SoNxKaHraMan yazdı:Lann Küree nereye beni bırakıp senle özel görüşcez Ankaraya geleyim ben seni bulacam ozaman sorarım hesabını küremiz dedik bağrımıza bastık adamın ettiğine bak senle dalga geçiyolarsa İsim epin alırız cure yerine başka bir şiey koyarsın neyse benim skypme telefonu yaz ankaraya yolum düşerse seni bulacam Yolun açık olsun beni unutma telini yaz bana bende sana atayım arada mesaj atarsın bari bende atarım ezüqqqqq küre diye kaydetcem telede :lol: beni unutma esenle kal facebookta beklerim
Telefon numaramı biliyorsun zaten Semih'cim. Üyelik adım.
vipxcons yazdı:ünal oyunu bırakmana hem sevındım hemde bi o kadar üzüldüm.
Kendın için en dogru kararı vermıssın kim ne derse desın bu oyun bızlerı bır yere goturmeyecek sadece zaman kaybı ama zaman gecsın dıye oynuyoruz saten
Hakkımız varsa helal olsun ne diyelim Başarılar
Teşekkürler kardeşim
SoNxPaSa yazdı:La BaRi MaDeNLeRi VerSeYDiN BaNa BaKtIKÇa KüReMiNDi BuNLaR dERDiM =)=)=)
Cengaverx yazdı:Ünal'ım beni hatırlarmısın bilmem. gidişine üzüldüm. yolun açık olsun..
Zaman X Hephaistos (Megaxstyle )
Yusuf'm listede unutmuş olabılırım affola ama geçmişe bakılırsa asla unutulmazsın sen be kardeşim. Hatıralarımızı sen biliyorsun ''Anarchyy'' Vay be. Güzel günlerdi sağolasın kardeşim, var ol.
Cengaverx yazdı:Ünal'ım beni hatırlarmısın bilmem. gidişine üzüldüm. yolun açık olsun..
Zaman X Hephaistos (Megaxstyle )
Yusuf'm listede unutmuş olabılırım affola ama geçmişe bakılırsa asla unutulmazsın sen be kardeşim. Hatıralarımızı sen biliyorsun ''Anarchyy'' Vay be. Güzel günlerdi sağolasın kardeşim, var ol.
Canını üzdüğün şeylerin 5 katını kazandın kardeşim ) arkanda iyi bir isim bırakıyosun
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kısa zamanda başta sen olmak üzere tum SON x loncası bana çok iyi sahıp çıktı kardeşım. Senın oyunu bırakman beni belkide senden çok üzdüğünü söyleyebilirim kardesm . Ama sunu da belırteyım dostum 15 senedir Dost dediğim KişiLerden alamadıgım kardeşlıgı senden aldım.. Evet her başlangıcın bır SON 'u vardır ama eFsaneLeRın SON 'u yokTuR ÜnaL'ım bnım . . .