Çemberlitaş Kimsenin Görmediği Silahlar...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Kimsenin Görmediği Silahlar...
7. ye dikkat Toynak :lol: :lol:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:7. ye dikkat Toynak :lol: :lol:
sen 8. ye bak..3 lü mazallah
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Şunların arasından en mantıklısı 8. ama gandalfın asası gibiturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:7. ye dikkat Toynak :lol: :lol:
sen 8. ye bak..3 lü mazallah
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
O silahlar Pilli falan galiba o kabloların diğer uclarını neremize takmamızı istersiniz??
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Bunlar temsili çizim oyunda elinde olacaklar diğerleri.ISTANBULFATIHI yazdı:Gerçek silahların bunlardan oluşacağından eminim. !
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Burda yeni gelen itemlere rezillik diyip dalga gecenler sizleri 2 gun sonra gorucem cemberlıtas a sırf bu sılahları kazanmak ıcın gırıceksınız ve ilk düşürenlere bakıp şaşıracaksınız..
Ortadaki bi emekle dalga gecmek gercekten cok uzucu.. Bu kadar ugrasılıp yapılmıs bısı bu. Zaten IKV nın yaptıgı her yenılıkde bı kusur bulunur ki bunlar bi kusur degıldır. Sacmalamayı bırakında oyuna gelen yenılıklerı begenmeyen oynamasın bu kadar basıt..
Ortadaki bi emekle dalga gecmek gercekten cok uzucu.. Bu kadar ugrasılıp yapılmıs bısı bu. Zaten IKV nın yaptıgı her yenılıkde bı kusur bulunur ki bunlar bi kusur degıldır. Sacmalamayı bırakında oyuna gelen yenılıklerı begenmeyen oynamasın bu kadar basıt..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Herhalde biz şeklinden şemalinden şikayetçiyiz düşmesinden değilVatanXLydeR yazdı: Burda yeni gelen itemlere rezillik diyip dalga gecenler sizleri 2 gun sonra gorucem cemberlıtas a sırf bu sılahları kazanmak ıcın gırıceksınız ve ilk düşürenlere bakıp şaşıracaksınız..
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
KaraXHayalet yazdı:Herhalde biz şeklinden şemalinden şikayetçiyiz düşmesinden değilVatanXLydeR yazdı: Burda yeni gelen itemlere rezillik diyip dalga gecenler sizleri 2 gun sonra gorucem cemberlıtas a sırf bu sılahları kazanmak ıcın gırıceksınız ve ilk düşürenlere bakıp şaşıracaksınız..
![]()
Şeklini sevmiyor olabilir ama bunları saçma sapan benzetmeler yaparak veya rezalet rezillik oyuncak gibi olmus dıyerek degılde sadece sevmedıgını belırterek gostermen daha iyi olur Emege saygın olsun bıraz
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Emeğe her zaman saygımız vardır olacaktır ama kıyamet gibi oyuna teknoloji yakışmaz hele hele çemberlitaştaki gibi LCD ekranlarda görüntüler felan ikv ye hiç ama hiç yakışmadı bak sana yemin ediyorum okadar orjinal fikirki hayatımda üstü bacalı bir asa ilk defa gördüm ama ben toynaktan yapılmış bir asayı görüpte dalga geçmeyecek insa tanımıyorumVatanXLydeR yazdı:KaraXHayalet yazdı:Herhalde biz şeklinden şemalinden şikayetçiyiz düşmesinden değilVatanXLydeR yazdı: Burda yeni gelen itemlere rezillik diyip dalga gecenler sizleri 2 gun sonra gorucem cemberlıtas a sırf bu sılahları kazanmak ıcın gırıceksınız ve ilk düşürenlere bakıp şaşıracaksınız..
![]()
Şeklini sevmiyor olabilir ama bunları saçma sapan benzetmeler yaparak veya rezalet rezillik oyuncak gibi olmus dıyerek degılde sadece sevmedıgını belırterek gostermen daha iyi olur Emege saygın olsun bıraz
[1]: Bu yönetim ejder asayı latifi ecel getireni yapmış olan yönetimdir. Geldiği günü hatırlıyorum ve hepsi de oyunumuza yakışır itemlerdi..Fakat bu yeni getirilen eşyalar Üstüne basa basa söylüyorum rezillikten ibaret,hepsi bir çizgi filmden fırlamış gibi duruyor , fazla söze ne hacet..VatanXLydeR yazdı: [1]Burda yeni gelen itemlere rezillik diyip dalga gecenler sizleri 2 gun sonra gorucem cemberlıtas a sırf bu sılahları kazanmak ıcın gırıceksınız ve ilk düşürenlere bakıp şaşıracaksınız..
Ortadaki bi emekle dalga gecmek gercekten cok uzucu.. Bu kadar ugrasılıp yapılmıs bısı bu. Zaten IKV nın yaptıgı her yenılıkde bı kusur bulunur ki bunlar bi kusur degıldır. [2]Sacmalamayı bırakında oyuna gelen yenılıklerı begenmeyen oynamasın bu kadar basıt..
[2]: Oyunu 1 yılı aşkın süredir oynamıyorum,sizlerin bu duruma düşmenize, bu eşyalarla gezecek olmanıza olan tepkimi göstermek adına yazdım tüm bunları.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!