Loncamız Gaffurxxkraliçe Tarafından 01.06.11 Tarihinde yeniden kurulmuştur.Kurulmasıyla birlikte 24 oyuncu birden Gaffurxx Loncasına katılmıştır.Anlıyacağınız bi ik
Lonca kuralları /color]
1-Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak ilk Uyarı ikinci Ceza Olacaktır
2-Madur OLan Ve Çarını Kasmakda ZorLuk Ceken 'Lonca Üyesi' Yardım İstendinde Yardımına Koşmak ZOrundadır..
3-Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
4-BeLirtiLen Lonca KuraLLarına Uymuyan Lonca ÜyeLeri BeLirLi ŞekiLLerde UyarıLır Devamını TekrarLadığında Lonca YetkiLiLeri Tarafından uzakLaştırma Cezasına CarptırıLır. Not : Tam isim listesi elimize geçmediği için şimdilik bu kadar kişiyi yazabildik.
Her zaman güncel tutulacaktır.
Gaffurxxayyildiz yazdı:Loncamız Gaffurxxkraliçe Tarafından 01.06.11 Tarihinde yeniden kurulmuştur.Kurulmasıyla birlikte 24 oyuncu birden Gaffurxx Loncasına katılmıştır.Anlıyacağınız bi ik
Lonca kuralları /color]
1-Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak ilk Uyarı ikinci Ceza Olacaktır
2-Madur OLan Ve Çarını Kasmakda ZorLuk Ceken 'Lonca Üyesi' Yardım İstendinde Yardımına Koşmak ZOrundadır..
3-Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
4-BeLirtiLen Lonca KuraLLarına Uymuyan Lonca ÜyeLeri BeLirLi ŞekiLLerde UyarıLır Devamını TekrarLadığında Lonca YetkiLiLeri Tarafından uzakLaştırma Cezasına CarptırıLır. Not : Tam isim listesi elimize geçmediği için şimdilik bu kadar kişiyi yazabildik.
Her zaman güncel tutulacaktır.
Her seferinde yeni konu açmak yerine var olan konularınızı güncelleseniz daha iyi olmaz mı ?
Eskide kaldı veya bulamıyoruz diyorsanız ben yardımcı olayım size.
Allah'ın Rahmeti ve Bereketi Sizinle ve LoncanızLa OLsun, GönüL Güneşiniz Hiç Solmasın, Yüzünüz Aydın OLsun, Kabriniz Nur Dolsun, Makamınız Firdevs, Dualarınız Kabul OLsun.Regaip Kandiliniz Kutlu OLsun..