Acil Yardım Lütfen..!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
deliyizbiz85
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Acil Yardım Lütfen..!

Mesaj gönderen deliyizbiz85 »

yaklaşık 1 senelik ıkv plus oyuncusuyum yeni gelen çemberlitaş genişleme paketini buradan defalarca indirmeme rağmen her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum yükleme % 99 a geldiğinde hata veriyor ve dolayısıyla iptal ediliyor..türk telekom şubelerine sordum 2 farklı şehirde ancak çalışanların böyle birşeyden haberleri bile yok..şu an tekrar deniyorum sonuç ne olacak bilemiyorum ama bu durumda ne yapmam gerektiğine bilen birisi cevap verirse sevinirim..
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: Acil Yardım Lütfen..!

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz(Firefox, Internet Explorer, Google Chrome) ?

Anti virüs uygulaması kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, adını ve tam sürümünü yazabilir misiniz?

Yukarıda ki bilgiler, sorunuzun cevabı için önemlidir.

Dipnot: Eğer anti virüs uygulamasını kullanıyorsanız, oyunun düzgün bir şekilde indirilebilmesi için kısa bir süreliğine devre dışı bırakıp indirmeyi deneyebilir misiniz?

Bu konu ile ilgili sorununuz devam ederse, yukarıda istenilen tarayıcı ve anti virüs uygulamasının bilgilerini, "Hızlı Destek" bölümün de paylaşarak tekrar sorabilirsiniz.

Hızlı Destek; viewforum.php?f=100

İyi forumlar.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
deliyizbiz85
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: Acil Yardım Lütfen..!

Mesaj gönderen deliyizbiz85 »

Mrb tarayıcım internet explorer ve anti virüs programı ESET NOD32 şimdi çevrim dışı bırakıp dediğim gibi tekrar yüklemeyi denicem umarım bu sefer başarılı olur..

“Genel Sohbet” sayfasına dön