bide meranı satın alırm diyodun ne olu geocan örs paran bile yokmuş dimi milleten örs parsı dilicene git item para kas
geoya bağış yarıdım vakfı açılmıştır (İlk bağışbenden 30 ml
geoya bağış yarıdım vakfı açılmıştır (İlk bağışbenden 30 ml
evet arkdşlar örs parası bile olmuyan geo bu gün benden örs parası istedi ve bölgeden istedi bende acıdğım için örs parsı verdim
30 ml verdim yazık gariban sevinsin herkesin bağışa yardımı olursa geo sevinr örs parsı olur 
bide meranı satın alırm diyodun ne olu geocan örs paran bile yokmuş dimi milleten örs parsı dilicene git item para kas
bu sana ders olsun örs parsı kalmadğında pm at tekrar veryim bu arada konuuyo sadce insanlar yorum yapsın 
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: geoya bağış yarıdım vakfı açılmıştır (İlk bağışbenden 30 ml
eğer böyle birşey yaptıysan saflık sende ne diyeyim
her örs parası olmayana artistlik olsun die 30m veriyorsan banada bi 150-200 m at 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Konu bıraz Farklı Sanırm....

~~Barış~~
Slm arkdaslar Ben Geophal...
Bazı nedenler Geregıyle Bu Hesaptan Yazıyorum...
Hadıse bana Bagıs Fln yapmadı:) Gozlugune ws atmıstık Hatırlarsanız Ve yenılmıstı... Ben bolgeden Bısı yazdım.. Hadıse dedı Sus Sana 3 gozluk parası werıyım.. Bende wer Dedım.. 30m salak gıbı Werdı .. Bende o 30mı Paraya Ihtıyacı Olan arzlara Dagıttım.Hadısede Burda Bagıs yaptım dıe Gezınmesın
suan PArası arzlarda
Saol hadıse snn gıbıler olduktn sonra Bu meranda Hıc Paraya ıhtıyacı olan Kalmıcak... Snn parana Ihtıyacım yok... Snn gıbı 100 tane hadıse 1 Tane Geo etmez. Ws den Kazandıgım Gozlugude hedıe etmıstım..
Ha hadıse Bu arada Gecmıs Olsun LoncadanDa atmıslar Senı
))

Boyle devam edıyor.. Takı 30mın sonunu bulana kadar..
Bazı nedenler Geregıyle Bu Hesaptan Yazıyorum...
Hadıse bana Bagıs Fln yapmadı:) Gozlugune ws atmıstık Hatırlarsanız Ve yenılmıstı... Ben bolgeden Bısı yazdım.. Hadıse dedı Sus Sana 3 gozluk parası werıyım.. Bende wer Dedım.. 30m salak gıbı Werdı .. Bende o 30mı Paraya Ihtıyacı Olan arzlara Dagıttım.Hadısede Burda Bagıs yaptım dıe Gezınmesın
Ha hadıse Bu arada Gecmıs Olsun LoncadanDa atmıslar Senı

Boyle devam edıyor.. Takı 30mın sonunu bulana kadar..
pusula bide geo yaşınız küçük olmasına rağmen meranda sizden onlarca yaş büyük kişiliksiz adamlardan daha olgunsunuz buna şüphem yok zaten sanmıyorum örs parası istiycek kadar kötü bi durumda oldunu

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
geo para dağıtarak yanlış yapmışsın
senin bu yaptığın ayıp
sanki bayramda fakire sadaka veriyosun millet sana yalvarıyo orda gördüm hoşuna mı gitti.
paranında bi bölümünü harcamışsın
senin bu yaptığın ayıp
sanki bayramda fakire sadaka veriyosun millet sana yalvarıyo orda gördüm hoşuna mı gitti.
Istesem 30mınıde harcardım bunu yapmadım... Fotoların hepsınıde koymadm Gerek yok... Ben 3 kurusun Pesıne dusmem Hadıse ıle gozlugune ws attıgımızdada Gozlugu brısıne hedıye etmıstım. 30mın arkasına dusucek adam degılım cok merak edıyrsan msn wer gonderıyım butun fotoları...morukkelleci yazdı:geo para dağıtarak yanlış yapmışsın
senin bu yaptığın ayıp
GEOPHAL
Geo ' u swaunmak İstemezdım ama haRbiden kapak yapmış hadise qecmiş oLsun

55 Vatan ~
34 Mekan ~
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman