DİYORUM Kİ .....
DİYORUM Kİ .....
Arkadaşlar ben diyorum ki, Çemberlitaş açılana kadar oyuna giremeyeceksek bugün oyun açılsın pazar günüde bir havadisle bize bilgi gelsin çemberlitaş açılsın . Ne dersiniz ?
Eminönü - Hooligann
Re: DİYORUM Kİ .....
pazar gunune kadar cemberli bolgesi acılmayacak diger yerler acılır
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Oyun dışı kalmak diye bir tabir kesinlikle yanlıştır , Pazar günü Adeks internet kafe ile birlikte tüm oyuncular giriş yapabilecektir. Kafedekilerin girişi öncelik kazanacaktır. Dün nasıl oyuna girebilyorsak İndirimler sonunda da girebileceğiz diye düşünüyorum.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
O yüzden mi indirenler sunucu hatası alıyor
Hem pazar günü hakszlk derindeki sır gibi hemen girmemz gerek

bence 5 haziranda önce internet kafede girerler 12 de test ederler sorun olursa kapatırlar olmaz büyük ihtimal ama (bu kadar bekledik olmasın yani) olmazsasaat 14-15 gibi herkese açılır diye düşünüyorum. Çünkü cafeye gelenlere öncelik diyo yani önce onlar girecek.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Hata alması gayet normal , oyunu yükleyenler %5 falan gibi . Çoğunluk olduğunda sunucular açılacaktır merak etmeyinizHeliN yazdı:O yüzden mi indirenler sunucu hatası alıyorHem pazar günü hakszlk derindeki sır gibi hemen girmemz gerek
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
TAKVA
Merhabalar ;
01.06.2011 tarihinde çemberlitaş'ı İKV ile birlikte buluşmaya gelen arkadaş ile açılışa sunulucak .Ve ondan sonraki belirli günde ise Tüm sunucuların ve arkadaşların gireceği ortam sağlanıcaktır.
O gün gelene kadar 39-49 görevlerine yeni eklenen görevleri tammıyla yerine getirebilmek için yapmamış olduğunuz görev varsa Örn : Kobra tehditi ,Engarenk,Bekçi kobra ,Selami kelaynak gibi görevlerinizi yapmanızı öneririm.
Çemberlitaş haricinde tüm bölgeler açık olucaktır.Bir nevi yeni gelicek olan bölgeye hazırlık
iyi forumlar.
01.06.2011 tarihinde çemberlitaş'ı İKV ile birlikte buluşmaya gelen arkadaş ile açılışa sunulucak .Ve ondan sonraki belirli günde ise Tüm sunucuların ve arkadaşların gireceği ortam sağlanıcaktır.
O gün gelene kadar 39-49 görevlerine yeni eklenen görevleri tammıyla yerine getirebilmek için yapmamış olduğunuz görev varsa Örn : Kobra tehditi ,Engarenk,Bekçi kobra ,Selami kelaynak gibi görevlerinizi yapmanızı öneririm.
Çemberlitaş haricinde tüm bölgeler açık olucaktır.Bir nevi yeni gelicek olan bölgeye hazırlık
iyi forumlar.