gm içeri bakar mısın
gm içeri bakar mısın
başlıktanda anlaşılacagı gibi oyunu baştan yüklemek istedim ve hata verip durdu kaç defa denedim sayamadım vallaha yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizde ...
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: gm içeri bakar mısın
Orbit,IDM,FlashGet Gibi İndirme Yöneticilerini Kullanmalısınız Hem HızlıByasi yazdı:başlıktanda anlaşılacagı gibi oyunu baştan yüklemek istedim ve hata verip durdu kaç defa denedim sayamadım vallaha yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizde ...
Hem de sorunsuz Şekilde İndirir...
nasıl yani pek anlıyamadım ama abime derim indirir yaş 16 amabi şeyden cakmıorm.d
hemde indirdim 99 a geldi sonrabekledi bu programı indiremezsinizyazdı:S
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
abode reader yada FlashGEt programını yükle ve eski sürümü tamamen kaldır
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Merhaba,
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz(Firefox, Internet Explorer, Google Chrome) ?
Anti virüs uygulaması kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, adını ve tam sürümünü yazabilir misiniz?
Yukarıda ki bilgiler, sorunuzun cevabı için önemlidir.
Dipnot: Eğer anti virüs uygulamasını kullanıyorsanız, oyunun düzgün bir şekilde indirilebilmesi için kısa bir süreliğine devre dışı bırakıp indirmeyi deneyebilir misiniz?
Bu konu ile ilgili sorununuz devam ederse, yukarıda istenilen tarayıcı ve anti virüs uygulamasının bilgilerini, "Hızlı Destek" bölümün de paylaşarak tekrar sorabilirsiniz.
Hızlı Destek; viewforum.php?f=100
İyi forumlar.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz(Firefox, Internet Explorer, Google Chrome) ?
Anti virüs uygulaması kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, adını ve tam sürümünü yazabilir misiniz?
Yukarıda ki bilgiler, sorunuzun cevabı için önemlidir.
Dipnot: Eğer anti virüs uygulamasını kullanıyorsanız, oyunun düzgün bir şekilde indirilebilmesi için kısa bir süreliğine devre dışı bırakıp indirmeyi deneyebilir misiniz?
Bu konu ile ilgili sorununuz devam ederse, yukarıda istenilen tarayıcı ve anti virüs uygulamasının bilgilerini, "Hızlı Destek" bölümün de paylaşarak tekrar sorabilirsiniz.
Hızlı Destek; viewforum.php?f=100
İyi forumlar.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]