Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum istanbuloyun.com dan çemberlitaş eşyalarına bakın yukarıdaki asaların hiçbiride sitede yayınlanan büyücü asalarına benzemiyor ama şifacı asaları benziyor birde fazladan bir asa var bilgisi olan varmı?
http://www.istanbuloyun.com/cemberliThingsMage.aspx
Yanlızca 3 tanesi Erg'E Hükmedecek
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: Yanlızca 3 tanesi Erg'E Hükmedecek

xXFENOMENXx
TAKVA
Şifacılar
6.silah = Ruh döven Asa (Maxsimum Hasar )
9.silah = Mevlana Asa ( Büyü iyileştirme)
1.silah = Hidroflorik Asa ( Büyü Asit )
5.silah = Siyanür Asa ( Büyü Zehir )
Bu silahlar şifacılara ait silahlardır.Erg enerjisini sadece şifacı karakterler yok edebilme yeteneğine sahip olabilir.Şifacılara yeni yetenek gelebilir.Örnek:İyileştirme çemberi,grubu erg enerjisinden koruyan bir yetenek olabilir.
Diğer görünen asalar ise ya gelecek olan asalardır,yada hasar setler için çemberlide düşecek değersiz silahlardır.
Dipnot : Yeni gelen itemlerde takı göremedim ? Buda sığınak - Miğrat'taki takıları kullanıcağımızın bir göstergesidir.
6.silah = Ruh döven Asa (Maxsimum Hasar )
9.silah = Mevlana Asa ( Büyü iyileştirme)
1.silah = Hidroflorik Asa ( Büyü Asit )
5.silah = Siyanür Asa ( Büyü Zehir )
Bu silahlar şifacılara ait silahlardır.Erg enerjisini sadece şifacı karakterler yok edebilme yeteneğine sahip olabilir.Şifacılara yeni yetenek gelebilir.Örnek:İyileştirme çemberi,grubu erg enerjisinden koruyan bir yetenek olabilir.
Diğer görünen asalar ise ya gelecek olan asalardır,yada hasar setler için çemberlide düşecek değersiz silahlardır.
Dipnot : Yeni gelen itemlerde takı göremedim ? Buda sığınak - Miğrat'taki takıları kullanıcağımızın bir göstergesidir.
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: zeyda
Re: Yanlızca 3 tanesi Erg'E Hükmedecek
cemberlıtas vıdeosunda hep şifayı gorduk savasırken gbm ile acaba dıyorum şifacılarmı on plana cıkacak
tabıı buda bır dusunce acılınca gorucez
tabıı buda bır dusunce acılınca gorucez
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- heartthrob25
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı