zgm0 yazdı:Arkadaşlar Merak ettiğim bişey var ayrıca büyük bir saçmalık olduğuna inanıyorum. Kadim Hidra Kesildi Gördük. Ancak Kadim Hidradan 1 tane Pençe düşüyor. [ ama 4 ayağı var] şaheserlerde ise 2 kadim hidra pençesi istiyor. 1ni kesince aldık diyelim ya 2. ne olacak Satın alıncak derseniz büyük saçmalık olur. Başka karakterin varsa onla kes derseniz yine saçma olur. Bi anlayan varsa bekliyorum cevabını.
Dur ey yolcu !
- Hidra eklentisindeki Havadisleri okumadan foruma nasıl konu açıyorsunuz ?
Adı üzerinde "Şah Eser Silahlar" yani üretilmesi zor olacak silahlar.Kısacası parası bol olan oyuncular arasında üretilebilen silahlardır(Karbon çeliği,Mavi kaya madenleri için).
Sağ olsun İkv yönetimi yinede Şah Eser Silahlar için Hidra görevlerinde kolaylıklar yaptı(Gözlem görevi gibi).Bunun sayesinde sadece 2 adet karakterin bulunursa ve elinde bir miktar para varsa Şah Eser Silah elinde olur.
Hayırlısıyla;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
zgm0 yazdı:Arkadaşlar Merak ettiğim bişey var ayrıca büyük bir saçmalık olduğuna inanıyorum. Kadim Hidra Kesildi Gördük. Ancak Kadim Hidradan 1 tane Pençe düşüyor. [ ama 4 ayağı var] şaheserlerde ise 2 kadim hidra pençesi istiyor. 1ni kesince aldık diyelim ya 2. ne olacak Satın alıncak derseniz büyük saçmalık olur. Başka karakterin varsa onla kes derseniz yine saçma olur. Bi anlayan varsa bekliyorum cevabını.
Dur ey yolcu !
- Hidra eklentisindeki Havadisleri okumadan foruma nasıl konu açıyorsunuz ?
Adı üzerinde "Şah Eser Silahlar" yani üretilmesi zor olacak silahlar.Kısacası parası bol olan oyuncular arasında üretilebilen silahlardır(Karbon çeliği,Mavi kaya madenleri için).
Sağ olsun İkv yönetimi yinede Şah Eser Silahlar için Hidra görevlerinde kolaylıklar yaptı(Gözlem görevi gibi).Bunun sayesinde sadece 2 adet karakterin bulunursa ve elinde bir miktar para varsa Şah Eser Silah elinde olur.
Hayırlısıyla;
Rapkoliq.
altına yazsaydın bide mesaj sayısını arttırmak için mi yazıyorsun diye hocam cidden sorun var sende ya " Hidra eklentisindeki Havadisleri okumadan foruma nasıl konu açıyorsunuz ?" okumadığım yazdıklarımın neresinden çıkardın onu bi de bakam. Daha sonra Şaheserler için gerekli malzemeler zaten belliydi. Ve herkes uzun bir süre diliminde bunları topladı. Bende topladım. Benim anlamadığım neden sadece zenginlerde olsun. Kadim hidra pençesi sadece 1 tane olan bişey neden sadece zenginlerde olsun parası olmayanlarda alabilir. Böyle bir engel koyulması oyunun kötüye gittiğinin işaretidir. Lütfen yazdıklarımı doğru okuyup mesaj atın.
Esselam,
Tamam o zaman parası olmayanlar ne yapsın ? Mavi kaya ve Karbon çeliği nereden bulacak ?
!
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Belirli oyuncularda olacak , herkez sahip olamayacak gibi tanıtımları oldu bu silahların , sen diyorsunki zenginler alıyo fakirler alamıyo falan filan, e şimdi bu oyuna her ay para verip günde 7-8 saat oynayan hasta arkadaşlarımız var :mrgreen: bide benim gibi günde en fazla 2-3 saat takılan arkadaşlarımız var. 7-8 saat oynayan arkadaşta para bol madenleri toplar, char bol görev materyallerinide halleder ve alır ŞAHESER'ini ama mesela ben ,para yok 6 ay uğraşsam toplayamam o madenleri ve görev materyalleri için başka char'ımda yok ve ŞAHESER üretmeyide düşünmüyorum ve bunda bi adaletsizlikte görmüyorum çünkü hakeden kişi zaten forumda falan kendini parçalamaya gerek duymaz üretir ŞAHESER'ini...Hakeden kişi....Senin dediğin gibi ''zenginide alsın , fakiride alsın , alayına dağıtsınlar'' usulü bi silah olsaydı adı zaten ŞAHESER olmazdı