MeGaStaR yazdı:Püskevit'e Rakip Çıktı :lol: :lol:AirLifte yazdı:
EŞŞOĞLAŞEK
Lonca AnketLeri SN. Lathandar Sabitlermisin !
Re: Lonca AnketLeri SN. Lathandar Sabitlermisin !
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Anketmiz bitmiştir katılan meran halkına teşekür ederiz..
Anketimiz Sonuçlanmıştır,13 oyla Hanedanx Loncası birinci 12 oyla Sonx loncası ikinci olmuştur bu 2 loncayı Tebrik eder başarılarının devamını dileriz ankete katılan meran halkına teşekürlerimi sunarım...
En iyi ws atan büyücü anketi çok yakında....
- 1))Hanedanx[█████████████](13 oy)
2)Sonx[████████████](12 oy)
3)Megax[███████████](11 oy)
4)Zamanx[█████████](10 oy)
5)Deathx[█████████](9 oy)
6)Kholpashalix[██████](6 oy)
7)Hükümdarx[███](3 oy)
Choosensx[███](3 oy)
9)Vipx[██](2oy)
10)Dengex[█](1oy)
11)Brothersx[█](1oy)
12)Beowulfx[█](1oy)
13)Troyax[](0oy)
14)Kodadıx[](0oy)
Anketimiz Sonuçlanmıştır,13 oyla Hanedanx Loncası birinci 12 oyla Sonx loncası ikinci olmuştur bu 2 loncayı Tebrik eder başarılarının devamını dileriz ankete katılan meran halkına teşekürlerimi sunarım...
En iyi ws atan büyücü anketi çok yakında....
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Megax - Sonx - Deathx En kingler

Biz, bizi seveni, bizden çok, biz gibi severiz.
KORN
KORN
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bir Hanedanx Üyesi olarak loncamız adına yapılmış tüm övgüler,eleştiriler adına teşekkürlerimi bildirmek isterim. Bunun yanı sıra,
lSusTuRunl ' yanlışım var ise affola tahminim üzerine Deathxsusturun isimli karakter, loncamız adına yaptığın yorumu pek anlayabilmiş değilim fakat yine de teşekkürler. :geek:
lSusTuRunl ' yanlışım var ise affola tahminim üzerine Deathxsusturun isimli karakter, loncamız adına yaptığın yorumu pek anlayabilmiş değilim fakat yine de teşekkürler. :geek:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
C H O O S E N S !
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Bitirmekle iyi etmişsin zaten az kalsın kişisel tartışmadan kapanacaktı konu
Ankete katılan kişileri objektif olarak değerlendirseydin en fazla 10 oy çıkardı sandıktan
Ayrıca foruma girmeyen yüzlerce insan var ama ne diyim yinede emeğine sağlık
Bu arada sonxlerin hikayesi hakikaten çok ilginç ve hayran bırakıcı bi /alkış istiyorum adaşıma
dediklerin çok doğru zamanında kaya abi vardı sonxkayaa taroooo diye çarları varmış onla sığınak atarken bizim çocukları bu gün migrata götürecem sizde gelin tecrübe edecekler dediği günü dün gibi hatırlarım nerdeeeen nereye
Zamanında Waffenlerden çıktığımda ve lodos olmadan arz loncaları arasında seçim yaparken 3 loncaya başvurdum önce death lara isa yı pek severim diye ama sedoo kim olursan ol tanımadığım için alamam demişti örnek bi davranıştı viplere gittiğimde orada da çok sevdiğim cemil abi vardı onun referansıyla girerim demiştim ama onlarında diğer üyeleri beni tanımadığından kb demişlerdi bide size başvurdum sen dedin atabeyle konuş atabeye sordum 150m getir alalım dedi
kuralmış herkes loncaya girmeden kasaya 150m atarmış :lol: bu hareketi ozaman size yakıştırmıştım ama şimdi pekde yakıştıramıyorum be kardaş herneyse yinede kuruluş hikayeniz ve sonx hakkında bizi bilgilendirdiğin için sağol
Son olarak (sırf konu kilit yesin diye cvp veriyorum
)lan dnkf eğer ben choolarda kalsaydım bu benim kişiliksizliğimi gösterirdi oradan çıkmakla en iyisini yaptım doldurmuşsunuz loncaya(betaxmessi) hırsızları bi zamanlar adı vardı şanı vardı legend vardı 39luklarda hakikaten kaliteliydi ama malesef şimdi içine sçmışsınız loncanın bilsem hiç girmezdim zaten.
Ankete katılan kişileri objektif olarak değerlendirseydin en fazla 10 oy çıkardı sandıktan
Bu arada sonxlerin hikayesi hakikaten çok ilginç ve hayran bırakıcı bi /alkış istiyorum adaşıma
Zamanında Waffenlerden çıktığımda ve lodos olmadan arz loncaları arasında seçim yaparken 3 loncaya başvurdum önce death lara isa yı pek severim diye ama sedoo kim olursan ol tanımadığım için alamam demişti örnek bi davranıştı viplere gittiğimde orada da çok sevdiğim cemil abi vardı onun referansıyla girerim demiştim ama onlarında diğer üyeleri beni tanımadığından kb demişlerdi bide size başvurdum sen dedin atabeyle konuş atabeye sordum 150m getir alalım dedi
Son olarak (sırf konu kilit yesin diye cvp veriyorum
Bence Henadanx
Sonx
Megax
Deahtx
Vipx
Kholpashalix
Choosensx
ve diğerleri
Eşeğe Haddinden Fazla Değer Verirsen Kendini Yarış Atı zanneder. . . !
ŞheKeaSPeaR çok yakında Meranda
Sonx
Megax
Deahtx
Vipx
Kholpashalix
Choosensx
ve diğerleri
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
O zamanlar alımlara ata abı bakıyordu. Ata abı de bişeyle uğraşmayı sevmiyor. Yoğunluk çok oluncada uraşmamak için 150 m demişti biliyorum ben onu. :lol: Fiyatı 100 diye hatırlıyorum ama hatırlayamadım onu tam olarak. :lol:MeGaxSHooT yazdı:Bitirmekle iyi etmişsin zaten az kalsın kişisel tartışmadan kapanacaktı konu![]()
Ankete katılan kişileri objektif olarak değerlendirseydin en fazla 10 oy çıkardı sandıktan![]()
Bu arada sonxlerin hikayesi hakikaten çok ilginç ve hayran bırakıcı bi /alkış istiyorum adaşımadediklerin çok doğru zamanında kaya abi vardı sonxkayaa taroooo diye çarları varmış onla sığınak atarken bizim çocukları bu gün migrata götürecem sizde gelin tecrübe edecekler dediği günü dün gibi hatırlarım nerdeeeen nereye
![]()
Zamanında Waffenlerden çıktığımda ve lodos olmadan arz loncaları arasında seçim yaparken 3 loncaya başvurdum önce death lara isa yı pek severim diye ama sedoo kim olursan ol tanımadığım için alamam demişti örnek bi davranıştı viplere gittiğimde orada da çok sevdiğim cemil abi vardı onun referansıyla girerim demiştim ama onlarında diğer üyeleri beni tanımadığından kb demişlerdi bide size başvurdum sen dedin atabeyle konuş atabeye sordum 150m getir alalım dedikuralmış herkes loncaya girmeden kasaya 150m atarmış :lol: bu hareketi ozaman size yakıştırmıştım ama şimdi pekde yakıştıramıyorum be kardaş herneyse yinede kuruluş hikayeniz ve sonx hakkında bizi bilgilendirdiğin için sağol
Son olarak (sırf konu kilit yesin diye cvp veriyorum)lan dnkf eğer ben choolarda kalsaydım bu benim kişiliksizliğimi gösterirdi oradan çıkmakla en iyisini yaptım doldurmuşsunuz loncaya(betaxmessi) hırsızları bi zamanlar adı vardı şanı vardı legend vardı 39luklarda hakikaten kaliteliydi ama malesef şimdi içine sçmışsınız loncanın bilsem hiç girmezdim zaten.
Biraz önce buraya bi yarış atı girdi şimdi konuşmaya çalışıyor gördün mü ? .Bayceza yazdı:Bence Henadanx
Sonx
Megax
Deahtx
Vipx
Kholpashalix
Choosensx
ve diğerleri
Şhekeaspear değil shakespeare.
İnanak mı panpa ?
Mutluyum, sevinçliyim, YEAH diyorum.
:!: 2023 BENİM ARKADAŞIM O DA SANA YASAK :!:
Mutluyum, sevinçliyim, YEAH diyorum.
:!: 2023 BENİM ARKADAŞIM O DA SANA YASAK :!:
adam türkçe öğretmeni daalınZaNZiBaR yazdı:Biraz önce buraya bi yarış atı girdi şimdi konuşmaya çalışıyor gördün mü ? .Bayceza yazdı:Bence Henadanx
Sonx
Megax
Deahtx
Vipx
Kholpashalix
Choosensx
ve diğerleri
Şhekeaspear değil shakespeare.
Tokerx