Kimi Benim İçiN Sevinir.
Kimi Bnm İçin ÜzüLür.
Gerektiği Yerde Küfrettim.
Gerektiği Yerde Küstüm
Gerektiği yerde Yardım Ettim.
Küfrettiğim ve Küstüğüm KişiLer için Özür Dilerim.
Bi VeDa vaktide Benden Geldi.
İyi Oyunlar..
XxxChesTeRxxX yazdı:Evet Arkadaşlar. Yarından itibaren oyuna veda ediyorum ( Bazı Nedenlerden Dolayı)![]()
Kimi Benim İçiN Sevinir.
Kimi Bnm İçin ÜzüLür.
Gerektiği Yerde Küstüm
İyi Oyunlar..
Teşekkür Ederim Berkan.berkan587 yazdı:Senle son zamanlarda küskündük ceren , fakat olan oldu . Gitmene üzüldüm , Gerçek hayatta başarılar .
Birbirini reelde hiç tanımayan,bir çok ortak yanı ve düşüncesi olan insanlar bir oyun uğruna sanalda tartışabiliyor belkide o kişiyle tanışsa bir çok ortak yönü var.Yolun açık olsun reelde başarılar.XxxChesTeRxxX yazdı:Teşekkür Ederim Berkan.berkan587 yazdı:Senle son zamanlarda küskündük ceren , fakat olan oldu . Gitmene üzüldüm , Gerçek hayatta başarılar .
:!:Afrodisyak yazdı: Birbirini reelde hiç tanımayan,bir çok ortak yanı ve düşüncesi olan insanlar bir oyun uğruna sanalda tartışabiliyor belkide o kişiyle tanışsa bir çok ortak yönü var.Yolun açık olsun reelde başarılar.
Nereye Ceren.XxxChesTeRxxX yazdı:Evet Arkadaşlar. Yarından itibaren oyuna veda ediyorum ( Bazı Nedenlerden Dolayı)![]()
Kimi Benim İçiN Sevinir.
Kimi Bnm İçin ÜzüLür.
Gerektiği Yerde Küstüm
İyi Oyunlar..
adresbu yazdı:Nereye Ceren.XxxChesTeRxxX yazdı:Evet Arkadaşlar. Yarından itibaren oyuna veda ediyorum ( Bazı Nedenlerden Dolayı)![]()
Kimi Benim İçiN Sevinir.
Kimi Bnm İçin ÜzüLür.
Gerektiği Yerde Küstüm
İyi Oyunlar..
Sen Oyunu ßırakmazsın, ßırakamazsın İnş ßir Gün Gidişin gißi Dönüşünde oLur OkuLunda , Hayatında ßaşarıLar En Kısa Zamanda Dönmen ÜmidiyLe GüLe GüLe .
İyi Forumlar.