Loncasına Alım Olan Varmı
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Loncasına Alım Olan Varmı
Sa Arkadaşlar Ben Sancaktan Galatasarayfc Tanıyan Tanır Beni Özüm Sözüm 1dir Loncasına Alım Olan Varmı Şuan İçin isim değiştirmek istemediğimden yeni çar açacagım 6saatte Plussuz 22 lvl yapabiliyorum Online Sürem Günde 10 Saat 2tane 49 Lvl çarım var Eğer Loncasına alım olan varsa bana burdan veya oyundan ulasabilir İyi Forumlar... 

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Loncasına Alım Olan Varmı
bence en iyi Lonca BilalxJoeyJordison yazdı:Sa Arkadaşlar Ben Sancaktan Galatasarayfc Tanıyan Tanır Beni Özüm Sözüm 1dir Loncasına Alım Olan Varmı Şuan İçin isim değiştirmek istemediğimden yeni çar açacagım 6saatte Plussuz 22 lvl yapabiliyorum Online Sürem Günde 10 Saat 2tane 49 Lvl çarım var Eğer Loncasına alım olan varsa bana burdan veya oyundan ulasabilir İyi Forumlar...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

Evet bende biliyorum o loncayı favori loncalarımdan biri ama alımı varmı? yeni karakter açıcam savaşçı hariç 2 karakterden birini açarım isteğe göre [ Tercihim Büyücü]

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
JoeyJordison yazdı:Evet bende biliyorum o loncayı favori loncalarımdan biri ama alımı varmı? yeni karakter açıcam savaşçı hariç 2 karakterden birini açarım isteğe göre [ Tercihim Büyücü]
ben konusurum senın adına şimdiden hayırlı oLsn
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
onlar benim yapamadığımı yapmış insanlar
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı