Merhaba ben sarıbey.Size dostum olan şifacı arkadaşım skank ve güçlü olmasada savaşçı arkadaşım Kahramanxbolt. konuyu uzatmadan size buz büyüsyle ilgili bir kaç olay anlatıcam.Bir gün Meteor bölgesinde kurtların kökünü kazıyorduk. Sonra birkaç şamana buz oku attım fakat attığımda zarar görmediler ve o zarar bana işledi.meteorit ile onları öldürdüm.Skankın başına üşüşen 5 kurtadamı hemen öldürdük.deneyimimiz artıyordu.Ama hepimimizin kudreti azalmıştı
hemen deparı basan kahramanxbolt ben kaldırdı.Şifacı hayvan çıkarmıştı o da tazıydı bindiğinde herkes kendini dışardı buldu.Sonra üstad büyücüye gitmeyi düşündüm.Skank: evime gidiyorum .dedi.kahramanxbolt ise:tamam bende biraz yılan öldüreyim .der.Ben üstad büyücüye gittiğimde beni iyice süzdü.Birkaç kez büyü bozma yaptıktan sonra.üzüntüyle başını kaldırdı.Erg enerjin düşüyor.Dikkatsizleşiyorsun dikkat et dedi.evet doğruydu erg enerjim 100%30 a inmişti.Bunun
yüzünden büyücü olmayacaktım.Eve gittim ve biraz meditasyon yaptım.Konsantrasyon ve sonrada büyü bozma.Neyse erg enerjim 100%55 olmuştu bu üstad büyücünün aleti iyi çalışıyordu.Biraz kestirdim.Birden patlama sesi duydum.ne olduğunu anlamak için bab ali dekievimden dışarı fırladım bunlar cin saldırısıydı.Erg enerjim 100%63 tü tamamdır dedim ankamı aldım ve cinlere bir kuleden büyü atmaya başlamışıtım.fakat cinleri öldürünce vahiler gelmişti onaları öldürdük.
Kurtlardan 10 adet alfa geliyordu arkalarında çok güçlü 10 tane şaman geliyordu akşam 8de başlayan bu savaş 11 de
bitmişti erg enerjim 100%25 e düşmüştü bir saniye dedim ve orda duran bir cine buz büyüsü attım öldü o ama benim erg enerjimde değişim olmuştu 100%20 kalmıştı.Anladım ki sanırım kurt şamanların lanetindeydim enerji emen zehirler.o gece rahatça uyudum Sabah uyanınca Üstad şifacıya gittim.O da erg enerjimin düştüğünü söylüyordu ama ben laneti anlatınca şifacının yüzü parladı.Sana lanet kaldırma ikirinden vericim hepsini dikmeyeceksin bir yudum alacaksın maliyeti ise 50adet kurt kürkü dür.Birden titremeye başladım.Kurt kürkü piyasada düşük ama gittim mağralarına giderken savşçıyı çağırdım.yani kahramaxbolt u başımdan geçenleri anlattım oda mağraya daldı.yarım saat sonra çantasından 30 kurt kürkü çıktı.bende ise zaten 10tane kurt kürkü vardı .10 tanede satın aldım.Şifacıya götürdüm.şifacı 5iksir verdi acaba iyleşecekmiydimdim.(devamı cuma günü)
1.Buz büysünün gizemi
1.Buz büysünün gizemi
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
)
fatalxskank-------------------------6lwl

sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
fatalxskank-------------------------6lwl
- Kralxkerem
- Cin Avcısı