakenlosma »

juqero yazdı:
kalakenlosma yazdı:

adamım yorum süper :D
Eyvallah saol :mrgreen:
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Bence geç bile kalınan bir eklenti. Oyunun zevki yok denecek kadar azaldı ..Bu eklenti ile sıgınaga mıgrata girilemeyecek diye bir şey yok . Loncan ile veya grubun , arkadaşların ile kolayca yapılabilir. Üstümüz düzülebilir
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Ben çemberlitaş gelmeden 1 hafta önce soyuldum artı carımı sildiler ben ne yapayım *.
Kullanıcı avatarı
xxvengatxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xxvengatxx »

Sahxyilan yazdı:Ben çemberlitaş gelmeden 1 hafta önce soyuldum artı carımı sildiler ben ne yapayım *.
intihar et :D
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

iNTAHAR etme :D , yeni gelen itemlerle eski itemlerin üstünde olsa idi için yanacaktı :D rezil olduk boşuna ürettik diyecektin :D ama şimdi onun yerine git üstün gördüğün tek sınıfa yönel :D + şaeser üretme yeni gelenlerden basarsın .. : D

Mantık Biter, IKV BAŞLAR
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran

“Genel Sohbet” sayfasına dön