Türkxxheal....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Türkxxheal....
Arakdaşlar yanlış anlaşılmadan dolayı 1 hafta susturulma cezası aldım pm atan arakdaşlarım k.bakamyın cevap veremıyorum....(bu arada parası olan düdügü calıyor bu oyunda yöneticiler paragöz olmuş )....
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: Türkxxheal....
ne alaka parası olan duduk çalıyo
bende 5 gun suturldum 1 kelıme yuzunden laf etmedık sustuk
gerçı bana laf atan neden susmadı onu anlamadım
bende 5 gun suturldum 1 kelıme yuzunden laf etmedık sustuk
gerçı bana laf atan neden susmadı onu anlamadım
kanunixxbaşkan
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Geçırmısler olsun kardeste bosa konu acmısssın burda:DD oyunda 2 kez yasakla anlarlar Senın sus yedıgını:DTurkxxHeal yazdı:Arakdaşlar yanlış anlaşılmadan dolayı 1 hafta susturulma cezası aldım pm atan arakdaşlarım k.bakamyın cevap veremıyorum....(bu arada parası olan düdügü calıyor bu oyunda yöneticiler paragöz olmuş )....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
samedsedir06 yazdı:Geçırmısler olsun kardeste bosa konu acmısssın burda:DD oyunda 2 kez yasakla anlarlar Senın sus yedıgını:DTurkxxHeal yazdı:Arakdaşlar yanlış anlaşılmadan dolayı 1 hafta susturulma cezası aldım pm atan arakdaşlarım k.bakamyın cevap veremıyorum....(bu arada parası olan düdügü calıyor bu oyunda yöneticiler paragöz olmuş )....
Aynen artık susturulan yasaklıya ekliyor

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
-
- Acemi Savaşçı
paragöz lafı oyle dgl kardeşim eskıden oyunda sadece plus paketı vardı sımdı baksana herşey cıkmiş artık parası olanın düdügü ötüyor oyunda yenı yenı mazemeler koymuşlar ahh eskı ikv ahh degerini bılemedık
D
Ahhh Ahhh eski ikvTurkxxHeal yazdı:paragöz lafı oyle dgl kardeşim eskıden oyunda sadece plus paketı vardı sımdı baksana herşey cıkmiş artık parası olanın düdügü ötüyor oyunda yenı yenı mazemeler koymuşlar ahh eskı ikv ahh degerini bılemedıkD
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
-
- Sahaf Yardımcısı
Online bir oyunun kendini geliştirmesi gerekir hep aynı yerde kalırsa oyuncu kaybeder
10-20 sene aynı düzeyde kaldığını düşünsenize bir oyunun 20 senelik oyuncuda herşey olucak (Misalen) adam daha oyunu niye oynasın ki ? Bir amacı olmicak oyunun
Eh adamların mesleğide budur nasıl sizin veya ailenizdeki çalışanların birer meslekleri var ise adamlarda oradan para kazanıyo kimsenin ekmeğine göz dikmeyin
Eh adamların mesleğide budur nasıl sizin veya ailenizdeki çalışanların birer meslekleri var ise adamlarda oradan para kazanıyo kimsenin ekmeğine göz dikmeyin
09.06.2011' e kadar bu hesap.
YENİSAHRA

YENİSAHRA