``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen Canceazi »

Hayırlı olsun :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kalakenlosma »

Canceazi yazdı:http://youtu.be/YjiZPkmdioE

36 etnik unsur. Devlet baba iş başında :D

____-

Alın size yılın resmi :

Resim
hehe XD
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Sevgili Dostlarım ,

Birlikte Dostluk, Kardeşlik , Birliktelik , Arkadaşlık . . Kısacası Bir Aile Gibi Olmak Uğuruna Bundan Tam 2 Yıl Önce '' o1.o6.2oo9 '' Tarihinde Kadir Arkadaşımla Birlikte Bu Temeli Atmıştık.. Amacımız Tıpkı Kendi Aramızdaki Sevgi, Saygı, Dostluk, Kardeşlik Duygularını Taşıyan ve Bizimle Birlikte Oyundan Zevk ALmasını Bilecek Arkadaşlarla Birlikte Eğlenceli Bir Ortam Oluşturmaktı... Çok Şükür ki Böyle Bir Serverde İlk Arkadaşlarımızı Edindik. Çok Kısa Sürede Sesimizi , Birlikteliğimizi , Gücümüzü Ortaya Hep Birlikte Koyduk . Daha 2. Ayımızda Bir Loncayla Yaptığımız Savaşlar Sonucunda O Loncayı Kapattırdık. Bundan da Çok Geçmeden Meran'a Gelen Her Yeni Değişikliğin Öncüsü Olduk , İlkleri Başardık ve Artık ' Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü ' sLoganıyla YoLumuza, Yeni Başarılara , Dostluklara Yelken Açtık . Hırsızlığın, Edepsizliğin Hüküm Sürdüğü Bu Denizde Kendi Gemimizde Önümüzde Ne Kadar Fırtınalar Çıksa da Bunları Birlikte Aşmayı ve Yola Devam Etmeyi biLdik... Bunun İçin Yeri GeLdi Düştük, Yeri Geldi Kalktık AMA HEP AYAKTA KALDIK VAZGEÇMEDİK ! Çok Şükür ki Bu Günlere Kadar Geldik . BirLikte Tam 2 Sene... Ben Sizler Sayesinde Bu Ortamda Dostluğu, Kardeşliği , Oyundan Zevk Almayı , Birlikte Keyif Almayı, Birşeyler Yapabilmeyi, Dayanışmayı Kısacası Herşeyi Öğrendim. . . İyi ki Varsınız İyi ki Bizlerlesiniz . Yaptıklarınızla ve Herşeyden Önemlisi Dostluklarınızla Kalbimizde İz Bıraktınız . Bizi biz yapan da budur zaten !

TEŞEKKÜRLER MeGaXTeaM BİRLİKTE NİCE YILLARA . . .
[ o1. o6 . 2oo9 ]

Resim[/center]

ottomanxwarrior yazdı:Kuruluş yıldönümünüzü Kutlarım Koray ;)

Saolasın Kardeşim. . .

Canceazi yazdı:Hayırlı olsun :)

Tşk Ederim Can :)

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalakenlosma »

MeGaStaR yazdı:

Sevgili Dostlarım ,

Birlikte Dostluk, Kardeşlik , Birliktelik , Arkadaşlık . . Kısacası Bir Aile Gibi Olmak Uğuruna Bundan Tam 2 Yıl Önce '' o1.o6.2oo9 '' Tarihinde Kadir Arkadaşımla Birlikte Bu Temeli Atmıştık.. Amacımız Tıpkı Kendi Aramızdaki Sevgi, Saygı, Dostluk, Kardeşlik Duygularını Taşıyan ve Bizimle Birlikte Oyundan Zevk ALmasını Bilecek Arkadaşlarla Birlikte Eğlenceli Bir Ortam Oluşturmaktı... Çok Şükür ki Böyle Bir Serverde İlk Arkadaşlarımızı Edindik. Çok Kısa Sürede Sesimizi , Birlikteliğimizi , Gücümüzü Ortaya Hep Birlikte Koyduk . Daha 2. Ayımızda Bir Loncayla Yaptığımız Savaşlar Sonucunda O Loncayı Kapattırdık. Bundan da Çok Geçmeden Meran'a Gelen Her Yeni Değişikliğin Öncüsü Olduk , İlkleri Başardık ve Artık ' Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü ' sLoganıyla YoLumuza, Yeni Başarılara , Dostluklara Yelken Açtık . Hırsızlığın, Edepsizliğin Hüküm Sürdüğü Bu Denizde Kendi Gemimizde Önümüzde Ne Kadar Fırtınalar Çıksa da Bunları Birlikte Aşmayı ve Yola Devam Etmeyi biLdik... Bunun İçin Yeri GeLdi Düştük, Yeri Geldi Kalktık AMA HEP AYAKTA KALDIK VAZGEÇMEDİK ! Çok Şükür ki Bu Günlere Kadar Geldik . BirLikte Tam 2 Sene... Ben Sizler Sayesinde Bu Ortamda Dostluğu, Kardeşliği , Oyundan Zevk Almayı , Birlikte Keyif Almayı, Birşeyler Yapabilmeyi, Dayanışmayı Kısacası Herşeyi Öğrendim. . . İyi ki Varsınız İyi ki Bizlerlesiniz . Yaptıklarınızla ve Herşeyden Önemlisi Dostluklarınızla Kalbimizde İz Bıraktınız . Bizi biz yapan da budur zaten !

TEŞEKKÜRLER MeGaXTeaM BİRLİKTE NİCE YILLARA . . .
[ o1. o6 . 2oo9 ]

Resim[/center]

ottomanxwarrior yazdı:Kuruluş yıldönümünüzü Kutlarım Koray ;)

Saolasın Kardeşim. . .

Canceazi yazdı:Hayırlı olsun :)
yaw şöle uzun uzun yazmayın kimse okumuyor zaten xDherkes üşeniyo benim gibi xD

Tşk Ederim Can :)

Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Kuruluş yıldönümünüz Kutlu olsun Koray'ım... ;)
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Aybakan »

Kuruluş yıldönümümüz ailemize hayırlı uğurlu olsun.5 Haziran 2009 günü katıldım MeGax ailesine Tam 2 senedir MeGax ailesiyle birlikte oldum , olmaya da devam edeceğim.Bu güne kadar bizle birlikte olan bütün arkadaşlarıma , dostlarıma teşekkür ediyorum.Geçen bu 2 senede çok iyi işler yaptık Korayın'da dediği gibi yeri geldi düştük , yeri geldi kalktık ama hep ayakta kaldık kalmaya da devam edeceğiz.Hep birlikte yeni başarılara... Yıldönümümüz kutlu olsun.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Hayal yazdı:Kuruluş yıldönümünüz Kutlu olsun Koray'ım... ;)

Hayati Kardeşim Çok Teşekkür Ederim :)

Aybakan yazdı:Kuruluş yıldönümümüz ailemize hayırlı uğurlu olsun.5 Haziran 2009 günü katıldım MeGax ailesine Tam 2 senedir MeGax ailesiyle birlikte oldum , olmaya da devam edeceğim.Bu güne kadar bizle birlikte olan bütün arkadaşlarıma , dostlarıma teşekkür ediyorum.Geçen bu 2 senede çok iyi işler yaptık Korayın'da dediği gibi yeri geldi düştük , yeri geldi kalktık ama hep ayakta kaldık kalmaya da devam edeceğiz.Hep birlikte yeni başarılara... Yıldönümümüz kutlu olsun.

Tolgam Çok Teşekkür Ederim Tek Kelimeyle Mükemmel Yazmışsın..

Resim

Since 2008...
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Bu Ailenin kuruluşunun üstünden 2 yıl geçmiş , gerçekten zaman akıp gidiyor.İlk loncayı kurmaya karar verdiğimiz anı hatırladığımda her zaman gülümsüyorum :) , heleki adını koyma olayımız muhteşemdi :lol: .

Bana sorsalar loncanız bu kadar yol katedecek , Meran'da bir zamanlar en iyi lonca olucak diye sanırım pek inanmazdım.Yeri geldi Meran Sunucusu'nun en iyi loncası olduk , yeri geldi dağılma eşiğinde de bulunduk.Ama şuanda dimdik ayaktayız.

Şu 2 yıl içinde Ailemize yaklaşık 75-80 değişik kullanıcı dahil olmuştur sanırım.Çoğuda iyi , dürüst , hepsine birbirinden çok değer verdiğim insanlardı.Arada çürük çıkmadı mı ,tabi ki her yerde olduğu gibi bizde de çıktı.Bunlara karşın biz , en sıkı dostlarımız ; Koray , TaLha , Umut , ToLga , Fatih ve MürseL ile birlikte bu loncayı tekrar şahlanma , o eski korkulan lonca olma yoluna sokmaya çalıştık ve şuanki belirtilerde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Loncamda / AiLemde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Bugün biz buralardaysak bunda sizin payınız çok büyük.Umarım bu Dostluk , Kardeşlik , Aile ortam hiçbir zaman bozulmaz.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Ailenin kuruluşunun üstünden 2 yıl geçmiş , gerçekten zaman akıp gidiyor.İlk loncayı kurmaya karar verdiğimiz anı hatırladığımda her zaman gülümsüyorum :) , heleki adını koyma olayımız muhteşemdi :lol: .

Bana sorsalar loncanız bu kadar yol katedecek , Meran'da bir zamanlar en iyi lonca olucak diye sanırım pek inanmazdım.Yeri geldi Meran Sunucusu'nun en iyi loncası olduk , yeri geldi dağılma eşiğinde de bulunduk.Ama şuanda dimdik ayaktayız.

Şu 2 yıl içinde Ailemize yaklaşık 75-80 değişik kullanıcı dahil olmuştur sanırım.Çoğuda iyi , dürüst , hepsine birbirinden çok değer verdiğim insanlardı.Arada çürük çıkmadı mı ,tabi ki her yerde olduğu gibi bizde de çıktı.Bunlara karşın biz , en sıkı dostlarımız ; Koray , TaLha , Umut , ToLga , Fatih ve MürseL ile birlikte bu loncayı tekrar şahlanma , o eski korkulan lonca olma yoluna sokmaya çalıştık ve şuanki belirtilerde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Loncamda / AiLemde bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Bugün biz buralardaysak bunda sizin payınız çok büyük.Umarım bu Dostluk , Kardeşlik , Aile ortam hiçbir zaman bozulmaz.
Adam Reyiz DağıLın Ulen :lol: Dostum Benim İyi ki BirLikte Bir İşe YoL Koyduk Seviyoree Senii :lol:

Since 2008...
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Loncamızın kuruluş yıldönümü mübarek olsun :) Bu loncayla geçirdiğim 2. senem oluyor.Ne kadar ayağıma dolananlar olsa da devam diyorum..İnşallah daha nice senelere :)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön