Çemberlitaş uzun bir aradan sonra İKV'ye eklendi.Fakat birkaç soru sormak istiyorum.Az önce arkadaşımızın verdiği url'deki Çemberlitaş'la gelecek eşyalar vardı.Acaba bunlar Çemberlitaş'taki Boss'lardan mı düşecek,yoksa kendimizmi üreteceğiz ?
Bir Bilgi Verirseniz Gerçekten Çok sevinirim.
İyi Forumlar İyi Eğlenceler ÇEMBERLİTAŞ herkese hayırlı uğurlu olsun
Çemberlitaş uzun bir aradan sonra İKV'ye eklendi.Fakat birkaç soru sormak istiyorum.Az önce arkadaşımızın verdiği url'deki Çemberlitaş'la gelecek eşyalar vardı.Acaba bunlar Çemberlitaş'taki Boss'lardan mı düşecek,yoksa kendimizmi üreteceğiz ?
Lathander gelip güncelleme hakkında bilgi veriyosunda adam soru soruyo diyoki yeni gelen silahlar hakkında bilgi verirmisiniz diye neden milleti bilgilendirmiyorsunuz...Bir konu açılır soru sorulur yöneticide cevap verir bu yöneticinin soprumluluğu benmi kalkıp adama uyduruk şeyler yazacam?
IIxFeDeRaLxII Federall
"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Federal yazdı:Lathander gelip güncelleme hakkında bilgi veriyosunda adam soru soruyo diyoki yeni gelen silahlar hakkında bilgi verirmisiniz diye neden milleti bilgilendirmiyorsunuz...Bir konu açılır soru sorulur yöneticide cevap verir bu yöneticinin soprumluluğu benmi kalkıp adama uyduruk şeyler yazacam?
Bir önceki Grup bölgesi Sığınak ve Miğrat'taki hataları hepimiz biliyoruz.
Ve verilen reçete ve BOSS vericek olan itemlerde büyük değişiklikler olup suçlu yönetim sayılmıştı.
Bu gibi sorunların tekrar oluşmaması için önceden alınan bir kara ve unutmadan dile getireyim.Çemberlitaş daha gelmedi :!: