Müjdeli haber yakın :)
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Müjdeli haber yakın :)
Umarım mutLu sona ulaşırsınız ve bizede o sevinci yaşatırsınız.. ( Kutuların satışının hemen kaldırıldığını biliyorum . Halen yayında olmaması , satışın durdurulmuş olmasını gösteriyor :shock: )
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kutuları gösterip tekrar kaldırmaları çok saçma. Bir yaptıkları diğerini tutmuyor. Herşeyi geçtim güncellemeleri bu kadar geç piyasaya sürüp bize böyle aptalca şeyler düşündüren yönetime yazık.ISTANBULFATIHI yazdı:Umarım mutLu sona ulaşırsınız ve bizede o sevinci yaşatırsınız.. ( Kutuların satışının hemen kaldırıldığını biliyorum . Halen yayında olmaması , satışın durdurulmuş olmasını gösteriyor :shock: )
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

bu kutuları once gösterıp sonra elletmemek tamamen dıkkat cekmek heycan uyandırmak ıcındır.
biz ne kadar üstüne gıdersek onlar o kadar geri kacıyor 1 yıl oldu halen gelıcek .
bir yetkılı cıkıpda bişey demıyor çünkü artık akıllandılar bir yetkılıde gelip acıklama yapmıyor öncekı örneklerın de görduk bir yetkılının dediği baska bi yetkılının dediğiyle celısıyor mükemmel organıze olma yeteneklerınden kaynaklanıyor olsa gerek
oyun parasıyla akce satan adamları sınırsız bloklayıp ana avrat ,vatan mıllet ,din iman kufredenlerı 3 gun susduran yonetımi kınıyorum .
biz ne kadar üstüne gıdersek onlar o kadar geri kacıyor 1 yıl oldu halen gelıcek .
bir yetkılı cıkıpda bişey demıyor çünkü artık akıllandılar bir yetkılıde gelip acıklama yapmıyor öncekı örneklerın de görduk bir yetkılının dediği baska bi yetkılının dediğiyle celısıyor mükemmel organıze olma yeteneklerınden kaynaklanıyor olsa gerek
oyun parasıyla akce satan adamları sınırsız bloklayıp ana avrat ,vatan mıllet ,din iman kufredenlerı 3 gun susduran yonetımi kınıyorum .
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
HARUNYUS farkı konuştu
Konuyu açtıktan tam 7 gün sonra yani bir hafta sonra ÇEMBERLİTAŞ geldi
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

Gelmedi geleceği haberi verildi.Harunyus yazdı:HARUNYUS farkı konuştuKonuyu açtıktan tam 7 gün sonra yani bir hafta sonra ÇEMBERLİTAŞ geldi
![]()
Şu anda Çemberlitaş sürümüyle oyuna giriyor muyuz ? Evet. O zaman sorun yok.aNaRcHy yazdı:Gelmedi geleceği haberi verildi.Harunyus yazdı:HARUNYUS farkı konuştuKonuyu açtıktan tam 7 gün sonra yani bir hafta sonra ÇEMBERLİTAŞ geldi
![]()
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

:lol:Harunyus yazdı:Şu anda Çemberlitaş sürümüyle oyuna giriyor muyuz ? Evet. O zaman sorun yok.aNaRcHy yazdı:Gelmedi geleceği haberi verildi.Harunyus yazdı:HARUNYUS farkı konuştuKonuyu açtıktan tam 7 gün sonra yani bir hafta sonra ÇEMBERLİTAŞ geldi
![]()
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu anda Çemberlitaş'a giriyor muyuz? Hayır. 
5 Haziran'da kutular satışa sunuluyor sanırım. Aynı kutular (+5 Yetenek ve Kasa Anahtarı dahil olacak şekilde) İzmir'de ne zaman satışa çıkar sizce? Kuzenim alacak da..
5 Haziran'da kutular satışa sunuluyor sanırım. Aynı kutular (+5 Yetenek ve Kasa Anahtarı dahil olacak şekilde) İzmir'de ne zaman satışa çıkar sizce? Kuzenim alacak da..
PIRASASAPI