KUKLACI LONCALARI
- Godxxofxxwar
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KUKLACI LONCALARI
Şu An KukLacıdaki En müthiş Lonca Wild Loncasıdır. Özene Bezene Seçilmiş Asil Ve Oyunun En Köklü Oyuncularıyla Diğer loncalara Örnek Teşkil Edecek Şekildedir. Bi Lonca Uyesi Olmak İstiyorsanız Bu Wild Olmalıdır.. Tabi Loncamıza Kabul EdileBilirseniz.... :lol: :twisted:
IGoDoFWaRI - IGoDoFMaGeI
En eski İkv oyuncularından!!!! [color]
En eski İkv oyuncularından!!!! [color]
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
ALayına Cihad
:lol:
Görünüşe Göre Şah Loncasını Yazmayı Ya Unuttun Yada Lonca Olduklarını Bılmıyorsun Herhalde Herkez Kendı Loncasına Iyı Iyı Dıyor Ben Cihad Oldum Halde Şah Loncası Iyı Dıyorum Bu Arada Şah Üzerine Lonca Yok Onlardan Güçlü Loncada Yok Onlardan İyiside Yokgoogle yazdı:MERHABA BEYLER-BAYANLAR...
BEN EMİNÖNÜ OYUNCUSUYUM KUKLACIYA 1 AY OLDU BAŞLAYALI GÖZÜME ÇARPAN BİRŞEY VARDI İLK ZAMANLAR
KUKLACIDA LONCALAR KARMAN ÇORMAN.
VE GÖZLEM YAPTIM SONUCUNDA İSE SİZE TAVSİYELERİM OLUCAK.
BİR LONCAYA GİRMEK İSTİYOR İSENİZ BU LONCALARA GİRİNİZ...
1-LODOS OTTOMAN
2-CİHAD
3-AHİ
4-PROLİFE
5-FIRTINA
6-WİLD
LONCAYA GİRMEK İSTİYOR İSENİZ BU LONCALARA GİRMEYE ÇALIŞINIZ.
DİĞER EZİK LONCALARA GİRMEYİNİZ TAVSİYEMDİR.
SEVGİLİ OYUNCULAR BU SADECE 1 AYLIK GÖZLEMİMDİR.
BİRİNİ YA DA BİRİLERİNİ ÜZDÜYSEM KUSURUMA BAKMAYINIZ...
SAYGILARIMLA
Eminönülü
Ve Hun'Larıda Unutmussun Sanırım.Şu Anda En İyi Lonca Şah Loncasıdır...
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Herkesin fikri farklı olabilir ama yinede en iyi şah demen yanlış olabilir..Raiders of Anatolia çok özel ve başarılı bir loncadır..GM'lerle röportaj yapan ve reelde etkili olan bir loncadır.Ayrıca Tho LoDoS oF oTToMaN gibi bi loncayı şah loncasının geçiceğini de sanmıyorum..Bu arada hidra loncası unutulmuş..Özellikle eminönü sunucusunda oynarken çok gördüm çeşit çeşit adamlar,dayanışma içindeler acil servis yetkililerinden tutunda,tüccarları bile var özelden xDkimbirlik yazdı:Görünüşe Göre Şah Loncasını Yazmayı Ya Unuttun Yada Lonca Olduklarını Bılmıyorsun Herhalde Herkez Kendı Loncasına Iyı Iyı Dıyor Ben Cihad Oldum Halde Şah Loncası Iyı Dıyorum Bu Arada Şah Üzerine Lonca Yok Onlardan Güçlü Loncada Yok Onlardan İyiside Yokgoogle yazdı:MERHABA BEYLER-BAYANLAR...
BEN EMİNÖNÜ OYUNCUSUYUM KUKLACIYA 1 AY OLDU BAŞLAYALI GÖZÜME ÇARPAN BİRŞEY VARDI İLK ZAMANLAR
1-LODOS OTTOMAN
2-CİHAD
3-AHİ
4-PROLİFE
5-FIRTINA
6-WİLD
SAYGILARIMLA
Eminönülü
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
1 ayLık oLduğun için biLmiyoR oLabiLiRsin kaRdeş ama sadece kukLacı sunucusunda değiL İKV camiasında en kökLü ve en başaRıLı LoncaLaRdan biRidiR '' RaideRs oF AnatoLiA'' ki bunuda biR çok İKV oyuncuLaRı biLiRLeR . (=...google yazdı:raiders off anatolia diye lonca duymadım kardes ben 1 aylık gözlemlerımı yazdım ... belkı daha iyi loncalarda olabılır ama 1 aydır oynuyorum gözlüme carpmıs olması gerek sizi hiçç duymadım....
diğeR LoncaLaRa bakacak oLuRsak ise...
TLOO...ŞahX...AhiX...CihadX... LoncaLaRı ön pLanda .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Bana göre şah üzerine lonca yok bunu cogu kısıler bılıyorozaerden yazdı:Herkesin fikri farklı olabilir ama yinede en iyi şah demen yanlış olabilir..Raiders of Anatolia çok özel ve başarılı bir loncadır..GM'lerle röportaj yapan ve reelde etkili olan bir loncadır.Ayrıca Tho LoDoS oF oTToMaN gibi bi loncayı şah loncasının geçiceğini de sanmıyorum..Bu arada hidra loncası unutulmuş..Özellikle eminönü sunucusunda oynarken çok gördüm çeşit çeşit adamlar,dayanışma içindeler acil servis yetkililerinden tutunda,tüccarları bile var özelden xDkimbirlik yazdı:Görünüşe Göre Şah Loncasını Yazmayı Ya Unuttun Yada Lonca Olduklarını Bılmıyorsun Herhalde Herkez Kendı Loncasına Iyı Iyı Dıyor Ben Cihad Oldum Halde Şah Loncası Iyı Dıyorum Bu Arada Şah Üzerine Lonca Yok Onlardan Güçlü Loncada Yok Onlardan İyiside Yokgoogle yazdı:MERHABA BEYLER-BAYANLAR...
1-LODOS OTTOMAN
2-CİHAD
3-AHİ
4-PROLİFE
5-FIRTINA
6-WİLD
SAYGILARIMLA
Eminönülü
xKERBELAx*Cihadxkerbela
"İKV" konulu bi kitap olsa keşke..!kimbirlik yazdı:Bana göre şah üzerine lonca yok bunu cogu kısıler bılıyorozaerden yazdı:Herkesin fikri farklı olabilir ama yinede en iyi şah demen yanlış olabilir..Raiders of Anatolia çok özel ve başarılı bir loncadır..GM'lerle röportaj yapan ve reelde etkili olan bir loncadır.Ayrıca Tho LoDoS oF oTToMaN gibi bi loncayı şah loncasının geçiceğini de sanmıyorum..Bu arada hidra loncası unutulmuş..Özellikle eminönü sunucusunda oynarken çok gördüm çeşit çeşit adamlar,dayanışma içindeler acil servis yetkililerinden tutunda,tüccarları bile var özelden xDkimbirlik yazdı:Görünüşe Göre Şah Loncasını Yazmayı Ya Unuttun Yada Lonca Olduklarını Bılmıyorsun Herhalde Herkez Kendı Loncasına Iyı Iyı Dıyor Ben Cihad Oldum Halde Şah Loncası Iyı Dıyorum Bu Arada Şah Üzerine Lonca Yok Onlardan Güçlü Loncada Yok Onlardan İyiside Yokgoogle yazdı:MERHABA BEYLER-BAYANLAR...
1-LODOS OTTOMAN
2-CİHAD
3-AHİ
4-PROLİFE
5-FIRTINA
6-WİLD
SAYGILARIMLA
Eminönülü
Pırasasapı (32)
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
benim en iyi lonca tanımım da küfür etmeyen aklı selim dürüst ve olgun kişilerin bulunduğu loncalardır
bu kriterlere göre en güzide loncalar Şahx - Ayyıldız - Cihad - Yenilerden de Mİr ve hun loncaları iyi ye
benziyor..
ROA mı
kuklacıdaki geçmişi nedir ROa nın veya kaç üyesi var ki 
bu kriterlere göre en güzide loncalar Şahx - Ayyıldız - Cihad - Yenilerden de Mİr ve hun loncaları iyi ye
benziyor..
ROA mı