Covisormert yazdı:size de ulaşabilmek için nelerle uğraşıyorum umut&jinda soracam ben size ö.m. dan bir yer yurt adres bırakın hele hayırsızlar !!!
Vayys kimler burada kimler
Covisormert yazdı:size de ulaşabilmek için nelerle uğraşıyorum umut&jinda soracam ben size ö.m. dan bir yer yurt adres bırakın hele hayırsızlar !!!
La mert olum biz buralardayız sen yoksun en son ben askere gittim senle beraber ben geldim sen hala yoksun lan insan arayıp sormazmı biz burdayız seni nerden bulacaz asıl hayırsız sensin ulan :lol:Aerrow yazdı:Covisormert yazdı:size de ulaşabilmek için nelerle uğraşıyorum umut&jinda soracam ben size ö.m. dan bir yer yurt adres bırakın hele hayırsızlar !!!
QSOMEGOSALENQ yazdı:La mert olum biz buralardayız sen yoksun en son ben askere gittim senle beraber ben geldim sen hala yoksun lan insan arayıp sormazmı biz burdayız seni nerden bulacaz asıl hayırsız sensin ulan :lol:Aerrow yazdı:Covisormert yazdı:size de ulaşabilmek için nelerle uğraşıyorum umut&jinda soracam ben size ö.m. dan bir yer yurt adres bırakın hele hayırsızlar !!!
Adres belli Diyarbakır
xMoRtaLx yazdı:???
hayırdır gardas çözecenmi problemiPROF yazdı:xMoRtaLx yazdı:???
problem ne gardaş
adam kink beyler dagılınBriqAnd yazdı:Lan siz benim kim olduğumu bilseniz gelip elimi öpersiniz. Burda artizlik yapmayın..!
çözerim hacı matematiğim iyidirxMoRtaLx yazdı:hayırdır gardas çözecenmi problemi
sandboxie ve benzeri programlar veya çift oturum vs. şekillerle çift ikv açılamaması için oyuna güncelleme geldi. şu anda VMware programı ile sanal pc oluşturarak çift ikv açılsa bile ki güncelleme geldiği gün denedim açıldı bazı oyuncular açamıyor. denemekte fayda var. sen kimsin bu aradaavss123 yazdı:kuzenler bişey sorcam 1 seneye yakın girmiyodum oyuna sandboxie ile 2 çar açabiliyodum eskiden ama şimdi olmuyo bi bilgisi olan varsa cevaplarmı ?