İKV Çemberlitaş Kutu ile birlikte gelen 5 Yetenek Puanını yükleyeceğin konusunda buradan yardım alabilirsin. Aşağıda bu özelliğin nasıl yükleneceğin adım adım anlatırmıştır.
1. Adım: "5 Yetenek Puanı" kartının arka yüzünde yer alan E PIN serisini gir.. (16 haneli harf ve rakamlardan oluşur.)
2. Adım: "5 Yetenek Puanı"kartının arka yüzünde yer alan Şifreyi gir. (6 hanelidir ve sadece rakamlardan oluşur.)
3. Adım: Resimde gördüğün "Güvenlik Kodunu" gir ve "Gönder"'e tıkla.
4. Adım: Her "5 Yetenek Puanı" bir karakter için geçerlidir, yükleme yapacağımız karakteri seçeceğimiz iki diyalog kutucuğu açılır. Öncelikle sunucumuzu seçelim.
5. Adım: Bu adımda ise "5 Yetenek Puanı" yükleyeceğimiz karakterimizi seçelim.
6. Adım: "Gönder"'e tıkladığında "5 Yetenek Puanın" karakterine yüklenmiş demektir!
4. Adım: Her "5 Yetenek Puanı" bir karakter için geçerlidir, yükleme yapacağımız karakteri seçeceğimiz iki diyalog kutucuğu açılır. Öncelikle sunucumuzu seçelim.
ÇOK ÇABUK CEWAP ALMAK İSİTİYORUM BEN 3 HAFTA ONCE İKV ÇEMBERLİ TAŞ ÖN SİPARİŞ KUTU SİPARİŞ ETTİM VE EPİNLER HALA GELMEDİ VE İÇİNDE 3 AY PLUS OLMAYACAK DİYORSUNUZ BU HIRSIZLIK MI BEN ONUN İÇİN 3 HAFTADIR PLUSSIZIM YENİ KUTU DA PLUS OLMAYACAK MI VE EPİN OLARAK BANA VERİLCEKMİ 60 TL LİK SİPARİŞLERİM DE HALA STOK BEKLENİYOR
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü