Virüs

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Virüs

Mesaj gönderen oguzhan98 »

Arkadaşlar dığer forumlar kotu oldugu için buraya yazıyorum .. İkv de sanırım bir virüs var tarayıcımla temızlettım 2 tanesını buldu kaldırdım ama hala kurmaya basınca donuyor eskı 3.3 luge kaldıryaım desem ondada donuyor format mı gerek ? acil yardım artık facebook ' a falanda gıremıyorum :evil: :cry:
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Virüs

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

www.istanbuloyun.com'dan başka sitede ikv programını indirmeyin
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

oguzhan98 yazdı:Arkadaşlar dığer forumlar kotu oldugu için buraya yazıyorum .. İkv de sanırım bir virüs var tarayıcımla temızlettım 2 tanesını buldu kaldırdım ama hala kurmaya basınca donuyor eskı 3.3 luge kaldıryaım desem ondada donuyor format mı gerek ? acil yardım artık facebook ' a falanda gıremıyorum :evil: :cry:
Aynı kurulum dosyasını şu an kişisel bilgisayarımda da kullanıyorum. Bilgisayarımda Kaspersky'ın en güncel sürümü mevcut. Her hangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca Send Space üzerinden paylaştığım dosyalar da yine bu bilgisayardan yüklenmiştir.

Başka yollardan bulaşan virüsler İKV dizinindeki dosyalara bulaşmış olabilir yada güvenlik programının uyarılarını virüs olarak algılamış olabilirsin.

Lütfen güvenlik programının adını ve sürümü ile sana verdiği uyarı mesajını burada paylaş.

Ona göre bir yorum yapabilirim.

İyi akşamlar.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benim virüs tarayıcım Microsoft Securıty Essentials aslında cok iyi bugüne kadar cok yakaladı hepsini kaldırdım sızde kaspersky yukselem dahamı iyi ?
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

virrüsu buldm daha once kaldırmamısım :D teşekkür ederim İLGİNİZDEN
Kullanıcı avatarı
wWolWaRinE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen wWolWaRinE »

Sorun sende olmalı.Şuana kadar bilgisayarılarıma 25-30 kere format atmışımdır 20 si gereksizdir arkadaşlara öğretmek için filan ama sadece 2 kere çöktü onlarında biri hiç bilmeden dos virüs kodlamaya çalışmıştım virüs programlarını kapayıp denemiştim çalışmaması lazımdı ama malesef çalıştı :) Film oyun indirmek bilgisayarı bu derece virüslemez girdiğin sitelere dikkat et derim (TAVSİYE)
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarine(49)
Wolwarinee(kasılıyor)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön