KaRTaLINsESi yazdı:S.A ben oyunu indirdim yükleme dosyası açılmıyor hata veriyor bunu nedeni nedir bilen varmı ?
HATA (The setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program)
kurulum dosyası indirilirken sorun oluşmuş görünüyor. Lütfen tekrar indir. Sorunsuz bir indirme için orbit yada flashget gibi ücretsiz programları kullanmanı tavsiye ediyorum.
mutevazi23 yazdı:ÇOK ÇABUK CEWAP ALMAK İSİTİYORUM BEN 3 HAFTA ONCE İKV ÇEMBERLİ TAŞ ÖN SİPARİŞ KUTU SİPARİŞ ETTİM VE EPİNLER HALA GELMEDİ VE İÇİNDE 3 AY PLUS OLMAYACAK DİYORSUNUZ BU HIRSIZLIK MI BEN ONUN İÇİN 3 HAFTADIR PLUSSIZIM YENİ KUTU DA PLUS OLMAYACAK MI VE EPİN OLARAK BANA VERİLCEKMİ 60 TL LİK SİPARİŞLERİM DE HALA STOK BEKLENİYOR
Selamlar,
İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu henüz satışa sunulmamış olup, çok yakında siz oyuncularımızın beğenisine sunulacaktır.
İKV Çemberlitaş Kutu İçeriği aşağıdaki gibi olacak:
•3 aylık Plus Paket
DVD kutusunun iç yüzüne yapıştırılmış olan Plus Paket E-Pin kodunu hesabınıza yükleyerek 3 aylık plus paket ekleyebilirsiniz. • Kasa Erişimi
Kutu içindeki Kasa Erişimi kartpostalının arka yüzündeki E-pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak dilediği her yerden kasasını açabilmesini sağlarsınız. • +5 Yetenek Puanı
Kutu içindeki +5 Yetenek Puanı kartpostalının arka yüzündeki E-Pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak +5 yetenek puanına kavuşmasını sağlarsınız.
• 4 Dev Poster
• Devasa Çemberlitaş ve İKV Haritaları
• Oyun Rehberi (Çok özel ipuçları ve hızlı seviye atlama rehberi ile birlikte)
• Çemberlitaş eklenti paketini içeren kurulum dosyası
• Videolar
• DVD’ye özel Çemberlitaş Müzikleri
• Tüm İKV Müzikleri
• Duvar kağıtları
• Ekran Görüntüleri
• Konsept Çalışmaları
• Hatıra fotoğrafları
• Sizlerden gelen eserler
Daha yeni 2 gun oldu kutu alıp yukledık 29 tl ye nasıl boyna kutup alıp yukleyecegiz hep para ister oldunuz bızım halımızı kım dusunucek bıde +5 puanı tek karektere demısınız nasıl olucak bende 4 karakter var 30*4=120 tl yapıyor nasıl ıs bu bunun mantıklı bır acıklaması varmı bizi magdur etmekten baska biseye yaramıyor genisletme paketleri
+eskı yukseltılen sılahlarda bedava gitti ben 2 adt silah yukselttım 40 tl cope ...........
Zaten oyuncuyu dusunulupde yapılsa Bedava olurdu +5 puandı kasaydı fln
Sadece Gorunurde giris bedava yazıyor oyuna girdikten sonra mecburiyeten parayı veriyoruz .