Bence puan verirken düşünmemişsiniz :!:
sınır 45 demişsin iki mesleği 45 yapsaydın 6 puanın boşta kalırdı ,zaten 6 puanı başka bir mesleğe versen ne işe yararki :?:
valla ben çarlarımda en fazla 45 yaptım kalan puanlarıda vermedim şu an eşyam olsa direk reçete alır 4 çarımada üretirim ...
Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
WalTRaN yazdı:Bence puan verirken düşünmemişsiniz :!:
sınır 45 demişsin iki mesleği 45 yapsaydın 6 puanın boşta kalırdı ,zaten 6 puanı başka bir mesleğe versen ne işe yararki :?:
valla ben çarlarımda en fazla 45 yaptım kalan puanlarıda vermedim şu an eşyam olsa direk reçete alır 4 çarımada üretirim ...
Merhabalar ;
Kardeşim biz senin gibi yeni değiliz, yıllarca oyuna emek vermıs ınsanlarız belkı beta deqiliz ama eskilerdeniz.39 lvl de ben şaheser üreticem diye şöyle şöyle vereyım dıye nasıl dusuneyim ? Birazda oyuncular hak veriniz.
Ayrıca imzanda cok fena
Saygılarımla...
Bu acemi yonetım saolsun bızlere kolaylık sunmak yerıne bızlerı oyundan sogutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Gercekten cok sacma bı durum boyle aptalca bı durum ancak boyle bır oyunda meydana gelır .receteleri sıfır sevıye yapsan nolcak yada bır arkadasın onerısı gıbı malzemelerı demırcı rusteme versek o uretse ne kaybedersınız.aslında kaybedecegınız cok sey var ornegın benım gıbı yıllardır plus alan oyuncularınızı kaybedecksınız sırf bu sılahlar yuzunden 3 yıldır duzenlı oynadıgım ve her ay kesıntısız plus aldıgım oyunu bırakmıs bulunmaktayım ve bırdahada gerı donmeyı dusunmuyorum cunku bu yonetımle bu tur sacmalıklar devamlı yasanacaktır.Kendılerını uzaylımı sanıyolar ne ıs anlamadım sankı baska dunyadan gelıyolar oyuna gırmezler hıc bı etkınlık yapmazlar nesınız kardesım ardı arası ınsansınız neden bukadar kendınızı yuksek goruyonuz.Gercekle oyun dunyasını ayırt edememıs bı yonetım kadromuz var malesef sankı adamlar dunyayı kurtarıyo okadar kendılerını buyuk goruyolar keske bırınız gercek hayatta karsıma gecsenızde sıze gercek hayatla oyun arasındakı farkları anlatsam.Böle davranmaya devam edın oyuncular cogalmak yerıne gun gectıkce azalacaktır emın olun sayın uzaylı arkadaslarımız:)
Kanunname
Kanunname
Bu soruna en mantıklı çözüm çarlar içi ortak kasa başka çaresi yok hem benim başka nickimde derse en kötü ya aktarır o nicke Yada başka bi çözüm bunların üretim lvlını düşürüp 45 seviyesine çekecekler ki onda yapacaklarını sanmıyorum...İnşalah düzeltilir...
UMUTGFB
UMUTGFB
Yeni mekan UŞAK...
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
WalTRaN yazdı:Bence puan verirken düşünmemişsiniz :!:
ben savaşçımda 45 maden 45 lokman verdim ve 6 da sarrafa verdim çünkü kudret iksiri üretmek için obsidyen , kan taşı toplamam gerekiyor.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
merhaba;
Redsline senin sorularına bazı cevaplar ekleyelim,
Öncelikle bu oyunu kuruldu kurulalı oynuyorum bana bi çaylak gözüyle bakmayı bırak.Maden konusuna gelirsek örnekle açıklayayım :
bir toplama yeteneğine en fazla 45 puan verilmelidir(ne de olsa en yüksek seviyeli maden 45)
45 verirsek otomatikmen silahtarını yada zırhçını 49 yapabilirsin.Oyundaki amaç hem toplamayı hemde üretmeyi zor kılmaktır bundan dolayı bence ; 1 karakter ile iki tane üretim puanını da 49 yapamıyosun.Buna bir de şu açıdan bakalım , Bir insan hem toplarsa hemde üretirse diğer toplayıcıların ticaretteki materyal satma oranı oldukça düşer.
Birde son olarak hepimiz ikv nin gelişmesini istiyoruzdur,birbirimizi eleştirmeyip saygı duyalım . . .
Selametle
Redsline senin sorularına bazı cevaplar ekleyelim,
Öncelikle bu oyunu kuruldu kurulalı oynuyorum bana bi çaylak gözüyle bakmayı bırak.Maden konusuna gelirsek örnekle açıklayayım :
bir toplama yeteneğine en fazla 45 puan verilmelidir(ne de olsa en yüksek seviyeli maden 45)
45 verirsek otomatikmen silahtarını yada zırhçını 49 yapabilirsin.Oyundaki amaç hem toplamayı hemde üretmeyi zor kılmaktır bundan dolayı bence ; 1 karakter ile iki tane üretim puanını da 49 yapamıyosun.Buna bir de şu açıdan bakalım , Bir insan hem toplarsa hemde üretirse diğer toplayıcıların ticaretteki materyal satma oranı oldukça düşer.
Birde son olarak hepimiz ikv nin gelişmesini istiyoruzdur,birbirimizi eleştirmeyip saygı duyalım . . .
Selametle

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
diyorsunda biz hepsini ürettik hiç bir işe yaramıyorlar once emegimiz boşa gitti bence hiç kimse üretmesin o kadar emeginize yazık olcak çünkü hiç bişeye yaramıyor alman ok balta bile bundan cok vuruyor:D:DLathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.
Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.
Bilginize
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
ecel şu 15 lvl görev itremi balta yokmu aynı o az bişe oynama yapaılms sadece
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Ben de onu belirttim zaten yazımda..Vahit yazdı:Arkadaşlar özür dileyerek bir şey sormak istiyorumExtremexcrazy yazdı:Arkadaşlar Şaheser Silahlar Aktarılamaz/Satılamazdır.Fakt Yeni Çıkan Receteleri Rüstemde Bulabilirsiniz.Madenci iseniz madenci reçetesi lokman iseniz lokman,sarraf iseniz sarraf silahçı iseniz silahçı reçeteleri demirci rüstemde mevcuttur.Fakat puanınıza 49 vermiş olmanız gerekmektedir.Bu bilgilere göre itemlerinizi haırlayıp üretebilirsiniz.Bu arada unutamdan bazı maddeleri değişti üretmek için maddeleri değiştirmişler niyeyse bende anlayamadım
Extremexcrazy
İkv güncelleme yaptığında gerekli açıklamaları yazıyor siz neyle okuyorsunuz merak ediyorum.
Gayet güzel bir şekilde açıklama yapılmış buyrun kopyalıyorum size okuyun .
Şaheser eşyaları rahatlıkla üretebilmeniz için Demirci Rüstem tarafından farklı üretici ve toplayıcı tipleri için 49 seviye Şaheser Eşyaların reçeteleri eklenmiştir.
Reçetelerin açıklamalarına dikkat ederek 49 seviye yaptığınız herhangi bir üretim veya toplama yeteneğinize uygun reçeteyi alınız.
Reçeteyi öğrendikten sonra Silahtar olmasanız dahi Üretim Pencere'nizin Silahtar bölümüne reçete eklenir ve gerekli materyaller ile üretimi buradan yapabilirsiniz.
Yani bu konu gereksiz açılmış ve boşa tartışmalar yaşanmış
Hangi karakterinde ne üreteceksen demirciden reçeteni alıp işliyorsunuz sonra o karakterde üretiyorsunuz o karakterde kalıyor satılamıyor çalınamıyor güvenlik amaçlı yapılmış bir sistem bu.
Vesselam

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.