YeNi SaHeSeRLeR..!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cankondur97
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

YeNi SaHeSeRLeR..!!

Mesaj gönderen cankondur97 »

arkadaşlar bu yeni gelen itemler düşücek mi yoksa üretilicekmi çok merak ediyorum ve bunun için bu konuyu açtım düşünsenize bunlar üretim olsa 1 oyuncunun dizmesi çok zor olur çünkü oyuncunun diyelim savascı karakteri var ve çocu saglam savascılar max hasar ve hasar set diziyo yani 2 tane bi sette 7 parca oldugu için 7+7 14 ee bu oyuncunun bi çarı yok ya illaki büyücüsü yada şifacısı vardır büyücü olsa 2 set dizer buz veya elek misal veriyorum ondada 7 parca var 7+7 14 ve 14 +14=28 ve bi karakter 28 tane üretim yapamaz onun için biraz bilgi almak istiyorum hangileri düşücek hangileri üretim olucak bi bilgisi olan cevp yazabilirmi ?
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: YeNi SaHeSeRLeR..!!

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Net bir bilgi yok fakat bazıalrının üretim olduğunu düşnüyoruz ..
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

Galıba Sadece Sılahlar Uretılcek
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

benim fikrimce o gösterilen foto olarak eşyalar bölgeden düşenleridir şaheser olan asıl silah yine üretim olcak örneğin şifacıda mevlana asa yazıyor o bence düşürülecektir ve diğer parçalarıyla birlikte ama altında ve 3. düzeyden şahaser recetesi diyor mevlana asanın kudret artırıcı bir özelligi bence başka bir silah daha olcak ama o üretilcek ashap gibi üretilen olcak bide ibni sina gibi mor asa olcak oda mevlana asa benim fikrim bu ama kesinmi bilmiyorum.. :?

“Genel Sohbet” sayfasına dön