YENİ SİLAHLAR OYUNCAĞA BENZİYOR !
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
YENİ SİLAHLAR OYUNCAĞA BENZİYOR !
Sizcede ÖyLe DeğiLmi ArkadaşLar Ya :lol: :lol: :lol: :lol: 
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Re: YENİ SİLAHLAR OYUNCAĞA BENZİYOR !
Hay elin dert görmesin. Ben oyuna her yeni güncelleme geldiğinde ne tip silahlar gelecek diye düşünüyordum. Tüm savaşçı silahlarıda hemen hemen Ecel Getiren veya Kafa Koparan veya İtfaiye baltası gibi oluyor. Ama bu seferkiler aynen oyuncak gibi. Özellikle Büyücünün elektrik veren asası ne öyle ya :lol:
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen ya
Ben Silah oLarak Gm Abura'nın eLindekı eL ArabeLetıne Benzer Zıpkın qeLceğini Düşünmüştüm Bide Fedai'nin eLindeki Silah..ama Görünce Şok oLdum
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Bak samimimi söylüyorum hayatımda üstünde bacası olan dişli asa ilk defa gördüm çok orjinal fikirler ama oyuncak gibi :lol:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

KaraXHayalet yazdı:Bak samimimi söylüyorum hayatımda üstünde bacası olan dişli asa ilk defa gördüm çok orjinal fikirler ama oyuncak gibi :lol:
egzost a benziyor
Onu bilmem ama yeni tank itemleri çok fena onu dizmiş bir savaşçıyı hayal edemiyorum.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Savaşçının üstü güzel ama bıçak sırtı kılıcımıdır nedir o elektirikle kesiyo herhalde kesecek yeri yok kılıcınturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Bak samimimi söylüyorum hayatımda üstünde bacası olan dişli asa ilk defa gördüm çok orjinal fikirler ama oyuncak gibi :lol:
egzost a benziyor
Onu bilmem ama yeni tank itemleri çok fena onu dizmiş bir savaşçıyı hayal edemiyorum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

KaraXHayalet yazdı:Savaşçının üstü güzel ama bıçak sırtı kılıcımıdır nedir o elektirikle kesiyo herhalde kesecek yeri yok kılıcınturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:Bak samimimi söylüyorum hayatımda üstünde bacası olan dişli asa ilk defa gördüm çok orjinal fikirler ama oyuncak gibi :lol:
egzost a benziyor
Yakında GB-Işın Series gelir ışın kılıçları
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Süpercanın elindeki bile bizim yeni gelenlerden daha karizma duruyor
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Yemin ediyorum öyle :lol:WHiTexDeWiL yazdı:Süpercanın elindeki bile bizim yeni gelenlerden daha karizma duruyor![]()
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
:mrgreen:KaraXHayalet yazdı:Yemin ediyorum öyle :lol:WHiTexDeWiL yazdı:Süpercanın elindeki bile bizim yeni gelenlerden daha karizma duruyor![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN