Eğer sen büyücüyü böyle kullanıyorsan ben büyücüden hiç anlamıyorumRoinLess yazdı:Yahu bi saçmalamayı kesin ya kutbu 15 yaptın hadi tamam meditasyonda 15 onada tamam lan savaşçının adam depar attı diyelim açtın kutbu 2-3 sn erken çıktın adamdan oda çıktı aranızda ufacık bi mesafe var adam dikkat attı sana 1-2 saniyelik duraksadın zihin attın diyelim tamam tesla kurdun gittin az öteye hani medit 15ti ya açtın mediyi oturdun tamam 1-2 kere kudret doldu e sonra adam teslayı keser deparı basar Azınada s*çar bu kadar basit yok ben kritik atarım öldürürüm savaşçıyı derseniz savaşçının canı şu son yenilikle ya 22 K yada 24 K oldu sanırım zaten sağlamsanız meditasyon 15 olmasada olur kutba puan vermesen de olur ben üstümü sağlam dizdikten sonra büyücümde 15 Kons vericem zaten adam bana gelene kadar en az 15 k canı gitmiş olur(deparsız) depar atarsada zihin atarım çözülünce deparı dolana kadar yerde uzanıyor olur.Büyücüler size sesleniyorum Direnç kırmanız olmadan güvenecek hiçbir şeyiniz yok direnç kırarsın adam teslayı kesene kadar sağlamsan 3-5 k girersin ardı ardına anca o zaman kesersin ki sağlam olman lazım.
Siz oyunu biraz daha oynayın(1 sene kadar) hele o zaman konuşuruz ben kaç kere nick değiştim çalındı soyuldu silindi tecrübem var yeteri kadar hadiyin İYİ OYUNLAR/FORUMLAR
Neden Meditasyon 15 Değil ?
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Neden Meditasyon 15 Değil ?

FaunTLeRoy yazdı:Eğer sen büyücüyü böyle kullanıyorsan ben büyücüden hiç anlamıyorumRoinLess yazdı:Yahu bi saçmalamayı kesin ya kutbu 15 yaptın hadi tamam meditasyonda 15 onada tamam lan savaşçının adam depar attı diyelim açtın kutbu 2-3 sn erken çıktın adamdan oda çıktı aranızda ufacık bi mesafe var adam dikkat attı sana 1-2 saniyelik duraksadın zihin attın diyelim tamam tesla kurdun gittin az öteye hani medit 15ti ya açtın mediyi oturdun tamam 1-2 kere kudret doldu e sonra adam teslayı keser deparı basar Azınada s*çar bu kadar basit yok ben kritik atarım öldürürüm savaşçıyı derseniz savaşçının canı şu son yenilikle ya 22 K yada 24 K oldu sanırım zaten sağlamsanız meditasyon 15 olmasada olur kutba puan vermesen de olur ben üstümü sağlam dizdikten sonra büyücümde 15 Kons vericem zaten adam bana gelene kadar en az 15 k canı gitmiş olur(deparsız) depar atarsada zihin atarım çözülünce deparı dolana kadar yerde uzanıyor olur.Büyücüler size sesleniyorum Direnç kırmanız olmadan güvenecek hiçbir şeyiniz yok direnç kırarsın adam teslayı kesene kadar sağlamsan 3-5 k girersin ardı ardına anca o zaman kesersin ki sağlam olman lazım.
Siz oyunu biraz daha oynayın(1 sene kadar) hele o zaman konuşuruz ben kaç kere nick değiştim çalındı soyuldu silindi tecrübem var yeteri kadar hadiyin İYİ OYUNLAR/FORUMLAR
Kullanışlarımız farklı olabilir ben kimseye demiyorum ki ben en iyi büyücüyüm farklı şekillerde kullanıyor olabiliriz.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Arkadaşım üzerin iyiyse zaten direnç kırma menziline girmeden o savaşcıyı çoktan kesmiş olursun ki direnç kırma menziline de girerse çok yaklaşmış demektir kesemeyebilirsin .Kutuba hiç puan vermicem diyorsun .O zaman hiç şansın yok demektir.RoinLess yazdı:FaunTLeRoy yazdı:Eğer sen büyücüyü böyle kullanıyorsan ben büyücüden hiç anlamıyorumRoinLess yazdı:Yahu bi saçmalamayı kesin ya kutbu 15 yaptın hadi tamam meditasyonda 15 onada tamam lan savaşçının adam depar attı diyelim açtın kutbu 2-3 sn erken çıktın adamdan oda çıktı aranızda ufacık bi mesafe var adam dikkat attı sana 1-2 saniyelik duraksadın zihin attın diyelim tamam tesla kurdun gittin az öteye hani medit 15ti ya açtın mediyi oturdun tamam 1-2 kere kudret doldu e sonra adam teslayı keser deparı basar Azınada s*çar bu kadar basit yok ben kritik atarım öldürürüm savaşçıyı derseniz savaşçının canı şu son yenilikle ya 22 K yada 24 K oldu sanırım zaten sağlamsanız meditasyon 15 olmasada olur kutba puan vermesen de olur ben üstümü sağlam dizdikten sonra büyücümde 15 Kons vericem zaten adam bana gelene kadar en az 15 k canı gitmiş olur(deparsız) depar atarsada zihin atarım çözülünce deparı dolana kadar yerde uzanıyor olur.Büyücüler size sesleniyorum Direnç kırmanız olmadan güvenecek hiçbir şeyiniz yok direnç kırarsın adam teslayı kesene kadar sağlamsan 3-5 k girersin ardı ardına anca o zaman kesersin ki sağlam olman lazım.
Kullanışlarımız farklı olabilir ben kimseye demiyorum ki ben en iyi büyücüyüm farklı şekillerde kullanıyor olabiliriz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Her zaman teketek olacağını mı zannediyorsun.Kutup 15 yap 2 kişyi belki 3 kişyi bile kesebilirsin nitekim kestiğimde olmuştur.Tabi onlarında az çok yardımıylaanonimm yazdı:+1.. Kutuba 15 puan verirsen süresi uzar ve savaşçının durdurma ve depar süresi dolar.. İşini zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.mitmet yazdı:direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperimRefresh yazdı:Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Sen 15 kutupla 2 savaşçıyı aynı anda kes seni ayakta alkışlamazsam namerdim. Videosunu alıp buraya koy.Refresh yazdı:Her zaman teketek olacağını mı zannediyorsun.Kutup 15 yap 2 kişyi belki 3 kişyi bile kesebilirsin nitekim kestiğimde olmuştur.Tabi onlarında az çok yardımıylaanonimm yazdı:+1.. Kutuba 15 puan verirsen süresi uzar ve savaşçının durdurma ve depar süresi dolar.. İşini zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.mitmet yazdı:direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperimRefresh yazdı:Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Bnce en sağlamı 15 büyü bozma ihtimalleri ele alalım: 15 kons verirsenz sarsılmaz açar = boşa. 15 kutup süreler için çok avantaj sağlar ona = buda boşa. 15 direnç kırma ise büyük risktr cok yaklaştırmamak en iyisi ki bence 15 er meteorit ve bilgisi 15er buz ve bilgisi 15 büyü bozma 15 zihin 6 tesla 1 medt 1 kutup verilmeli 15 büyü bzma hem zihin tutmasndan kurtarabilir hemde el tutmasndan da kurtarabilir ki şu devirde sağlam adamlar hep fiziksel+buz kullaıyor 15 büyü bozma klandada yardımcı olacaktır 3saniye süresiyle .. bence kullanılmalı ama tabiki tercihler tartışılmaz ve de tesla 6 puanda daha cok hasar verir bir de sersemletme ihtimali de yükseliyor sanırım ki tesla gözcüsü varsa apayrı olur bence gözcü varsa kesn 6 verlmeli.
Arah [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
Mehmetsefa [49]
Msefajr [49]
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- xxvengatxx
- Salgın Koruyucusu
+9999999999999999999999999999FaunTLeRoy yazdı:Er Meydanında kutup 15 çok işe yarıyor hemde çok
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Tokerx yazdı:ha savaşçı deparlayınca kutup açcan sonra kutuptan çıkınca dikkat atıcak 5 sn de yanında durdurma acıcak ve senin kutup süren dolmuş olcak ölemigkhnsckn yazdı:mitmet yazdı:direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperimRefresh yazdı:Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Yeni değiştirdim yeteneğimi fizik+buz olduğum için kons olmuştum.15 puanı ordan alıp zihin ve kutubu 15 yaptım aynı anda ve gece zırhı şaheserli savaşçıları çok rahat kesiyorum.İlk koşmada kutup açıyorsun erken çıktığın için mesafen oluyor zaten.Durdurma atarsada şansın varsa bozup kutup açıyorsun.Sonra deperlarsa zihinliyorsun açılana kadar çok rahat kesiyorsun.Konstan daha faydalı oldu benim için.
İyi Forumlar...
O anlık dalgınlıkla 2 kere kutup açıyoruz yazmışım kusura bakmayın.
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
durdurmayı bozabilirsem / şansın varsa bozarsan demişsin hep. biz garantici konuşuyoruz
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!