Ben 2 Kez İkv Sobee Destek Formu'na Mesaj Atmama Rağmen Daha CevAp Gelmedi Aylardır Beklediğim Çemberlitaş Gelmiş İnanılmaz .. ! :S Xcrazyxdance Crazyxdance Sayın Gm Ler Lütfen Bakamazmısınız Ban Ne Zaman Açılıcak Benim Sabırsızlıkla Bekliyorum Çünkü Chaırm Hiç Susturulmamasına Rağmen Ban Yedi Ama Bi Bakarmısınız Ne Olur
YöNeTimm .. !
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
YöNeTimm .. !
Merhaba ,
Ben 2 Kez İkv Sobee Destek Formu'na Mesaj Atmama Rağmen Daha CevAp Gelmedi Aylardır Beklediğim Çemberlitaş Gelmiş İnanılmaz .. ! :S Xcrazyxdance Crazyxdance Sayın Gm Ler Lütfen Bakamazmısınız Ban Ne Zaman Açılıcak Benim Sabırsızlıkla Bekliyorum Çünkü Chaırm Hiç Susturulmamasına Rağmen Ban Yedi Ama Bi Bakarmısınız Ne Olur
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Re: YöNeTimm .. !
Bu Konunun Güncel Olmasını İstiyorum Cevap Gelene Kadar . :S
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GuncelPhislikxcerrah yazdı:Bu Konunun Güncel Olmasını İstiyorum Cevap Gelene Kadar . :S
İmzam yoktur benim gardaş
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

Konu İle Ne Alakası VaR Anlamadım Kix0xKaaNx0x yazdı:
:mrgreen:
Lan Cevap Verin GM Ler Yakarım Bu Oyunu
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu Uslupla hiç bi yere varamazsın onu söyliyimde. Sanırım şuan cemberlitas hakkında bir sürü soru gittiğinden dolayı destek baya bi yogun ondan cevap vermıyo olabılırler yada destegede '' lan destek yakarım bu oyunu '' diyosan zaten cevap vericeklerini sanmıyorum. Yada işe yarar bi cevap vericeklerini sanmıyorum
Ayrıca BAN ın susturulmayla bi alakası yok hiç susturulmadıgın halde oyun kuralları dışında bi hareketde bulunursan BAN cezası alırsın
Geçmiş olsun inşallah acılır..
Ayrıca BAN ın susturulmayla bi alakası yok hiç susturulmadıgın halde oyun kuralları dışında bi hareketde bulunursan BAN cezası alırsın
Geçmiş olsun inşallah acılır..
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Güncel dedin ya onun için konuyu yukarı taşımak makzadıylaPhislikxcerrah yazdı:Konu İle Ne Alakası VaR Anlamadım Kix0xKaaNx0x yazdı:
:mrgreen:![]()
Lan Cevap Verin GM Ler Yakarım Bu Oyunu:lol:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Karakterlerinizin almış olduğu ceza ilgili bilgilendirme ne yazık ki forum üzerinden yapılamamaktadır. Göndermiş olduğunuz bildirimler; Çemberlitaş heyecanı ve yoğunluğu nedeni ile ufak bir gecikmeye uğramış olabilir. Lütfen size yapılacak geri dönüş bildirimini bekleyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!