ecel getiren[+] latif(+) ejder asa (+) ashab ı kehf (+)
Re: ecel getiren[+] latif(+) ejder asa (+) ashab ı kehf (+)
Yeni gelen bir bölgeden düşecek olan itemlerin eskilernden daha değersiz olmasını beklemek saçmalık olurdu . Şaheser Şaheser dediğiniz şeyde her 3 kişiden 1 inde var zaten.Şaheser niteliği taşıyan item oyunda sadece seçkin kişilerde olmalı .Tabiri caizse iki elin parmaklarını geçmemeli. Bunların sadece adı şaheser bence. Yeni gelecek itemler eskilerinden tabiki üstün olacak . Forumda gördüğüm kadarıyla ıtemler güzel. Bekleyip görelim.

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
SoNxLaZ kardeşm sana kesinlikle katılıyorum.. Yöneticiler herbi haltı paraya vurdu burda kimin neye neden emek verdiqini düşünmüyorLar oyunun içine ettiLer..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Benim ecel getiren ilk geldiğinde aklımdaki fikir oydu. Silahi bir nevi oyun materyaliyle yükselteceksin.sonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
basılmazsa bile ashab çöp.FaunTLeRoy yazdı:Yeni Silahlara + basılacağını hiçbir yönetici söylemedi
Basılmazsa hiçbir şaheser çöp değil

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN