Merhaba,
Oyuncularımızdan yoğun olarak gelen karakter kurtarma başvurularına daha hızlı yanıt verebilmek adına karakter kurtarma işlemleri Çemberlitaş güncellemesi ile birlikte kullanıcının kendi karakterini anlık olarak kurtarabileceği bir şekilde düzenlenmiştir.
Silinmiş olan karakterlerinizi Üye İşlemleri menüsünden Karakter Kurtarma sayfasına üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra silinmiş olan karakterinizin bulunduğu sunucuyu seçerek karakterinizi hemen kurtarabilirsiniz.
Tüm oyuncularımızın bilgi ve dikkatine
Karakter Kurtarma Yenilendi!
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Karakter Kurtarma Yenilendi!
Harika bir gelişme , Ellerinize sağlık
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- TwiLiGhTxxNoNaMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Süper bi yenelik
ellerinize sağlık
Karakterimi sileyim bakayım çalışıyor mu denemek lazım:)
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
Orti yazdı:Merhaba,
Oyuncularımızdan yoğun olarak gelen karakter kurtarma başvurularına daha hızlı yanıt verebilmek adına karakter kurtarma işlemleri Çemberlitaş güncellemesi ile birlikte kullanıcının kendi karakterini anlık olarak kurtarabileceği bir şekilde düzenlenmiştir.
Silinmiş olan karakterlerinizi Üye İşlemleri menüsünden Karakter Kurtarma sayfasına üyeliğiniz ile giriş yaptıktan sonra silinmiş olan karakterinizin bulunduğu sunucuyu seçerek karakterinizi hemen kurtarabilirsiniz.
plus veya herhangi bir ikv özel sürüm kutu yüklenmesi şart mı bide bunu söylerseniz güzel olurdu
Yusuf
İşte budur.Yönetim son zamanlarda süper işler çıkarıyor
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Karakter kurtarma işlemi için ilk yaptığımız duyurumuzda ki şartlar ve gereksinimler istenilmektedir. İlk duyuruya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Aslanbambam yazdı:Orti yazdı:Merhaba,
plus veya herhangi bir ikv özel sürüm kutu yüklenmesi şart mı bide bunu söylerseniz güzel olurdu
viewtopic.php?f=99&t=39559&hilit=kurtarma#p389992
Yazıklar olsun .
Geçenlerde üyeliğim çalındı.Şifresini buldum car yoktu.Yeni car actım aynı isimde açıldı.Belli ki adam karakteirmi silmişti.Anında karakter kurtarma geldi bugün.Denedim fakat bu karakterimi görmüyor.Ne yapıcam yazıklar olsun bu kadarda olur mu ya.Hakkımı helal etmeyeceğimden emin olun.Ömer abim GM ile konuştu. Gm dedi ki söylediğiniz karakteri göremiyoruz.Bizde dedik Gözlük tak.Hakkımı helal etmeyeceğim yazıklar olsun.[/b]
Geçenlerde üyeliğim çalındı.Şifresini buldum car yoktu.Yeni car actım aynı isimde açıldı.Belli ki adam karakteirmi silmişti.Anında karakter kurtarma geldi bugün.Denedim fakat bu karakterimi görmüyor.Ne yapıcam yazıklar olsun bu kadarda olur mu ya.Hakkımı helal etmeyeceğimden emin olun.Ömer abim GM ile konuştu. Gm dedi ki söylediğiniz karakteri göremiyoruz.Bizde dedik Gözlük tak.Hakkımı helal etmeyeceğim yazıklar olsun.[/b]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- yagmurtanesi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
ORti allah aşkına o kadar forumun bütün yerlerine yorum yaptım bi cevap ver çok cevap vermek çok mu zor hakkımı yiyosunuz 4 yıldı bi plusu eksik etmedim dün sizin yüzünüzden gitti çarlarım ttnetten sobeye aktardım çarlarımı başarılı oldu demesine rağmen çarlarım gelmedi bir açıklama yapacakmısınız yoksa her zaman ki gibi bananemi diyeceksiniz desteğe attığım mesajların hattı hesabı yok lütfEN OKUUUUUUU.