Lathander'e
Bir cevap versenizde muhtaç olup millete sormaktan kendimizi alı koysak artık .. Bütün görevlerimi yaptım gb anıda sadece kadim görevim var ama arzuhalci görev vermiyor çogu kişi almış ve bu görevi yapmazsak çemberiliye girişimiz olmıycakmı bi cevap bekliyorum lütfen..
Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş Genişleme Paketi
ARAFxAcAyİpHeRiF

Hangi görevi alamadığını söyler misin?ARAFxAcayipHerif yazdı:Lathander'e
Bir cevap versenizde muhtaç olup millete sormaktan kendimizi alı koysak artık .. Bütün görevlerimi yaptım gb anıda sadece kadim görevim var ama arzuhalci görev vermiyor çogu kişi almış ve bu görevi yapmazsak çemberiliye girişimiz olmıycakmı bi cevap bekliyorum lütfen..
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Lathander yazdı:Hangi görevi alamadığını söyler misin?ARAFxAcayipHerif yazdı:Lathander'e
Kaos Arzuhalci veriyormuş bazı arkadaşlarım aldı bazıları alamadı kimisi diyor junon görevini yapmadıysan vermiyo junon görevi yapanda alamıyor belki biz hatalıyız Arzuhalci görev veriyomu onu bile bilmiyoruz ama alanlar çok oldugu için sormak geregi duydum. Elmas görevini yaptım , engerek görevlerini yaptım bide o görev var diyorlar ?
ARAFxAcAyİpHeRiF

"Kafesi Açmak" zincir görevini yapmış olmanız gereklidir.ARAFxAcayipHerif yazdı:Lathander yazdı:Hangi görevi alamadığını söyler misin?ARAFxAcayipHerif yazdı:Lathander'e
Kaos Arzuhalci veriyormuş bazı arkadaşlarım aldı bazıları alamadı kimisi diyor junon görevini yapmadıysan vermiyo junon görevi yapanda alamıyor belki biz hatalıyız Arzuhalci görev veriyomu onu bile bilmiyoruz ama alanlar çok oldugu için sormak geregi duydum. Elmas görevini yaptım , engerek görevlerini yaptım bide o görev var diyorlar ?
Kafesi Açmak
Tükeniş
Arzuhalci ve her zamanki sohbetler
.
.
.
Diye uzanan bir görev dizisi var.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Re: Çemberlitaş Genişleme Paketi Çıktı!
Bu arada ÇEBERLİTAŞ'ın iki bölümden oluşacağı söylendi biraz daha açıklanabilir mi ? :?:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Madalyalar işe yarayacakmı net bir cevap verirmisiniz.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Bakıyorum da merak edilen pek çok şey var. Peki... Zeki Müren'de bizi görecek mi Sayın Lathander. Arif abi de samimi hitabımız olabilir tabiki bu soruya mutlaka cevap bekliyorum.
İyi forumlar.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
IIxDRaCuLaxII yazdı:Bu arada ÇEBERLİTAŞ'ın iki bölümden oluşacağı söylendi biraz daha açıklanabilir mi ? :?:

Rahmetli bizleri görüyor ve bu yapılanları takdir ediyoraNaRcHy yazdı:Bakıyorum da merak edilen pek çok şey var. Peki... Zeki Müren'de bizi görecek mi Sayın Lathander. Arif abi de samimi hitabımız olabilir tabiki bu soruya mutlaka cevap bekliyorum.İyi forumlar.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Gizli giriş tam benlik 
09.06.2011' e kadar bu hesap.
YENİSAHRA

YENİSAHRA

TAKVA
:lol:DoNotDisturb yazdı:IIxDRaCuLaxII yazdı:Bu arada ÇEBERLİTAŞ'ın iki bölümden oluşacağı söylendi biraz daha açıklanabilir mi ? :?:
Rahmetli bizleri görüyor ve bu yapılanları takdir ediyoraNaRcHy yazdı:Bakıyorum da merak edilen pek çok şey var. Peki... Zeki Müren'de bizi görecek mi Sayın Lathander. Arif abi de samimi hitabımız olabilir tabiki bu soruya mutlaka cevap bekliyorum.İyi forumlar.