Adesk İnternet Cafe Bulusması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Adesk İnternet Cafe Bulusması

Mesaj gönderen perfectstylee »

Arkadaslar arastırma yaptım o kafade bilgisayarlara genelde keyloger[casus yazılım] atıyorlarmıs
o cafe bnun gibi bilmediginiz cafelerde Keylogerdan Kurtulmak için Görev Yöneticisi +işlemlerden+svchost.exe işlemini kapatın, eger karsında local service yazıosa charınız sifresi ögrenilmistir ...

♥Ben Reset Atıyorum Cıkarken Demeyin Arkadaslar Keyloger klavye hareketlerinizi 5*10*15*20*25 dakika olarak casusun e-mail'ine gönderiyor...

Not:15 yasındayım ama bir çok kez site koruma işlerinde sorumlu oldum :)
Dipnot:Bu İsler Organize işler , msn çökertmeye benzemz annenzin kızlık soyadına gerek kalmaz :D:D

Vesselam...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Adesk İnternet Cafe Bulusması

Mesaj gönderen perfectstylee »

Arkadaslar Bu Adesk Hakkındaki Sadece Bir Duyum Ama Hiç belli olmaz ...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

orada test sunucusunda oynayacaksın üstü dizili gm karakterleri gibi karakterlerle o sorun olmaz gidip kendi üyeliklerinize girmeyin :D
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

iyi günler ben oyuna giriyorum yöneticiyi açtım işlemlerde o dediğinz yok o zmn o şeyde yoktur değil mi çünkü bu çarda giderse 3 olur :| :oops: :cry: :evil: :twisted:
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

perfectstylee yazdı:Arkadaslar arastırma yaptım o kafade bilgisayarlara genelde keyloger[casus yazılım] atıyorlarmıs
o cafe bnun gibi bilmediginiz cafelerde Keylogerdan Kurtulmak için Görev Yöneticisi +işlemlerden+svchost.exe işlemini kapatın, eger karsında local service yazıosa charınız sifresi ögrenilmistir ...

♥Ben Reset Atıyorum Cıkarken Demeyin Arkadaslar Keyloger klavye hareketlerinizi 5*10*15*20*25 dakika olarak casusun e-mail'ine gönderiyor...

Not:15 yasındayım ama bir çok kez site koruma işlerinde sorumlu oldum :)
Dipnot:Bu İsler Organize işler , msn çökertmeye benzemz annenzin kızlık soyadına gerek kalmaz :D:D

Vesselam...
Güzel kardeşim, ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni kendi bilgisayarım ve formatlamasını ben yaptığım 2-3 bilgisayar dışında hiçbir yerde oynamam. Bu nedenle de bu zamana kadar hesabım falan çalınmadı çalınamadı. Sırf merakımdan şuan görev yöneticisini açtım(kendi bilgisayarım) ve ne göreyim aynen dediğin gibi svchost.exe ve yanında da local service yazıyor , hem de 2 adet var :) Resim
Şimdi ne yapmalıyım, eyvah hesabım çalındı mı demeliyim :) Tabiki hayır hesabımda kesinlikle bir problem yok aynen devam ;) .
Bu keylogger olayına fazla takılma derim. Çünkü virüs programlarının tespit edemediği keylogger'ı sen bu kadar basit bir şekilde bulamazsın(kapatamazsın). Bilgin olsun diye söylüyorum. Hesap bilgilerini ele geçirmek de çok basit bir olay. Şahsen ben programla falan uğraşmam. Ancak sonrasında yaşanan yasal süreç basit değil. ;) .
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

serkan yani ??
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

benzombi01 yazdı:serkan yani ??
Yanisi şudur : perfectstylee'ın yukarıda görev yöneticisi ile alakalı verdiği bilgi yanlış.
Ek bilgi : Alacağı cezayı hakeden kişi, o hesabı her türlü çalar. Yine de hesap güvenliğim elimde olsun istiyorsanız, yapabileceğiniz çok fazla şey yok. İKV resmi forum harici başka forumlara üye olmayın. Her gördüğünüz bağlantıya tıklamayın. Sadece oyundan tanıdığınız kişilere kolay kolay messenger adresinizi vermeyin. En önemlisi bir adrese girip saniyeler içinde eşya, para vb. elde edeceğinizi sanmayın. ;)

'Resmi forum harici başka forumlara üye olmayın' tavsiyeme karşı çıkanlar olacaktır. Bu şahsi görüşümdür. Ancak dikkat edin derim. Sonradan size 'O yönetici maillerini size biz göndermemiştik, sitemiz hacklenmişti, şuan geri aldık tekrar açtık' demesinler. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

serkannnn yazdı:
Yanisi şudur : perfectstylee'ın yukarıda görev yöneticisi ile alakalı verdiği bilgi yanlış.
Ek bilgi : Alacağı cezayı hakeden kişi, o hesabı her türlü çalar. Yine de hesap güvenliğim elimde olsun istiyorsanız, yapabileceğiniz çok fazla şey yok. İKV resmi forum harici başka forumlara üye olmayın. Her gördüğünüz bağlantıya tıklamayın. Sadece oyundan tanıdığınız kişilere kolay kolay messenger adresinizi vermeyin. En önemlisi bir adrese girip saniyeler içinde eşya, para vb. elde edeceğinizi sanmayın. ;)

'Resmi forum harici başka forumlara üye olmayın' tavsiyeme karşı çıkanlar olacaktır. Bu şahsi görüşümdür. Ancak dikkat edin derim. Sonradan size 'O yönetici maillerini size biz göndermemiştik, sitemiz hacklenmişti, şuan geri aldık tekrar açtık' demesinler. ;)
Her oyuncu hesap güvenliğinden kendisi sorumludur.Bu konuda resmi site dışındaki ortamlara üye olmayın sözü her ne kadar doğru gibi gelse de bizim tarafımızdan,yani resmi olmayan İKV platform yöneticileri tarafından bakıldığında kesinlikle yanlıştır.Fake maillar resmi siteyi birebir kopyalayarak da gönderilebilir.Bunun önüne geçmek için resmi olmayan fakat "bilindik" sitelerde gezilebilir.En önemlisi de ister resmi forum olsun ister başka bir ortamdan olsun "kolay kazanç adına" gönderilen hiçbir materyale inanmamaktır.

İnternet kafe için de en kesin çözüm kendi bilgisayarlarınız dışında oyun hesabınıza girmemektir.Zaten buluşma günü test karakterleriyle oynanacak.Ama bu demek değildir ki kafeden oynarsanız hesabınız garanti çalınır.Sadece bir risktir
.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ama cafede biraz da ola buna önlem almılardır misal biz bir oyun turnuvasına gittiğimized pc lere cd yükleniyordu ıd miz fln pc den siliniyordu bide klavyeler içindi cd
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

izdirapgrafik yazdı:
serkannnn yazdı:

Her oyuncu hesap güvenliğinden kendisi sorumludur.Bu konuda resmi site dışındaki ortamlara üye olmayın sözü her ne kadar doğru gibi gelse de bizim tarafımızdan,yani resmi olmayan İKV platform yöneticileri tarafından bakıldığında kesinlikle yanlıştır.Fake maillar resmi siteyi birebir kopyalayarak da gönderilebilir.Bunun önüne geçmek için resmi olmayan fakat "bilindik" sitelerde gezilebilir.En önemlisi de ister resmi forum olsun ister başka bir ortamdan olsun "kolay kazanç adına" gönderilen hiçbir materyale inanmamaktır.

İnternet kafe için de en kesin çözüm kendi bilgisayarlarınız dışında oyun hesabınıza girmemektir.Zaten buluşma günü test karakterleriyle oynanacak.Ama bu demek değildir ki kafeden oynarsanız hesabınız garanti çalınır.Sadece bir risktir
.
Dediğim gibi bu şahsi görüşümdür. Ben böyle düşünüyorum. Bu arada yukarıda yanlış yazmışım. Doğrusu budur.
serkannnn yazdı: Yanisi şudur : perfectstylee'ın yukarıda görev yöneticisi ile alakalı verdiği bilgi yanlış.
Ek bilgi : Alacağı cezayı göze alan kişi, o hesabı her türlü çalar. Yine de hesap güvenliğim elimde olsun istiyorsanız, yapabileceğiniz çok fazla şey yok. İKV resmi forum harici başka forumlara üye olmayın. Her gördüğünüz bağlantıya tıklamayın. Sadece oyundan tanıdığınız kişilere kolay kolay messenger adresinizi vermeyin. En önemlisi bir adrese girip saniyeler içinde eşya, para vb. elde edeceğinizi sanmayın. ;)

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön