teşekkürler kardeşim sizin gibi değerli karekterli dostlarımız oldugu sürece sırtımızda yere gelmezizbIRakanLaR yazdı:Loncanız BeyazKöşk'e HayırLı oLsun . . Herşey Gönlünüzce oLur İnş . .
AsiL Loncası
Re: AsiL Loncası
Bizde keyfine düşkün sosyal çoçuklar olabilirdik,hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı...
- Ieverybody
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İnşallah aranıza katılılacam kısa bi süre içerisinde .. Ozamn aranızda olucam ..Sizi seven kardeşinizAsiLxTURK yazdı:kardeşim yolumuzu dicektin galiba unutma sende bizdensin ara vermiş olsanda sende bir AsiL sinIeverybody yazdı:ALLAH Yolunuzu açık etsin...Bu Köşke kök salacağınızdan Hiç şüphem yok...
Mühümmatı getir.

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

Ölüm oyunu

Kayıp Çocuk

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
e.ö de yokmmu lonca :twisted:
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
AsiLxTURK yazdı:teşekkürler kardeşim sizin gibi değerli karekterli dostlarımız oldugu sürece sırtımızda yere gelmezizbIRakanLaR yazdı:Loncanız BeyazKöşk'e HayırLı oLsun . . Herşey Gönlünüzce oLur İnş . .
Tabi gelmez Lonca İlhan Abinin
-
- Sahaf Yardımcısı
Lonca hepimizin. İlhan baş tacımız. Biz birlikteliğimizi sürdürdüğümüz sürece kimse bizi deviremez desek daha doğru olur. Allah İdris abiyi ve İlhanı başımızdan eksik etmesin. Bu arada Tuncay, Burhan, Hakan, Mustafa, Emre, Pehlivan Necati, Batu, Yasalih, Yasin, İmamımız baştacımızın oğlu Kadir, Volkan, İbrahim, Efe ve Bekir(her ne kadar lonca da olmasa da), işbilir onur gibi karekteri sağlam olan abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
- AsiLxPeHLiVaN
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: <Iııı AsiL ıııI>
Bizde Sana teşekkür ediyoruz abi sende öylesin ...AsiLxIMMoRTaL yazdı:Lonca hepimizin. İlhan baş tacımız. Biz birlikteliğimizi sürdürdüğümüz sürece kimse bizi deviremez desek daha doğru olur. Allah İdris abiyi ve İlhanı başımızdan eksik etmesin. Bu arada Tuncay, Burhan, Hakan, Mustafa, Emre, Pehlivan Necati, Batu, Yasalih, Yasin, İmamımız baştacımızın oğlu Kadir, Volkan, İbrahim, Efe ve Bekir(her ne kadar lonca da olmasa da), işbilir onur gibi karekteri sağlam olan abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
♥ AsiLxPeHLiVaN♥ CoMaNDaNTe♥ AsiLxARSLAN
~ ѕα∂є¢є "αηкαяα" ¢σ¢υgυηα уαкışıя кαяαηℓıк ѕσкαкℓαя∂α "güçℓüуüм" ∂ιуєвιℓмєк``
bizlerde sana teşelür ederiz özgür abicim sende bizim baş tacımızsın...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
AsiLxIMMoRTaL yazdı:Lonca hepimizin. İlhan baş tacımız. Biz birlikteliğimizi sürdürdüğümüz sürece kimse bizi deviremez desek daha doğru olur. Allah İdris abiyi ve İlhanı başımızdan eksik etmesin. Bu arada Tuncay, Burhan, Hakan, Mustafa, Emre, Pehlivan Necati, Batu, Yasalih, Yasin, İmamımız baştacımızın oğlu Kadir, Volkan, İbrahim, Efe ve Bekir(her ne kadar lonca da olmasa da), işbilir onur gibi karekteri sağlam olan abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.
PArdon abi Seni unuttum
-
- Sahaf Yardımcısı
Selam Arkadaşlar
AsiLx loncası oyuncuları Çemberlitaşa girdi ve karşısına çıkan engelleri yavaş yavaş aşıyor. Aşağıda engellerden bir kaçı bulunmakta. Eylemlerimiz devam edecek..
Yol savaşçısı kesilmiştir.

Gri Tazılar kesilmiştir.

GBM 70 kesilmiştir.

GBM X 24 canda kurtulmayı başarmıştır. Ama daha ne kadar kaçabilir ki?

Arada kesilen yaratıklar ve görüntüleri çok olduğu için bir kaç resim eklemeyi uygun buldum.
Çemberlitaş kesimleri sırasında loncamıza desteğini eksik etmeyen ve bizimle beraber gelip kesen Bekir'e, Efe'ye ve Oktay'a kendim ve loncam adına teşekkür ediyor ve devamını temenni ediyorum. İyi varsınız dostlar.
AsiLx loncası oyuncuları Çemberlitaşa girdi ve karşısına çıkan engelleri yavaş yavaş aşıyor. Aşağıda engellerden bir kaçı bulunmakta. Eylemlerimiz devam edecek..
Yol savaşçısı kesilmiştir.

Gri Tazılar kesilmiştir.

GBM 70 kesilmiştir.

GBM X 24 canda kurtulmayı başarmıştır. Ama daha ne kadar kaçabilir ki?

Arada kesilen yaratıklar ve görüntüleri çok olduğu için bir kaç resim eklemeyi uygun buldum.
Çemberlitaş kesimleri sırasında loncamıza desteğini eksik etmeyen ve bizimle beraber gelip kesen Bekir'e, Efe'ye ve Oktay'a kendim ve loncam adına teşekkür ediyor ve devamını temenni ediyorum. İyi varsınız dostlar.
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Hayırlı olsun forum sayfanız
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx